reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

reklama
Villandra ja bym nie wytrzymała z poznaniem płci do poroduzwłaszcza przy drugim dziecku. Ja z tych niecierpliwych. A próbowałam niesprzątać,ale kończyło się na tym, że Itak ja musiałam sprzątać bo nikomu to nieprzeszkadzało.
Deli dalej Cię męczą bóle brzucha czy co się dzieje?
Wojniczanka super, że z maluszkiem wszystko ok.
Ewelinkowska te poglądy mnie rozwalają. Moja teściowa mnieteż wyśmiała jak zobaczyła wczoraj, że kupiłam pampersy bo przecież to jeszcze3 miesięce.
Dżaga mi też włosy wypadają, ale po zastosowaniu szamponu złopianu jest troche lepiej.
Rajani, ale masz dobrze z mamą. Ja mieszkam blisko teścioweji tylko raz wzięła Alę do siebie jak ja byłam w szpitalu w tej ciąży i tylkodlatego, że M postawił ją przed faktem dokonanym. Moja się nie kwapi do spaniaz Alą chodź jak przyjeżdża szwagier z rodziną to z wnukiem chętnie śpi.faceci to dupki więc się nie warto nimi przejmować. Abrzusia mamy śliczne bo w nich Rosną nasze skarby! Mój też patrzy na inne iczasem komentuje, że jakie laski,ale tacy już są faceci.
Antiopie mój M miał większe doświadczenie w opiece naddziećmi niż ja i mi to odpowiadało jak podpowiadał mi jak co należy robić.
Natalie moja teściowa próbowała się wtrącać, ale jąochrzaniłam kilka razy i mam spokój. Ja jestem wyrodną matką bo mam w domu19-20stopni, a nie 25 bo tak najlepiej i najzdrowiej.
Osa współczuje choroby synka. Dużo zdrówka i szybkiegopowrotu do zdrowia!!!
Aniula zdrówka dla Ciebie i córci.

Co do rodzyneczki to ja chciałam kupić u tego sprzedawcy,alekontakt emailowy żaden, na odp czekałam 3 dni i dałam sobie spokój i kupiłam uinnego.
Ja ostatnio w nocy źle sypiam. To mnie boli miednica, to nogi puchną i bolą, to siku się chce, to duszno i budze sie co chwile. W rezultacie śpie 3-4godziny i już o 17 padam.

Najlepsza temperatura dla dziecka to wlasnie 19-20 stopni. Ale jak ktos chce sie do czegos przyczepic zawsze znajdzie powod...

Chyba ide spac bo coz innego mi pozostalo. Tamten tez juz spi... Ehhh

no tak 19-20 stopni najlepiej ale na poddaszu mamy wlasnie 26 stopni za to w zime mamy ok 16-17 ;/ zimnica...

dzis maz idzie do koscioła z mloda a ja bede miec chwile spokoju :))))
o 6 prawie zlapal mnie skurcz w lydke ale udalo sie bez a mimo wszystko boli mnie noga :(
agnieszkaala nie przejmuj sie moja tez dziwnie sie na mnie spojrzałam ze mam juz pampersy.... ale mam zamiar co miesiac kupic paczke i chusteczki :) lepiej sobie to rozlozyc niz wszystko na raz!!

czesc dziewczyny

no rzeczywiście dzis tu pusto ale ja od samego rana w kuchniii siedze ..... przygotowałam sobie juz wszystko na obiad i na leczo pokroiłam wszystko które bede robić wieczorem na jutro .... no i nie byłabym soba gdyby nieee ostatnio mój bzik na punkcie droźdży ... wieć robie dzis Brioszka do odrywania - Przepis

tylko zamiast dżemu daje jagody świeżo zebrane

dziecko poszło do znajomych na ogródek ...mąż śpi ... A JA teraz odpoczywam

Hej :)
No pusto ale pogoda ladna(bynajmniej u mnie) wiec mozna na dworze posiedziec i sie dotlenic:) ja narazie leze na lozu a potem pojde na ogrod bo tesc przyjedzie w odwiedziny. Ogolnie czekam na jutro zeby dokonczyc wyprawke :)

Cześć Kobitki, mnie tez łapią co jakiś czas skurcze w łydki w nocy . Czy któraś z Was robiła pierogi z jagodami ? tak mnie naszło a jeszcze nigdy nie robiłam ;) w sobote w nocy wujek mi dostarczył worki z ubrankami z wiednia od znajomej jak się upiorą to powstawiam zdjęcia, choć większość ubranek jest na 74 80 ale to nic wszystko sie przyda najważniejsze że kombinezony jesienno zimowe są mniejsze :) a powiedzcie mi kochane ile czego na 56 bedziecie miały ? bo te rozmiary są sobie nie równe i zaczynam miec baagan w głowie ;):-)

reklama
Natalie ja tez sie nie moge doczekac az poszaleje na allegro no a potem to tylko jak cos upoluje na wyprzedazach poki bede na chodzie.
A ja znow zmienilam zdanie i nie bede kupowac na 56 nic chyba. Najwyzej mama kupi w razie jesli naprawde beda potrzebne.
Czy wam te ktore maja juz dzieciatka przydaly sie ciuszki na 56?

Do góry