reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

joanna zimne okłady polecam nawet jak bedzie chłodniej :) a ktory to zab?

mnie Muszyninka jakos nie podchodzi choc wiem ze jest najzdrowsza.. moj maz tez nie ruszy niegazowanej :) choc my zawsze bylismy colowi.. kiedys moglam 2l dziennie coli wypic.. teraz mi to przeszlo na 2 łykach sie konczy :)

reklama
Dzień dobry dziewczynki
Ja pije jak na razie wszystko po trochu. Teraz kupiłam wodę lekko gazowaną, ale i niegazowaną jak trzeba to piję. Oczywiście 2l picia dziennie jest, ale nie w samej wodzie. Moja córa pije więcej niż ja i nie wiem gdzie to mieści.

Pospaliśmy dzisiaj do 9 :-). Babcia nawet dzwoniła czy my dziś się zjawimy w pzredszkolu, a jak Olcia tylko weszła to dzieciaczki od razu krzyczały Prosze pani Oliwia już jest i jej "opiekun Aron" od razu przyszedł do niej.

Co do pogody to dla mojej córci super, że się chłodno zrobiło, bo już strasznie męczyło ją to słońce, ale dla mnie taka pogoda jest bleee. W dodatku cały weekend ma padać, a chciałam na dinozaury ją zabrać i dupa.

W nocy miałam straszny sen, ze do pracy wróciłam w ciąży a miałam L4 i sama nie wiedziąłam co tam robię ehehh

Dżaga ósemka :/// no to mój D. mógłby chodzić z colą w ręku 24h, ja nie pije bo po niej chce pić więcej i więcej, jakoś mnie wciąga dlatego jej unikam :>

dzien dobry :)
Vila zdrówka dla synusia !!! Trzymam kciuki za niego :***
sama nie wiem co wam odpisać ... nie mam czasu na kompa a głupio mi tak "nie bywać".
Jutro lece na krzywą cukrową miałam isc w przyszłym tyg no ale mnie nie bedzie i lipa :/
ja tam kocham słoneczko :) dziś u nas chłodniej i pada byle pogoda wróciła bo w sobotę wyjeżdżam nad morze ;)
Deli ja teraz to ciagle do 9-10 spie :p młoda moja tez, a Twoja córcia jesczze do p-la ? u nas juz zamkniete a wy rodzicie sie martwcie co zrboic z dzieckiem przez 2 m-ce
Joanna ja dzisiaj tez miałam umówionego dentyste i co ?? wyjechał na urlop :/

Madziarena u nas przedszkola w wakacje maja dyżury. W tym miesiącu jej przedszkole jest zamknięte i chodzi do przedszkola gdzie babcia pracuje. Jakby nie to to bym ją w domu zostawiła by jej nie stresować (a może by siebie nie stresować jak zareaguje na nowe otoczenie), ale że jest babcia to ja czuje się z tym dobrze. Mama w sumie robi swoje i zagląda do Oliwii, ale tej wystarczy chyba tylko świadomość że babcia jest, bo ona za babcią nie chodzi :-).
W sierpniu mam nadzieję, że w końcu się wyrwiemy gdzieś, ale jak na razie co tydzień coś mamy jak nie moje badania to chrzciny to ... Marzę o morzu

cześć dziewczyny :) nie pisałam ostatnio choć czytam Was na bieżąco bo ja dalej mam problemy z tym forum! Nie mogę normalnie pisać wiadomości, jak daje enter żeby przerwa była to i tak wszystko się łączy, nie mogę pogrubionymi literami pisać, nawet zdjęć nie mogę dodawać a chciałam się pochwalić ślicznymi dżinsami dla Kubusia :( jestem załamana bo już nie wiem co robić!

Dżaga nie boję się niby pająków ale jakoś nie specjalnie lubię te stworzonka... u nas też dzisiaj chłodniej, w nocy grzmiało ale na szczęście burza przeszła bokiem...

Antiope troskliwego masz męża :) ja też mam problem z niegazowaną wodą bo jej po prostu nie lubię. No chyba, że z miętą i cytryną ale lepsza gazowana, a jeśli ma być bez gazu to tylko smakowa :)

joanna oby wyrywanie nie bolało za bardzo...

deli sen faktycznie dziwny ale mi się też ostatnio śnią jakieś głupoty...

madziarena to udanego wypoczynku życzę :)

ja mam dzisiaj wizytę o 18:15, stresik mały oczywiście jest ale liczę, że wszystko będzie dobrze, zrobiłam badania, m.in. krzywą cukrową i wychodzi na to, że jest ok :) buziaki dla Was i miłego dnia :) ja lecę po jakieś pieczywo i z powrotem do nauki bo w poniedziałek obrona a ja nic nie umiem

normalnie chyba będę całować laptopa! naprawiło mi się forum! no nareszcie :)

