reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Rajani to wszystko zależy jakie dzieciątko się urodzi. Ja nie kupuje nic na 56 cm jak synek będzie mały to się dokupi.

Malta tak jak pisałam do Rajani ja nie kupuję 56, bo może się okazać, ze dzieciątko urodzi się duże i nie założę w ogóle, a jak będzie malutki to mu kupię :-).

Agnieszkaala nie to nic związanego z brzuszkiem :-) coś mi wyniki z zakrzepicy złe wyszły, ale na razie siedzę w domku i szpital mnie ominął. Zobaczę co jutro doktorek powie.

Pusto, bo niedziela i piękna pogoda.
Mój zaproponował zakupy z rana i się ucieszyłam. Niestety na zakupach się wkurwiłam na niego (on kontra Oliwia) i w skrócie by się nie rozpisywać wyszłam ze sklepu z Olcią. Znając mnie nie odezwę się do niego. On coś tam próbował w aucie rozmowy, ale byłam mega zła i nie rozmawiałam z nim. Więc zapowiada mi się dzień do dupy, a jutro samotny wyjazd do lekarza. No nic zażyczę sobie USG na poprawę humorku :-).

reklama
mnie na 56 sie przydały, a nawet musialam dokupic te na 50 bo corka sie topiła w 56 (urodziła się 51cm) ;] takze mam kilka bodziakow na 50 ale mam duzo na 56 ale zebralo sie to u mnie u szwgierki i kuzynki :) więc ja zamierzam wziąć do szpitala tylko rozmiary 50 i 56 :)

Ja córce zakładałam 62 (lekko zawijałam czasami rękawek), ale mi to akurat nie przeszkadzało. W szpitalu u mnie mają swoje ciuszki więc ja mam mieć tylko ma wyjście więc jak co będzie czas na kupno 56 :-).

Deli dzieki;) mam na 56 3 bodziaki i pare półśpiochów wiecej nie bede kupować tego rozmiaru , 62 tez juz w sumie komplet ;) teraz czas na akcesoria. Nie mogę sie doczekać środy kiedy czas wyruszyć na urlopik nad morze :)

Hej,
Rajani ja tak smao jak Dżaga ubrania do szpitala wezmę w rozmiarze 50 i 56. Moja Alutka urodziła się malutka (50cm) i na szybko musieli dokupować ubranka na 50cm bo w 56 się topiła. ja dostałam masę tych malutkich ubranek więc mam z czego wybierać. W moim szpitalu trzeba mieć wszystko swoje oprócz płynu do kąpieli bo kąpią w szpitalnych, a tak to wszystko.
Deli kciuki za wizytę jutrzejszą.

My dzisiaj dzień w rozjazdach. Najpierw M był z Alą w kinie, a ja w tym czasie pochodziłam po sklepachl W sumie nic ciekawego nie kupiłam oprócz kremu bambino i szarego mydła do przemywania rany i pępka. Później był spacer i lody, a teraz ja leże,a reszta rodzinki na podwórku. Mi nogi spuchły więc odpoczywam.
Śmialam się dzisiaj bo jako kurdupel wyglądają na 15 lat robiłam furorę w CH. Ludzie na mnie patrzyli, komentowali jaka to ja biedna jestem, że w tak młodym wieku zasżłam w ciąże. Śmiechu warte:-D

Agnieszkala dziękuje. Ludźmi się nie przejmuj.

Malta
zazdroszczę urlopiki. Moj nie wiem kiedy ;/

Ciekawe co mi jutro mój powie, bo po zmianie dawki nogi bardziej bolą niż bolały ;/

hej dziewczyny!!!

Dziś obudziłam się bez zatrucia wczorajszego, a więc nie biegam już do kibelka. Uff jak miło :-) Miałam dziś jechać z Olą nad wodę, ale stwierdziłam że mi się nie chce i pojechałam do rodziców. A tu niespodzianka, przyjechali z Anglii brat z dziewczyną i zostają na 2 tygodnie. A więc i my tu posiedzimy 2 tygodnie :-)

villandra8 co do baldachimów to racja, my kupiliśmy, założyliśmy i szybko ściągnęliśmy. Strata pieniędzy.
Rajani nie ma co się przejmować gadaniem męża, dziwny jest i tyle, każda kobieta w ciąży wygląda pięknie!!!!
koreczek83 ale bym zjadła leczo, mniam mniam

Dobry wieczór :)

Ja z ubranek na 56 mam tylko dwie pary bodziaków kupionych w H&M ale są identycznej długości co body z rozmiarem 62 na metce, które dostałam od siostry po jej chłopaku :)

Rajani bardzo mi przykro, że czujesz się tak niefajnie przez swojego faceta :( Jak tak czytam, to Twój A zachowuje się jak dzieciak, który nie wiele jeszcze rozumie! Oby mu się poprawiło po narodzinach, może dorośnie i stanie się bardziej odpowiedzialny i zrozumie trochę więcej...

Witam wieczorkiem. Fajny weekend jak zwykle szybko zlecial.

Mam sporo ubranek wlasnie na 50-56. Z Thomasem zaczynalismy od rozmiaru 40, ktory i tak byl troche za duzy, ale mniejszych rzeczy nie dostalam. Dlatego bodziaki, czy pizamki beda ok takze kolorystycznie. Pozatym lekarz twierdzi ze dziecko bedzie raczej male. Zobaczymy, bo nie wiem na ile mozna wierzyc w te proroctwa na tym etapie ciazy. Mysle tez ze zawsze mùozna dokupic w razie w.

reklama
Cześć kobitki :)
Facet facetowi nierówny...mnie mój czasami wkurza, ale to bardziej przez mój temperament i humory ciążowe. Jak się wkurzam, to on od razu zaczyna być delikatny, bo nie chce się ze mną kłócić...

Kurde, od popołudnia leci mi tak z cyców, że zastanawiam się czy to normalne? Musiałam wkładki laktacyjne włożyć, bo stanik już jeden cały pobrudziłam :( i do tego przed kolejnym kropelkowaniem, cyce mnie tak bolą, że zwariować można...

Pół dnia przesiedziałam nad koszykiem z moimi maskotkami. Byłam wczoraj w Ikei i kupiłam poduszki za 3.99 sztukę - mają świetny wkład w środku, którym nafaszerowałam moje maskotki. Dziś wyprodukowałam trzy sówki (foty w odpowiednim wątku) a jutro mam zamiar produkować kolejne...będę wrzucać moje wypociny z których jestem taka dumna, że unoszę się w powietrzu :-D

Do góry