witam z rana....wczoraj nawet nie wchodzilam na int. bo z samego rana pojechalismy do jura parku w krasiejowie...moze to i dobrze ze nieodpalam komputera ...wiadomosc o stasiu dostalamk bezposrednio od pietruszki- tak jak i landrynka bylam z nia w stalym kontakcie. wierzylysmy wszytkie ze bedzie dobrze stas wykazal ogromna sile i ducha walki...niestety przegral...a moze stety...stala sie tragedia to bezsprzeczne ale byc moze dla samego stasia stalo sie lepiej nikt z nas nie wie jak wielkie konsekwencje nioso za soba tak wczesne przyjscie na swiat- i z czym to malenstwo mogloby sie borykac przez reszte swojego zycia...nic nie zlagodzi bolu agnieszki jej meza i calej rodziny- zadne slowo zaden gest- ale dziewczyny bol po stracie njablizejs osoby na swiecie nie jest po to aby go lagodzic- jest po to zeby go przebolec- zarowno stas zasluguje na to...jak i agnieszka- tylko tak mozna przezyc strate....rozumiem niektore z was ze nie macie "weny" pisac czy czytac forum po tej informacji..kazdy jest inny szanuje to...aczkolwiek zgadzam sie w 100% z villa oraz osa- brutalnie ale naprawde bardzo prawdziwie- zycie toczy sie dalej. musi sie toczyc dalej..nie tylko dla nas...ono toczy sie rowniez dla agnieszki i jej rodziny- ludzi dotykaja tragedie i niejdna z nas ma takowa za soba...
co do kwiatow , kondolencji itp. mysle ze to dobry pomysl - ale przez poczte kwiatowa, co do zbiorowych kondolencji rowniez, aczkolwiek ja z racji bezposredniego kontaktu z pietruszka, oraz tego ze wiadomosc dostalam bezposrednio od niej niewyobrazam sobie nieodpowiedziec na jej informacje- ona mnie poinformowala osobiscie dla mnie to jednoznaczne z ty ze ja powinnam odpowiedziec rownie osobiscie,.,,,,powinnam,,i chcialam.
stas zasilil gorno aniolkow....ziemia poniosla strate...niebo zyskalo najdzielniejszego aniolka w swoich szeregach,,,ktory tutaj mial misje- pobyc ze swoja mamusia porzegnac sie z nia i zapelnic jej serce swoja wielkim malenskim serduszkiem i to byl cud..stas byl i jest cudem.
ja wczoraj spedzilam naprawde mily dzien w parku jurajskim bardzo wam polecam jesli mieszkacie gdzies niedaleko
Park Dinozaurów JuraPark Krasiejów oprocz parku z dinozaurami w naturlanych rozmiarach , prawdziwe wykopalisko, ocenanarium 3d z pradawanymi morskimi potforami, kapilisko z palza i lezakami orz mnostwo atrakcji dla dzieci- wszytkie w cenie biletu wejsciowego. dzis mam w planach spotkac sie z kolega z liceum, potem kosmetyczka, pakowanie a jutro z samego rana jade na wroclaw po paszporty - zostaje tam do soboty a w sobote o 12 wracam pociagiem do mojego domu...
jak juz bede na miejscu nadrobie zaleglosci- bo teraz nawet niezabardzo mam jak czytac co pisalyscie.
pozdrawiam was dziewczyny