reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

W szpitalu uniwersyteckim w ktorym lezalam od 6 czerwca czy tam od 8 to lezala ze mna dziewczyna z tym samym co ja. Była juz bodajze wtedy w 30 tygodniu juz. Mówila ze lezy juz 3 tygodnie. Rezydentka :) Gdy ja sie wypisywalam na żądanie to zapytala lekarza ile jeszcze ma tu lezec a on ze jeszcze tydzien i wypuszczamy do domu bo dziecko jest na tyle duze ze juz moze rodzic. Jej corka pamietam miala 2200g wtedy. Czyli moze do 2500g trzymaja czyli do najnizszej normy urodzeniowej i juz?

reklama
aniula mnie dziś pierwszy raz chwycił skurcz .... co pomaga szybki dobry masaż męza heheheheh

dżaga a ja sie ciesze że musze wymyślac obiadki .....narazie :-p też z tą pogodą tak słyszałam ale ja od czwartku do pracy .... ale perpektywa weekendu nad wodą .... super ....

szczęściara
leż i mam nadzieje że przejdzie .... i tez jestem w szoku ze powiedzieli ze po 31 może rodzic :szok:

witaj Wojowniczko....

dżaga , Pannacota gratuluje 100 dniówki...

dziś jeszcze leniu****e .... potem małe zakupki ....wczoraj znowu troche nerwów.... tata skończył 60 lat minął miesiac od kłótni z siorą i ona dalej nic .... mój tata to przeżywa ale ja powiedziałam że nie popuszcze.... całe życie popuszczałam ... potem sie uspokoilo... chwile pogadaliśmy .... no i potem do domku gotować zupke ...

Dzień dobry dziewczynki. U nas też się zapowiada nawet ładny dzień, bo słonko i temperatura na polu 22 stopnie.

Dżaga jak mój mały uderza w szyjkę, to mnie to stresuje strasznie. No i fakt, nie jest to przyjemne.

Pannacota, Dżaga gratuluję studniówki

[FONT=&quot]koreczek nie dziwię się, że nie chcesz popuścić w kłótni z siostrą. Ja też zawsze byłam ta, która pierwsza rękę wyciągała, a potem to ludzie wykorzystywali.[/FONT]

witajcie, u mnie wróciło lato w pełni!

Antiope masz racje, zatkane ucho to częsta przypadłość w ciąży, dziś już słyszę dobrze :)
ewelinkowska współczuje zmartwień, zamiast się cieszyć urokami ciąży to się zamartwiasz, ale dobrze że szukasz pozytywów, tak 3maj!
wojniczanka witaj!
Pannacota ja się boje burzy :p
aniula dobrze tak u rodziców sę wybyczyć :d
Dżaga, Pannacota gratki :) ale ten czas leci.....

widzę że dużo z was na urlopie albo lada moment, ja jak mam okazje wyjechać bezpłatnie nad morze na kilka dni to akurat chyba mi się zbiegnie z wyjazdem szefowej a niestety mała firma i na raz nie może nas nie być ehhh oby tak nie wyszło!

Kupiłam sobie właśnie czereśnie i będę wcinać w pracy. Pozdrawiam i miłego dnia!

koreczek ja uwielbiam gotowac ale ostatnio cos nie mam natchnienia ani specjalnie zachcianek o_O
ja wlasnie jem fasolke z panierka :p

witajcie

od dziś oficjalnie L4 :-) pospałam aż to 6.15 :-D

wojowniczka- witaj:-)

osa, żabcia, pannacota i dżaga- gratulacje teraz to już szybko zleci. Wczoraj wieczorem rozmawiałam z przyjaciółka która ma termin na połowę sierpnia i wspominałyśmy jak przed Bożym Narodzeniem pochwalili się że spodziewają się dziecka to był jej 6tc a teraz już lipiec i za chwilę rodzić będzie.... ehhh szybko ten czas leci :-)

ewelinowska i carla- będzie dobrze, po każdej burzy w końcu wychodzi słońce :tak:
bosmanka- udanego wypoczynku :-)

Młoda chyba poczuła że od dziś na l4 i fika koziołki od rana, z każdym dniem czuję że jest coraz silniejsza bo kopniaku przestały przypominać już delikatne pukanie :-)

dobra uciekam jakieś pranie zrobić i z suką do weterynarza, pewnie jeszcze dziś zajrzę ale póki co życzę miłego dnia :-)

Witam się i ja,
nareszcie słoneczko! wyszykowałam P do pracy o 5 ... i poszlam dalej spać wstaje wystarszona telefonem i jest 9.50 :-D pospałam sobie nareszcie. Trzeba wyjsc pomyslec o jakims obiadku i troche się przewietrzyć. Mały się dzisiaj rano starsznie rozkopał, oczywiście udało mu sie też w szyjke mamie dać, oj nie powiem zabolało! ;)
Czas na śniadanko i kawusie :)

Hej kochane!
Troche was poczytalam, ale ogólnie przez weekend tu nie wchodzilam... Wczoraj jakoś tez weny strasznie brakowało. Więc narazie was nie nadrobie za to postaram sie byc na bierzaco:)
gratuluje wszystkich 100dniowek i żadnych egzaminów! Gratulacje:* teraz juz będzie z górki!
wspolczuje tez wszystkich nerwów które macie! Mam nadzieje ze szybko mina! Ja tez niestety mam duzo nerwów i czekam kiedy sie skończą a dodatkowo zastanawiam sie jak to wpłynie na małe..
Wczoraj dzwonilam do sprzedawcy łóżeczek bo miałam kilka pytań, ale koleś okazał sie chamem i cieżko mu było odpowiadać na pytania (odsyłal mnie na aukcje i mam sobie sama szukać odpowiedzi) nie wiem w takim razie po co podawał swój numer telefonu:| strasznie mnie zniechecil do siebie i powiedziałam ze nie chce miec doczynienia z takim sprzedawca. Więc szukam innego lozeczka:)
teraz czekam sobie na polozna bo ma dzis przyjechać (mam nadzieje ze nie zapomniała o mnie ;)) i znowu troche pogadamy o porodzie i dzieciaczkach:)
Życzę miłego dnia, wysyłam masę buziakow:*:*:* poglaskajcie swoje brzuszki ode mnie!
Potem jeszcze tu wpadne zobaczyć co piszecie:) a teraz jak mam jeszcze czas poczytam inne wątki:)

reklama
Wojowniczka witaj :-)

Pannacotta, Dżaga gratuluję 100-dniówki :-)

nnatali szkoda że sprzedawca okazał się chamem i że nie uzyskałaś odpowiedzi na pytania. A jakie łóżeczka chcesz kupić ??

Dzisiaj pochmurno buuuu 1 dzień słońca był wczoraj pochmurno i dzisiaj też super ta pogoda jest normalnie do bani czy nie mogło by być tak przez tydzień chociaż słonecznie.
Zaraz zbieram się z Maciusiem i idziemy do centrum trzeba kupić pampki i mleko i przy okazji połazić po sklepach o ile siły na to pozwolą.

Miłego dnia :-)

Do góry