reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2013:)

reklama
Jakieś chochliki się wkradły do tej tabelki. :D W sumie to tylko tak przypominam, by potem nie wychodziły jakieś ostateczne błędne wyliczenia.

Die, tabletki bardzo pomagają. Jestem Ci bardzo wdzięczna za nie, bo dodatkowo ta infekcja wzburzyła mdłości. Rano zawsze się pojawiają, ale teraz z większą siłą, że w łóżku jeszcze łykam tabletkę. Mam chyba aż tak dużo progesteronu w sobie albo jestem tak wrażliwa na hormony. Jestem może dziwnym przypadkiem, ale przed ciążą, dokładnie przed okresem pojawiały się lekkie mdłości, a teraz to już masakra...

deluszka zadziała i lista sliczna jest:)

Joasiu - ciesze się ze pomagają naprawdę - zwazywszy na to ze się naczeklalas na nie strasnzie ;/ no ale teraz mam nadzieje będzie już lepiej- i piotrus i ty szybko ozdrowiejecie:) tez mam taka kolezanke która te ciążowe "niedogodności" przechodzila cala ciaze a do tego w okresie okolomenstruacyjnym- miewala cos na kształt:p

Perle ja tak naprawdę nic nie zrobiłam z listą :-), ale zastanawiam się czy nie poprzestawiać i aktywne zostawićc na górze, a resztę przenieść na dół. Byłoby bardziej czytelnie dla nas i nie ma tyle szukania danej osoby.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczynki

Koreczek współczuję rewolucji jelitowych.

Die_perle dzięki za kolejne info od Pietruchy.

Też myślę, że jeszcze zdążymy się wybrać nad wodę jak pogoda będzie lepsza. Może uda się w ten weekend. Zobaczymy co D na ten pomysł.
Fajnie, że sesja się udała. Ty robisz te zdjęcia znajomym, czy się gdzieś reklamujesz i masz obcych klientów?

Iwona współczuję bólu głowy, bo wiem dokładnie jakie to męczące jak człowieka codziennie boli. U mnie na szczęście od paru dni spokój i mam nadzieję, że bóle już nie wrócą.

Deli współczuję bólu spojenia.

Też mi się wydaje, że byłoby czytelniej, gdyby na liście najpierw były aktywne, a potem reszta. Podejrzewam, że większość nieaktywnych dziewczyn już się nie pojawi na forum.

agnieszkaala przytulam.

aniula99 mnie i kleszcze i próżnociąg przerażają, ale chyba masz rację, że kleszcze gorsze.

joanna153 dobrze, że już czujesz się lepiej. Katar szybko minie.

Dziś się wybieram na spotkanie z koleżanką, ale nie wiem, czy nie odwołam, bo raptem 20 stopni i pochmurno. Jak się nie zrobi cieplej i nie rozpogodzi, to przełożę na inny dzień, bo chciałam sobie posiedzieć w knajpce w ogródku, a nie w dusznym wnętrzu. Ale widzę, że coś się przejaśnia i temperatura zaczęła rosnąć, więc może jednak spotkanie dojdzie do skutku.

jestem za za taka przestawka- bo szczerze-parze na te liste i sobie mysle kto to w ogole jest- bo jednak jest ta lista bardzo duza a polowa to zupełnie niektywne forumki- nie wywaliłabym ich ale faktycznie dla nas najistotniejsza bylaby nasza lista- nasza konkretnie :) w podbnej formie jak np. na zamkniętym:) jest przejzysta i milo się na nia spogląda:)

a tymczasem- jakby ktoś szukla inspiracji do sesji brzuskowej :p NAJGORSZE SESJE CIĄŻOWE na świecie - PUDELEK.TV, http://komediowo.pl/title,Najdziwniejsze-sesje-ciazowe,wid,14788085,wiadomosc.html

antiope- poki co robie sesje znajomym- musze na kims zbudować portfolio i się nauczyć "sztuki" niemniejednak jest to działanie które ma prowadzic do otwarcia normalnie porosperujacej firmy fotograficznej. ale jak to się mówi wsyztko w swoim czasie- bo co nagle to po diable- nic mnie nie pili żeby zbijac już i teraz na tym kokosy:p wiec na spokojnie- korzytam teraz z faktu ze wśród znajmych sproo dzidiziusow, małych dzieci oraz cięzatych coby sobie zbudować aldne portfolio:)

Ostatnia edycja:
No to coś dla mnie, bo wstępnie sesja w środę. Niektóre fajne, ale dla mnie coś bardzie tylko ja i brzusio, bo mój będzie z Oliwią, a ostatni miesiąc chce z nimi jak już będzie brzuchol gigant i wtedy znów studyjne.

To poukładam tabelkę, bo szczerze tez połowy nie kojarzę :-).

Edit
No i faktycznie coś się dzieje, bo teraz nie chcą się kolorki pokazać. Pomimo wklejania i usuwania całości ;-/. Spróbuje potem jeszcze raz, a jak nie to pomaluje raz jeszcze
biggrin.gif
.

