reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

natalii bedzie dobrze ....

osa zmykaj tylko nie lataj tak szybko wszędzie ...

die u nas tez tak zapowiadajau mojej mamy na termometrze 39 wowowow

karola no to gratuluje córcii....i na basen tez zamierzam chodzić ...

sony ja w niedziele taką piłam mniammmm

deli i takbym z nią w tym basenie posiedziała heheheheh

reklama
U mnie też straszny upał 33 stopnie... Cała pływam. Nie wiem czy wspominałam ale K. kupił mi basen na ogród i była dziura i każą nam czekać 2 tyg na reklamacje :szok: umrę do tej pory... Chyba wejdę do wanny z zimną wodą...

Ja wyciągnęłam weselne pieczone mieso, dorobiłam sosu i bez sensu, że to zrobiłam, bo kto to zje w taki upał. Kupiłam dużo śmietany na mizerię to zrobię mizerię i sałatę ze śmietaną... W taką pogodę tylko lody mogłabym jeść popijając kawą mrożoną...

Sony ja taką domową kawę mrożoną piję już jakiś czas, jest genialna w taką pogodę....

Die ja i tak muszę sobie jakiś faktor kupić, bo w tym roku nie opalałam się jeszcze i specjalnie nie zamierzam. A z faktorem pewnie się nie opalę :p

Haha skończyliśmy z Pisklakiem 24 tydzień :p Die gratuluję skończonego 23 :)

Pannacota tylko, że to nie powinna być reklamacja, bo towar jest nowy nieużywany. Co innego gdybyś używała i ta dziura się w czasie użytkowania zrobiła, to wtedy reklamacja. Tak to powinni towar na nowy wymienić i już.:wściekła/y:

Ja mam dziś pamięć. Właśnie Perle wczoraj miałam pytać czy ciuszki już doszły :-). Super, ze są i się podobają. Ja co patrze na polówki to ciareczki mam :-).

Nowy materac i reklamacja. No chyba sobie żartują u mnie by nie przeszło. Mój zawsze ich czymś zagnie i robią od razu reklamację (wymiana lub zwrot kasy).

Koreczek panna ma drzemkę więc zapraszam. Basen cały do twojej dyspozycji :-)

Gratki z kończonych kolejnych tygodni. Ja już nie wiem czy patrzeć na OM czy USG. Panienka mi rosła równo z tego co sprawdziłam, a ten kawaler jak widać nie stosuje się do niczego. No i nie wiem czy zwalić na nieregularne miesiączki czy po prostu chłopczyk duży.

Ostatnia edycja:
jupi będę mieć dziś basen :) fakt faktem mały, dmuchany, taki w biedronce jest za 69zl ale chociaz trochę się ochłodzę i odciąże brzuszek i kręgosłup :)

pannacota no jeść fakt faktem nie chcę się w taką pogodę, ale coś też trzeba;)

sony racja, powinna być wymiana towaru a nie reklamacja i czekanie na orzeczenie:/ a ja lubie frappe:) miksuje prawie cała szklanke lodu do tego mleko capucino waniliowe albo smietankowe i syrop karmelowy:) jest geste i baaaaardzo zimne :) mniam mniam

karoola no czytniki sa fajne:) a ile dałaś za ten sprzęcik?? Cieszę się że u was po połówkowym wszystko wporządku!!

antiope no ja własnie sie martwie że to te skurcze, a lekarka powiedziała że jak będą łapać mnie skurcze to mam brać relanium żeby rozluźnić macice bo przez skórcze cala pomoc dla Marysi żeby łatwiej było jej przyjmować pokarm byłaby do niczego:/

antiope tłumaczyła mi lekarka ze podczas skorczy macicy coś tam sie dzieje i pokarm nie jest dostarczany tak jak powinien, ale nie pamietam dokładnie.

ewelinkowska to chociaż jakiś mały basenik dla dzieci co by chociaż nogi sobie pomoczyc na balkonie ;)

reklama
Hej Dziewczyny :)

Ja jak zwykle...raz na ruski rok...ale czasu brak maskarycznie!
Przeczytałam tak pobieżnie co u Was, bo kilka dni nie zaglądałam a tu takie wieści...Ja również mocno ściskam za naszą Pietruchę i STASIA kciuki !! Jestem pewna, że wszystko się dobrze skończy!
U mojego Męża w pracy, kolega, tzn. jego żona spodziewała się bliźniaków i urodziły się bardzo wcześnie...pamiętam, że ważyły po pół kilo i przeżyły, a teraz to w ogóle mają się doskonale :) Więc tu też tak będzie !!

Do góry