reklama
madziarena
Mamusia Amelki
hej laski
szukam taniego fajnego noclegu nad morzem - cos polecicie ??
szukam taniego fajnego noclegu nad morzem - cos polecicie ??
Kamcia2810
Fanka BB :)
Dżaga już jest jakiś postęp u twojej szwagierki
karoola gratuluje 24 tygodnia. Też bardzo lubię biały ser ze szczypiorkiem, rzodkiewką i do tego śmietana
joanna_84 też wolę chłodniejsze dni i ciesze się, że nie ma upałów
Sony teraz uważam, nawet staram się jak najmniej stać i chodzić. Tylko tyle, żeby ugotować obiad, pomyć naczynia. Wczoraj dopiero wieczorem zaszłam na górę zobaczyć jak tam idą postępy w remoncie. Dzisiaj tylko przespaceruje się do garażu zrobić pranie (teraz muszę chodzić na około domu ;p), obiad mam wczorajszy więc luz:-)
A do Chorzowa jutro oczywiście się wybieram tylko nie wiem teraz o której bo Tomek miał mieć wolne, a okazało się, że musi iść do pracy
Nawet mnie nie strasz bo ja ma 35 km w jedną stronę i nie uśmiecha mi się wracać bez satysfakcji .
karoola gratuluje 24 tygodnia. Też bardzo lubię biały ser ze szczypiorkiem, rzodkiewką i do tego śmietana
Nie jesteś sama, mam dokładnie tak samoDo tego już od jakiś dwóch miesięcy mam TAKIE żyły pomiędzy cycami i na nich
Szok!
joanna_84 też wolę chłodniejsze dni i ciesze się, że nie ma upałów
Sony teraz uważam, nawet staram się jak najmniej stać i chodzić. Tylko tyle, żeby ugotować obiad, pomyć naczynia. Wczoraj dopiero wieczorem zaszłam na górę zobaczyć jak tam idą postępy w remoncie. Dzisiaj tylko przespaceruje się do garażu zrobić pranie (teraz muszę chodzić na około domu ;p), obiad mam wczorajszy więc luz:-)
A do Chorzowa jutro oczywiście się wybieram tylko nie wiem teraz o której bo Tomek miał mieć wolne, a okazało się, że musi iść do pracy
boje sie o ta kolejke ze przyjdae i pojade nadaremno...
Nawet mnie nie strasz bo ja ma 35 km w jedną stronę i nie uśmiecha mi się wracać bez satysfakcji .
Iwona Uzar
Witajcie....Jestem po kilku dniowej przerwie:-)
Glowa nie boli...
Widze ze wszystko dobrze u was...rety jak ja czytam ze wy sobie tak jecie bez ograniczen...super macie. Gdybym ja sobie pozwolila na zachcianki to pewnie bym sie juz turlala...
Dzis moja pani doktor raczyla i oswiadczyc ze jem zbyt duzo owocow....wiec nic jesc nie bede chyba. Mam malo zelaza tzn za malo....w jakich produktach jest go duzo wiecie moze?
Glowa nie boli...
Widze ze wszystko dobrze u was...rety jak ja czytam ze wy sobie tak jecie bez ograniczen...super macie. Gdybym ja sobie pozwolila na zachcianki to pewnie bym sie juz turlala...
Dzis moja pani doktor raczyla i oswiadczyc ze jem zbyt duzo owocow....wiec nic jesc nie bede chyba. Mam malo zelaza tzn za malo....w jakich produktach jest go duzo wiecie moze?
Kamcia2810
Iwona Produkty bogate w żelazo - Top 100
Jak dla mnie trochę to ohydne, ale we wszystkich podrobach.
Jak dla mnie trochę to ohydne, ale we wszystkich podrobach.
Ostatnia edycja:
madziarena zależy co znaczy tanio, bo nad naszym morzem wcale tanio nie jest. Ja polecam Pobierowo i ośrodek w którym ostatnio byliśmy, ale ceny w czerwcu było połowę tańsze więc wyszło nas 125 zł za dobę na trzy osoby więc super cena.
O nas
O nas
Iwona jak byłam na szkole rodzenia to dietetyczka mówiła, że w mięsie jest najwięcej żelaza, z produktów zielonych bardzo mało się wchłania. Zalecała też nie pić do posiłków herbaty, bo wtedy żelazo się słabo przyswaja. Zalecała soki z witaminą C wtedy jest największa skuteczność wchłaniania. Czyli jakieś czerwone mięsko lub podroby z sokiem pomarańczowym lub jakieś inne produkty zawierające witaminę C.
madziarena
Mamusia Amelki
aniula właśnie patrzę i ceny kosmiczne, ale za granicę nie chcę jechać bo za długa męka autem :/
te domki rewelacja ... ale 8 osób skąd ja znajdę P
te domki rewelacja ... ale 8 osób skąd ja znajdę P
Kamcia2810
Sony, koreczek mam do was prośbę... możecie wysłać mi smsa jak jutro będzie wyglądać sytuacja z tym USG 4D? Tomek chce jechać ze mną a jak późno wróci z pracy i tam jeszcze będą kolejki to nie wiem czy zdążymy ;/ więc jakbyście były takie dobre to dajcie mi znać.
reklama
Plan dnia wykonany. Jeszcze tylko telefon do doktorka i jazda do szpitala na godz?.
Ciekawe ile tam będę. Malutka u babci i powiem szczerze że ciężko było przekonać, że na noc zostaje. Kiedyś tak nie było, a odkąd mieszkamy bliżej babci to nocką mówi NIE.
Dziadkowie przywieźli prezenciki. Lokatorek w brzuszku tez dostał. Jak wrócę to wrzucę na wątek zakupowy :-).
Dziewczyny nie wiem jak tam kolejka, ale na pewno trochę ludzi jest, ale na pewno jak już będziecie to USG zrobią. Szkoda, ze się nie załapie. No nic zobaczę buźkę chłopczyka w październiku :-).
Madziarena byle by lipiec minął szybko i spokojnego L4
Joanna damy rade z dojazdem
Ciekawe ile tam będę. Malutka u babci i powiem szczerze że ciężko było przekonać, że na noc zostaje. Kiedyś tak nie było, a odkąd mieszkamy bliżej babci to nocką mówi NIE.
Dziadkowie przywieźli prezenciki. Lokatorek w brzuszku tez dostał. Jak wrócę to wrzucę na wątek zakupowy :-).
Dziewczyny nie wiem jak tam kolejka, ale na pewno trochę ludzi jest, ale na pewno jak już będziecie to USG zrobią. Szkoda, ze się nie załapie. No nic zobaczę buźkę chłopczyka w październiku :-).
Madziarena byle by lipiec minął szybko i spokojnego L4
Joanna damy rade z dojazdem