reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

hey dziewuszki....ale masakrycznie sie dzisiaj czuje....cały dzień mnie mdli....masakra....non stop mi sie odbija....pół dnia przespałam i mdłosci nadal....nic nie pomaga....grrrr....mam nadzieje że szybko mi przejdzie bo to nie za miłe uczucie....

reklama
Gucha86 spokoj przede wszytskim, lez i odpoczywaj i mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze... Ale wiem, ze spokoj w takiej sytuacji trudno jest zachowac :(

Moj dzisiejszy dzien jest straszny i niech sie juz skonczy... Fizycznie czuje sie nie za dobrze ale za to psychicznie - caly czas chce mi sie plakac, na dodatek poklocilam sie z TZ i wyszedl z domu...

:crazy:

Gucha staraj się myśleć pozytywnie, trzymam kciuki, żeby wszystko potoczyło się dobrze.

A swoją drogą nie pojmuję, dlaczego wiecznie są jakieś problemy ostatnimi czasy, to problem z zajściem, to z utrzymaniem, to jeszcze coś :angry:

Trzymam kciuki, żeby tylko nas przybywało na wątku NIgdy odwrotnie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gucha, Oxiczka postarajcie sie zachować spokój. wiem, że łatwo powiedzieć, ale jeśli juz są jakieś problemy, to nerwy mogą tylko jeszcze pogorszyć sprawę. Więc dla dobra waszych fasolek... 10 głębokich oddechów i jak mantra powtarzajcie: wszystko będzie dobrze.

Lussia moja elunia jest z 21.02, więc 4 dni młodsza, a twój synek to ma jutro drugie urodzinki :) sto lat! uściskaj go od nas.

Ja dzisiaj jak zabrałam się za sprzątane, to po 2 godzinach musiałam się położyć, bo brzuch mnie rozbolał. Chyba troszkę przesadziłam... No ale ktoś musi nad tym bajzlem zapanować.

Lecę położyć moje dziecię do łóżka.

witam
ale dzis mialam zalatany dzien, najpierw wysprzatalam domek na blysk potem z mala na rower, potem spacer do brata, od brata do siostry i tak o 20:00 zladowalysmy kapiel i 20:20 mala juz spala :)
Ogladam filmiki na TVN ;) w koncu cos leci w tej TV :) See you

Witam się i ja. Mam na imię Marta.
Trochę mi strasznie i przykro było czytać wasze posty. Przykro bo kilka mamuś tutaj ma problemy z ciążą i wszytsko pewnie by oddały za maleństwo.
A u mnie sytuacja jest odwrotna.
Spodziewam się maluszka w październiku, ale my z mężem nie planowaliśmy już dzieci. Mamy już troje! byłam na pigułce, ale zawiodła. I w zeszłym tygodniu okazało się że jestem w ciąży. Nawet nie umiem opisać jaki to był szok dla nas. Jakie straszne uczucia, i zagubienie bo nie wiedzieliśmy co robić. Straszne ale zastanawialiśmy się nad usunięciem (mieszkamy w UK). Nie oceniajcie mnie proszę. Mamy już troje dzieci i naprawdę to jest duże obciążenie kolejne dziecko. Więc strach przed tym jak damy sobie radę był (i u mnie wciąż jest) ogromny.
Ale , jestem tutaj, bo zdecydowaliśmy się mieć kolejne maleństwo.
więc witam i trzymam kciuki za wszystkie październikowe mamusie.

Cześć dziewczyny!!

Mam nadzieje ze to Wasze plamienie to nic złego !! trzymam mocno kciuki! Dla pocieszenia to moja siostra plamiła dwie całe ciąże i ma zdrowe dzieci :)

ja sie bardzo szybko mecze.

mamartusia ja nie zamierzam Cie oceniać przez to że mieliście dylemat... wow czwarte dziecko - podziwiam !!! ale napewno musi być to duzo obciazenie!! powodzenia!!

Witam :)
Laski trzymajcie sie i nie bagatelizujcie plamienia - do lekarza szybko ... ja tak mialam poprzednio i tez myslalam ze minie ... minelo ... na zawsze ...
Mamartusia - doceniam ze jednak postanowiliscie ze bedzie 4 dziecko ;) nas w domu tez bylo 4-rech i teraz nie wyobrazam sobie, zeby bylo nas mniej ;) mama dala rade a jaka my teraz zgrana ekipa jestesmy :) Trzymam kciuki !! Wszystko bedzie dobrze :) a w jakim wieku masz dzieci ?

Hej dziewczyny;)
ja siedze w szkole i sie zdolowalam bo nie zdałam egzaminu ;( a moj mężczyzna zamiast mnie jakoś pocieszyć to od rana fochy i mi powiedzial ze "nie powiem ci nie martw sie"...cudowny z niego pocieszyciel:/

reklama
dziękuję dziewczyny. Madzierena takie historie jak twoja dodają mi otuchy. Ale przyznam że jestem przerażona. jeszcze tydzień nie minął jak się dowiedzieliśmy, więc to jest wciąż dla mnie nowa sytuacja.
Co do wieku, to mamy syna -8lat, i dwie córeczki- 4 i 2 latka.

Natalie, to ja ci powiem: Nie martw się. Wszystko będzie dobrze!! :tak:

Do góry