Ostatnia edycja:
Hej kochane :*
Wczoraj cały dzień odpoczywalam i jakby tak sie dało to wypoczelabym i za was!
Baardzo ciesze sie z wiadomości o Pietruszce i Stasiu!;)oboje są bardzo dzielni i walczą i to najważniejsze :)
Ja sie denerwuje bo małe rzadko sie ruszają:/ zawsze sie budzilam to były juz harce a teraz stukam w brzuszek i od czasu do czasu ktoś odpowie, ale denerwuje sie tym ze one takie leniwe:/ wiem ze to konsekwencje tego relanium ale i tak sie denerwuje :(:(:( a jak juz brzuch sie rusza to tylko po jednej stronie a czasem gdzieś tam nisko czuje bul bul. I tez mnie to denerwuje bo wiem ze Marysia ma lozysko na przedniej ścianie i to tłumi jej kopniaki ale cieżko sie nie denerwować... Grzecznie czekam na wizytę tego 5 i jak zobaczę moje kruszynki to sie uspokoje.
W sobotę była u nas ciotka (kiedyś pisałam ze jej sie imię Antonina nie podoba i mówiła ze mam myśleć nad zmiana), teraz doczepila sie wózka. Ze jej sie podoba jeden za drugim ze praktyczniejszy, wszędzie sie zmieści. Na co ja jej mówię ze moj ma wymiary takie ze mieści sie w każde drzwi. Zreszta nawet opinie ma takie ze mieści sie w każde drzwi bez problemu. I mówię jej ze nawet jakby sie nie mieścił to i tak chce ten bo widzę obie małe odrazu a nie tylko jedna. Wkurza mnie to gadanie bo ani to moja mama ani siostra tylko ciotka i ma najwiecej do powiedzenia:/

Bardzo współczuje opuchnietych i bolacych nóg. Mnie odpukac to nie odpadlo ale nigdy nie mów nigdy :/ za to dłonie puchna w tym cieple jeszcze bardziej niż zawsze.

Piersi mnie nie swedza i wylatuje z nich siara czasem sama troche bo widzę np na białym staniki ślady ale głownie jak nacisne na sutek to leci.

Kamcia jednym słowem wczoraj miałas dzien lenia :) stop opuchnietych współczuje ale dobrze ze znalazłas japonki :) u mnie tez zawsze marudza ze na boso chodzę.

Joanna wow miałas dzień pełen wrażeń :) fajnie ze masz takich kumpli:) moj S zaraz miałby fochy ze kumplami gdzieś idę :/ ehh

Dzaga niestety w większości szpitali tak robią, czekają bardzo długo S najlepiej to chcieliby zeby dzieciatko samo wyszło bez ich pomocy. Moja mama tez kiedyś rodziła siostrę ona była w ułożeniu posladkowym, próbowali ja odkręcić a na koniec jak główka sie zablokowała wyciagali ja kleszczami:/

Deli gratulacje wygranej aukcji:) pochwal sie potem tym co kupiłas:) współczuje bólu, wysyłam ci duzo buziakow :*:*:*:*:*... :* i mam nadzieje ze dzis juz lepiej i tak nie boli. Co do edycji tabeli to jestem za... Aktywne na górze. Duzo osób juz sie nie odzywa w ogóle.

Die no grzecznie biorę ale jak juz pisałam denerwuje sie tym ze małe takie ospale na tym relanium. Może wiecej urosna :) ogólnie denerwuje sie cała ciążę bo ciagle coś ale teraz myśle pozytywnie bo juz bliżej niż dalej :)
Tobie kochana życzę udanej wizyty rodzinki u was i odpocznij sobie jak będziesz w Polsce!!! Bo odpoczynek Ci sie przyda bo tu sprzatalas, tu jakaś wycieczka z córka :) dupcia na leżaczek i wegetuj :*

Iwonko współczuje migreny:* wygon juz ja !!!

Nula w takim razie 15go będę trzymać kciuki z dziewczynkami za Ciebie!!!:) spróbuj w chromie odpalic bb:) wiem ze dziewczyny miały juz problem z z forum na mozzili.

Szczesciara współczuje złego samopoczucia! Ale głowa so góry i będzie dobrze :* sciskam!!

Jak kogoś pomielam to przepraszam! Buziaki dla wszystkich :*

Natalii dzięuje ze odpoczywasz i za mnie :-). Co do dziewczynek na pewno wszystko dobrze. Wiem, ze stresik nam zawsze towarzyszy,a le dobrze ze podchodzisz do tego pozytywnie i wiesz, ze to relanium tak wpływa. Dni szybko lecą więc za niedługo dziewczynki zobaczysz i się uspokoisz, a potem niestety znów stesik na nowo i czekanie do kolejnej wizyty. Mam to samo. Jak mały kopie non stop to lekko czasami narzekam, ze boli, a jak się uspokoi to chce jednak by dalej kopał -nie ma jak dogodzić kobiecie :-).
Niestety rodzina zawsze ma dużo do powiedzenia i lepsze pomysły. Ja słucham jednym uchem, a drugim wypuszczam.

reklama
Do góry