reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2013:)

U mnie już wszyscy wstali. Mąż po rogaliki idzie czwarty dzień z rzędu, bo mam ochotę :-).
Zjem śniadanko nr 2 i idę prasować, potem wyniki, mama i szpital, a no i zmywarkę trzeba włączyć :p. Jakby nie upały w zeszłym tygodniu nie było by takiej sterty, a tak 2h dziś jak nic przy desce spędzę.

Karoola ładnie dokończ wszystko i witaj na L4 :-)

reklama
oj dziewczyny ale mi narobiłyście smaka, też bym zjadła fasolkę szparagową z bułeczką... och Wy niedobre. ja już też na nogach, dzisiaj jak na mnie dość wcześnie ale dlatego, że mąż do pracy szedł i mnie obudził. Chociaż późno poszłam spać to nawet wyspana dzisiaj jestem. Słonko się próbuje przebić przez chmury, mam nadzieję, że mu się uda :) Kuba też dzisiaj jakiś aktywny od rana, tata go budził już o 6:30 :) a on mamusię kopał ile wlezie :) dżaga dobrze, że szwagierka pod opieką lekarza jest, teraz na pewno będzie już dobrze. Deli z Ciebie to też ranny ptaszek dzisiaj  Witam nowe forumowiczki 

Nie zauwazylam zeby mi cieklo z piersi, ale moj szanowny malzonek twierdzi ze cos juz poprobowal:-D:szok:

Mi też wypływa przeźroczysta wydzielina z prawej piersi. z początku myślałam, że się po prostu polałam wodą, ale jak wyschło, to miałam plamę na bluzce centralnie na sutku :baffled:
Do tego już od jakiś dwóch miesięcy mam TAKIE żyły pomiędzy cycami i na nich:szok:
Szok!

Dzień dobry!!!

wreszcie przestało padać i pojawił się słońce, tylko zimno jeszcze trochę. Ja już po śniadanku, oczywiście świeżutki biały chlebek z masełkiem, serem żółtym i pomidorkiem. Mniam. Pomidory uwielbiam i mogłabym jeść codziennie, a szczególnie takie ze śmietaną :-) Dla mnie mięso nie musi w tej chwili istnieć, jakoś nie mam ochoty, za to twaróg i produkty mleczne jak najbardziej. No i owoce, mniam mniam. Właśnie dziś rano poleciałam po czereśnie i truskawki i zaraz się do nich dorwę :-)
Dżaga może wreszcie szwagierka coś zrozumie, może chociaż lekarz przemówił jej do rozsądku.
deli80 jak można od 6 nie spać? ja ostatnio dobrze się, budzę się tylko na siku a później jak budzik zadzwoni po 7 bo mała do przedszkola. Chociaż pewnie jakbym przebudziła się o 6 to tez bym nie usnęła, tylko czekała na budzik :-) nie forsuj się z tym prasowaniem, sama ostatnio na raty prasowałam.Dobrych wyników życzę!!!
karoola wreszcie na zwolnienie, należy Ci się, odpoczniesz trochę.

Anula muszę, bo nie wiem kiedy wrócę, a też nie wiadomo jaka pogoda będzie i co mama będzie chciała dla Oli. Po za tym lubię wrócić do porządku.

hej
ja też piszę jeszcze z pracy, tak myślę, że od sierpnia pójdę już na chorobowe bo coraz ciężej mi jest :/
Ja mam ochotę na słodycze ogromną , ale też mam tendencje do tycia więc się powstrzymuję, no i uwielbiam lody, sorbety ... czereśnie ... i truskaweczki mniamiii ... mięso też może dla mnie nie istnieć w ciązy :/ a bułeczki wcinam z własnym robionym dżemikiem :)
jutro mała ostatni dzien do przedszkola ;))
uciekam pracować bye

witajcie!

ale chłodno, mi pasuje!

deli 60km? no to mnie przebiłaś :>
nnatalie mój wujek zza ściany też ma kotke którą odwiedzają różni kawalerowie, a potem w nocy miałczą że aż spać się nie da :)
aniula ja po tym upałach ciesze się na to zimno bo już ledwo wytrzymywałam, pomidory też uwielbiam, mam 2 krzaczki koktajlowych i już widzę 3 maleństwa, nie mogę się doczekać aż je zjem :D
modernbarossa witaj :)
villanda fajnie, mój D. raczej przy samym porodzie nie będzie :/ no ale trudno, damy radę :)
Pannacota ja bym słodkie jadła na okrągło dlatego kupuje w małych ilościach żeby mnie nie kusiło :)
madziarena to masz tak jak ja, z trudem walczę przed słodkim ale prawie codziennie chociaż coś malutkiego jem eh :/

dostałam właśnie w pracy słoik świeżych borówek i chyba zrobię po raz pierwszy knedle z nimi :D pierogów mi się nie chce kleić a D. wyrobi wspólne ciasto i zrobi sobie kopytka bo on anysłodki jest :)

wracam zaraz do pracy, pozdrawiam i miłego dnia! :-D

Witajcie.
Witam nowe forumowiczki :-)
Dżaga dobrze, że szwagierka poszła po rozum do głowy. Lekarka mi mówiła, że jak będę miała skurcze to mam do niej zaraz dzwonić, ma dyżury w szpitalu to mnie obejrzy. Pytałam ile tych skurczy ma być, to mi powiedziała że jak więcej niż 3 na godzinę to dzwonić.
Kamcia ja bym już pewnie dawno była na telefonie z lekarzem, panikarą też nie jestem, ale jak lekarz mi tak powiedział, to tak trzeba. Dobrze, że się uspokoiło, ale kochana uważaj na siebie!!!!!!
Madziarena idź na L4 sobie odpocznij i na spokojnie wszystko podopinasz na ostatni guzik. Mnie czeka w sierpniu malowanie sypialni i przedpokoju, wolałabym wcześniej to zrobić, a M wakacje mieć wolne. Zobaczymy jak z czasem.

Co do fasolki to ja też wczoraj miałam na obiad ze schabowczakiem:) Widocznie mamy te same zachcianki, ale słyszałam że bób już tani więc muszę go upolować, bo i bez ciąży go bardzo uwielbiałam.

Kto jedzie jutro na darmowe usg do Chorzowa i o której, też się wybieram tylko nie wiem czego się spodziewać. O której jechać już kolejkę zajmować??

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczyny

piszecie o jedzonko niam .... ja jestem wszystko żerna hihihihi

Witajcie.

Kto jedzie jutro na darmowe usg do Chorzowa i o której, też się wybieram tylko nie wiem czego się spodziewać. O której jechać już kolejkę zajmować??

ja sony chce jechac ale nie wiem o której zdąże bo daria ma 10 zakoczenie mam nadzieje ze to szybko minie i potemtylko ja prziebiore i chce jechać i wąłśnie boje sie o ta kolejke ze przyjdae i pojade nadaremno...

Do góry