reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

U mnie już wszyscy wstali. Mąż po rogaliki idzie czwarty dzień z rzędu, bo mam ochotę :-).
Zjem śniadanko nr 2 i idę prasować, potem wyniki, mama i szpital, a no i zmywarkę trzeba włączyć :p. Jakby nie upały w zeszłym tygodniu nie było by takiej sterty, a tak 2h dziś jak nic przy desce spędzę.

Karoola ładnie dokończ wszystko i witaj na L4 :-)

reklama
oj dziewczyny ale mi narobiłyście smaka, też bym zjadła fasolkę szparagową z bułeczką... och Wy niedobre. ja już też na nogach, dzisiaj jak na mnie dość wcześnie ale dlatego, że mąż do pracy szedł i mnie obudził. Chociaż późno poszłam spać to nawet wyspana dzisiaj jestem. Słonko się próbuje przebić przez chmury, mam nadzieję, że mu się uda :) Kuba też dzisiaj jakiś aktywny od rana, tata go budził już o 6:30 :) a on mamusię kopał ile wlezie :) dżaga dobrze, że szwagierka pod opieką lekarza jest, teraz na pewno będzie już dobrze. Deli z Ciebie to też ranny ptaszek dzisiaj  Witam nowe forumowiczki 

Nie zauwazylam zeby mi cieklo z piersi, ale moj szanowny malzonek twierdzi ze cos juz poprobowal:-D:szok:

Mi też wypływa przeźroczysta wydzielina z prawej piersi. z początku myślałam, że się po prostu polałam wodą, ale jak wyschło, to miałam plamę na bluzce centralnie na sutku :baffled:
Do tego już od jakiś dwóch miesięcy mam TAKIE żyły pomiędzy cycami i na nich:szok:
Szok!

Dzień dobry!!!

wreszcie przestało padać i pojawił się słońce, tylko zimno jeszcze trochę. Ja już po śniadanku, oczywiście świeżutki biały chlebek z masełkiem, serem żółtym i pomidorkiem. Mniam. Pomidory uwielbiam i mogłabym jeść codziennie, a szczególnie takie ze śmietaną :-) Dla mnie mięso nie musi w tej chwili istnieć, jakoś nie mam ochoty, za to twaróg i produkty mleczne jak najbardziej. No i owoce, mniam mniam. Właśnie dziś rano poleciałam po czereśnie i truskawki i zaraz się do nich dorwę :-)
Dżaga może wreszcie szwagierka coś zrozumie, może chociaż lekarz przemówił jej do rozsądku.
deli80 jak można od 6 nie spać? ja ostatnio dobrze się, budzę się tylko na siku a później jak budzik zadzwoni po 7 bo mała do przedszkola. Chociaż pewnie jakbym przebudziła się o 6 to tez bym nie usnęła, tylko czekała na budzik :-) nie forsuj się z tym prasowaniem, sama ostatnio na raty prasowałam.Dobrych wyników życzę!!!
karoola wreszcie na zwolnienie, należy Ci się, odpoczniesz trochę.

Anula muszę, bo nie wiem kiedy wrócę, a też nie wiadomo jaka pogoda będzie i co mama będzie chciała dla Oli. Po za tym lubię wrócić do porządku.

hej
ja też piszę jeszcze z pracy, tak myślę, że od sierpnia pójdę już na chorobowe bo coraz ciężej mi jest :/
Ja mam ochotę na słodycze ogromną , ale też mam tendencje do tycia więc się powstrzymuję, no i uwielbiam lody, sorbety ... czereśnie ... i truskaweczki mniamiii ... mięso też może dla mnie nie istnieć w ciązy :/ a bułeczki wcinam z własnym robionym dżemikiem :)
jutro mała ostatni dzien do przedszkola ;))
uciekam pracować bye

witajcie!

ale chłodno, mi pasuje!

deli 60km? no to mnie przebiłaś :>
nnatalie mój wujek zza ściany też ma kotke którą odwiedzają różni kawalerowie, a potem w nocy miałczą że aż spać się nie da :)
aniula ja po tym upałach ciesze się na to zimno bo już ledwo wytrzymywałam, pomidory też uwielbiam, mam 2 krzaczki koktajlowych i już widzę 3 maleństwa, nie mogę się doczekać aż je zjem :D
modernbarossa witaj :)
villanda fajnie, mój D. raczej przy samym porodzie nie będzie :/ no ale trudno, damy radę :)
Pannacota ja bym słodkie jadła na okrągło dlatego kupuje w małych ilościach żeby mnie nie kusiło :)
madziarena to masz tak jak ja, z trudem walczę przed słodkim ale prawie codziennie chociaż coś malutkiego jem eh :/

dostałam właśnie w pracy słoik świeżych borówek i chyba zrobię po raz pierwszy knedle z nimi :D pierogów mi się nie chce kleić a D. wyrobi wspólne ciasto i zrobi sobie kopytka bo on anysłodki jest :)

wracam zaraz do pracy, pozdrawiam i miłego dnia! :-D

Witajcie.
Witam nowe forumowiczki :-)
Dżaga dobrze, że szwagierka poszła po rozum do głowy. Lekarka mi mówiła, że jak będę miała skurcze to mam do niej zaraz dzwonić, ma dyżury w szpitalu to mnie obejrzy. Pytałam ile tych skurczy ma być, to mi powiedziała że jak więcej niż 3 na godzinę to dzwonić.
Kamcia ja bym już pewnie dawno była na telefonie z lekarzem, panikarą też nie jestem, ale jak lekarz mi tak powiedział, to tak trzeba. Dobrze, że się uspokoiło, ale kochana uważaj na siebie!!!!!!
Madziarena idź na L4 sobie odpocznij i na spokojnie wszystko podopinasz na ostatni guzik. Mnie czeka w sierpniu malowanie sypialni i przedpokoju, wolałabym wcześniej to zrobić, a M wakacje mieć wolne. Zobaczymy jak z czasem.

Co do fasolki to ja też wczoraj miałam na obiad ze schabowczakiem:) Widocznie mamy te same zachcianki, ale słyszałam że bób już tani więc muszę go upolować, bo i bez ciąży go bardzo uwielbiałam.

Kto jedzie jutro na darmowe usg do Chorzowa i o której, też się wybieram tylko nie wiem czego się spodziewać. O której jechać już kolejkę zajmować??

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczyny

piszecie o jedzonko niam .... ja jestem wszystko żerna hihihihi

Witajcie.

Kto jedzie jutro na darmowe usg do Chorzowa i o której, też się wybieram tylko nie wiem czego się spodziewać. O której jechać już kolejkę zajmować??

ja sony chce jechac ale nie wiem o której zdąże bo daria ma 10 zakoczenie mam nadzieje ze to szybko minie i potemtylko ja prziebiore i chce jechać i wąłśnie boje sie o ta kolejke ze przyjdae i pojade nadaremno...

Do góry