Ostatnia edycja:
czesc czolem kluski z rosolem:)

sony gratki z okazji wczorajszej 100-dniowki...ja miałam przedwczoraj a wczoraj zobaczyłam ze to już tylko 99...i się zestresowałam chyba ;/ a dziś?? 98 ...jezzzzzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuu ja bym chciała żeby teraz czas zwolnil...zatrzymal się albo najlepij cofnąl o jakies 3 miesiące:p taka ze mnie matka:D

antiope- zgadzam się ztym- segregacja smieci powinna powodować zmniejszenie opłaty za smieci! a nie na odwrot! a ja lubie niegazowna- a w zasadzie lubie wode z kranu- i pije ja litrami- filtruje i doje jak szalona- butelkowa niegazowana mi smakuje plastikiem ale kranowka jest przepyszna! :) a z nadmiarem wody ktrej nie będziesz pic...a weź się w niej wykąp:p ale jeszcze tak apropo's wody mineralnej - ja pochodze z kotliny kłodzkiej - niedaleko mam do polanicy zdroju gdzie wydobywana jest staropolanka (nie wiem czy znacie) - i teraz jak bylam pojechaliśmy do pijalni i pilam prosto z pijalnianej fontanny wode polanicka- ona smierdzi jakby jajami albo rdza- ale jest tak smaczna ze nie mogłam się oddessac...choć wiem ze nie każdy jest w stanie się napic tej wody przez specyficzny zapch... ale do butelek z naklejka stropolanki wpada już woda odzapachowiona. imo szkoda- wolalabym taka jajaczana:p

Villka ja wlasnie wczoraj rozmawialm z koleznka która ma synka- pytałam jak się tym malym fjutkiem trzeba opiekować- bo jawiem jak się opiekwoac takim dużym ale malym to już nie- i ona moiwla żeby nie robic tego odciągania napeltka bo oni robili na początku bo ktostam powiedizla żeby to robic i się skonczylo tez wlansie jakims takim podobnym zapalneim i lekarz powiedział żeby tego bron boze nie robic bo to można tylko uszkodzić napletek i costam jeszcze. trzymam kciuki żeby uratowlai małego siuraczka- i żeby problemy napletkowe się skonczyly :) mimo ze tak jak piszesz bezzabiegowo się to obedzie- to i tak pewnie jesteś i będziesz cala w stresie :( oby już było po!!

deluszka..ja smiem wątpić czy gdyby on to nagrał nie zginął by smiercia tragiczną! :p ty zas szalejesz??? klapsa w dupsko za te sprzątanie ! a z tego waszego pissingu z mezulkiem to się tak smialam ze mało sama niepopuscilam:p niby w ciąży seks schodzi na drugi plan..a tu takie akcje:p pissing na kanpie:p

Kamea..ja wlasnie sobie tez tak ostanio pomyslam ze wszytkie takie dziwadła to się chyba tylko mnie przydazaja...ja jak jakiś magnez na wszytkie absurdy swiata jestem ;/

joanna84
oj ja tez keidys miałam taka maske sliczna z wenecji...ale gdzies mi zniknela..szkoda..przypomniało mi się o niej jak napisals ze malz ci ja rozpeknal..i teraz mysle czy ejst szansa żeby ona jeszcze gdzies była?? jeju wyrywanie zeba..chyba mi slabo!!! wspolczuje i podziwiam jednocześnie!

madziarena - kciuki za krzywa cukrowa!

nulka- no to fest masz z tym forum ;/ bez sensu - mi się tez czasem cos spitoli ale generalnie ejst ok- a i jak mi się mój dlugasny post usunie to kozystam z podpwiedzi villki i wciskam przycisk od automatycznego kopiowania i wraca wszystko:p kciuki za wizyte:)

ja sobie siedze i czekam na moja polozna- bo wydaje mi się ze dziś się umowilysmy na teramin...gdzies to zapislaam ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie to zapislam i nie mam pewności czy to dziś, niewpsomne już o tym ze nie wiem jaka to moz ebyc godzina ale generalnie nie mam zamiaru wychodzić wiec sobie siedze i już- jak przyjdzie to będzie:) wlaczylam sobie vive i czekam az w końcu zaczna grac tam jakas muzyke bo na razie leca same jakies dziwne "pioseneczki" i jestem w sozku ze teraz taka muzyke graja...znaczy cos co się smie zwiac muzyka...ja jednak stara szkola jestem...muzyka dla mnie zaczyna się i konczy na klasykcha typu rock, blues, jazz....a nie jakies dziwne laski latające po ekranie machające swymi zadami i wydajce bliżej niewyartykułowane dzwieki...no ale...może ja jestem poprstu stara i się nie znam:p
u nas te zpogoda się "pogorszyla" choć jest ok troszkę chmurek troszkę slonca temp. ok 20 stopni- jak dla mnie ok.
dziś wieczorem wychodzę z kumpelami na dirnka:p oczywiście bezalkoholowego:p

