Hej kochane!
Troche was poczytalam, ale ogólnie przez weekend tu nie wchodzilam... Wczoraj jakoś tez weny strasznie brakowało. Więc narazie was nie nadrobie za to postaram sie byc na bierzaco
gratuluje wszystkich 100dniowek i żadnych egzaminów! Gratulacje:* teraz juz będzie z górki!
wspolczuje tez wszystkich nerwów które macie! Mam nadzieje ze szybko mina! Ja tez niestety mam duzo nerwów i czekam kiedy sie skończą a dodatkowo zastanawiam sie jak to wpłynie na małe..
Wczoraj dzwonilam do sprzedawcy łóżeczek bo miałam kilka pytań, ale koleś okazał sie chamem i cieżko mu było odpowiadać na pytania (odsyłal mnie na aukcje i mam sobie sama szukać odpowiedzi) nie wiem w takim razie po co podawał swój numer telefonu:| strasznie mnie zniechecil do siebie i powiedziałam ze nie chce miec doczynienia z takim sprzedawca. Więc szukam innego lozeczka
teraz czekam sobie na polozna bo ma dzis przyjechać (mam nadzieje ze nie zapomniała o mnie
) i znowu troche pogadamy o porodzie i dzieciaczkach
Życzę miłego dnia, wysyłam masę buziakow:*:*:* poglaskajcie swoje brzuszki ode mnie!
Potem jeszcze tu wpadne zobaczyć co piszecie
a teraz jak mam jeszcze czas poczytam inne wątki