dziewczynki czy wasze "ładunki" tez zaczynają się tak kotłować w waszych brzuchach ze odczuwacie czsami dykomfort żeby nie napisac bol?? bo Groch jest ostanio strasznie wnerwiający- ukalda się w jakiś dziwacznych pozycjach gniecie mnie w jakiegoś nerwa ze plecy po prawej stronie bola mnie okrutnie- jak go biore za fraki i przesuwam mowiax- "młody człowieku nie przeginaj pały mamusi jest tak niewygodnie proszę się polozyc gdzies indziej" to ten bezczelny młodzieniec w odpowiedzi wytnie mi takiego kopa ze mało migdlakow nie polkne po czym wraca sobie na to nieszczęsne miejsce i dlaje mnie ugniata caly zadowlony...ja nie wiem ale zaczyna mnie wnerwiać- i jak tak dlaje pojdzie to już mu zapowiedziałam- ze się policzymy jak już ze mnie wylezie!

hej ho:-) ale do duszy pogoda dzis... narazie leze w lozku z kotem i sie nie ruszam. S juz w UK i jakos tak pusto mi dzis w domu. dzis zamawiamogolnj bo zapomnialam kupic wypelnienia:) ah ta skleroza ^^ dobrze ze mozna zamowic to przez internet :)
wczoraj troche chyba przegielam z chodzeniem po domu i ulozylam sobie w dwoch szufladach z papierami(siedzialam na tylku ale zawsze w pozycji pionowej) no ale dzis jjz grzecznie leze .

nula w takim razie trzymam kciuki i za Twoja wizyte i za obrone&&&&&& co do forum to probowalas zmienic przegladarke? moze to pomoze

villandra mam nadzieje ze zabieg malego pojdzie szybko i sprawnie!! i jak zwykle nie mam sil na podejscie do takich zabiegow...na kase chorych czekaj, ale zaplac i masz odrazu. pieniadze ponad wszystko:/

deli ja tez lubie sobie sama posprzatac bo wiem potem co i gdzie, co moge wyrzucic itd, dlatego wczoraj ni wytrzymalam. papiery juz same wyskakiwaly z szuflady a musialam jeszcze upchac tam papiery S bo czesc rzeczy juz przywiozl do mnie...

kamea ja niestety tez odczuwam to ze sie szybko mecze:/ ostatnio szlam kawalek do lekarza na wizyte i musiakam na chwile przystanac odpoczac bo taka zadyszke zlapalam. no als brzuszek coraz wiekszy, coraz wiecdj wazy (juz plus 9kg) wiec sie szybciej mecze. ehh leniuchowac to ja juz moge caly czas:)

joanna84 oj ja juz sie nie moge doczekac az te 11 tyg minie :) bo licze ze wytrzymam do 38tyg ;) S wroci i to bedzie juz 32tydz wiec coraz blizej bede tej magicznej liczby 38 :) dlatego jak S wroci pakuje mi torbe i bedzie sobie lezec i czekac na odpowiednia chwile:) 3mam kciuki za wizyte u dentysty!!!

antiope hahaha to Ci troskliwy facet:) ja przyzwyczailam sie juz do wody nie gazowanej ale tez nie kazda mi smakuje (mimo ze nie ma smaku ponoc) ale zywcowi i naleczowiance mowie nie. gazowanej tez sie czasem napije jak mam taki straszny apetyt na cos gazowanego

dzaga pajak fuuuuuuuuj =/ bleee nie znosze pajakow i krzycze nawet na widok tych malenkich... cale szczescie moja kicia lubi polowac i znecac sie nad pajakami wiec mam ich malo w pokoju o ile wgl sa ;)

Die ja polozna mam za tydzien :) co do kotlowania w brzuchu to u mnie male maja malo miejsca z racji ze dwie ale czasem kopia ze hoho...ale ogolnie sa grzeczne :) co do muzyki to ja vivy nie odpalam bo jak widze te laski wyginajace sie orzed kamera i puste teksty do mam ochote wsiasc w rakiete i odleciec z tej planety.. ze cos takiego wgl sie sprzedaje?! Nie rozumiem

Ostatnia edycja:
reklama
natalie dobrze ze dzis grzecznie lezysz :)

ja tez sie szybciej mecze i teraz wszedzie jezdze samochodem :) a ze mam raczej wszedzie daleko to nie mam wyjscia... :p
jesli sluchac muzyki to tylko radio rmf maxx :) uwielbiam ta stacje ... :)

Do góry