IzaVarsovie
Fanka BB :)
Widzę , że dziś jest oficjalny dzień "spamowania" wiec również skorzystam
O mnie w dwóch słowach:
28l, "z zagranico" heh, jestem sierpniówką 2013, pierworódka (70% będzie chłopak
), po pęknięciu dużego krwiaka od miesiąca leżę i czekam na poprawę
Trochę zmuszona sytuacja, zostałam zwolniona pod błahym pretekstem (nagły brak motywacji) w 9tc z nowej pracy, na 4dni przed końcem okresu próbnego.. dzięki z mamusiom z baby boom- bardzo mi pomogły stanąć na nogi i zmotywowały-zdecydowałam się zaryzykować i zacząć działać na własny rachunek
Teraz potrzebuje Waszej pomocy chodzi oczywiście o polubienie mojej strony na fb
http://www.facebook.com/WeLovePetticoats i jeśli byłybyście tak kochane- wrzucenie również małego tekstu na wasz wall.
Brak pomysłu na prezent dla noworodka lub Malej Księżniczki ??
Sprawdź ofertę ❤ WeLovePetticoats.com ❤
śliczne puszyste spódniczki, prosto z francuskiego atelier ✄
Idealne na specjalne okazje i sesje zdjęciowe ❣
Zapoznaj się z oferta ❣
FanPage: www.facebook.com/WeLovePetticoats
ProfilPL: www.facebook.com/WeLovePetticoatsPL
Nie jestem specjalista z marketingu, na razie uczę się wszystkiego od podstaw, ale mam tyle dobrych duszyczek w około, które mnie motywują i mam cicha nadzieje, ze moje spódniczki odniosą sukces. (jeśli ktoś w was chciałby mi pomoc dobra rada to będę bardzo wdzięczna <3)
ps. od razu uprzedzam ze ceny, które są widoczne, są przygotowane na rynek francuski, postanowiłam, ze zamówienia z Polski będą faworyzowane i traktowane "specjalnie", ceny będą niższe o 20%, oferuje bezpłatną dostawę z Francji i będzie dodatkowa zniżką przy zamówieniach grupowych
Dziękuję za uwagę <3
28l, "z zagranico" heh, jestem sierpniówką 2013, pierworódka (70% będzie chłopak
Trochę zmuszona sytuacja, zostałam zwolniona pod błahym pretekstem (nagły brak motywacji) w 9tc z nowej pracy, na 4dni przed końcem okresu próbnego.. dzięki z mamusiom z baby boom- bardzo mi pomogły stanąć na nogi i zmotywowały-zdecydowałam się zaryzykować i zacząć działać na własny rachunek
Teraz potrzebuje Waszej pomocy chodzi oczywiście o polubienie mojej strony na fb
Brak pomysłu na prezent dla noworodka lub Malej Księżniczki ??
Sprawdź ofertę ❤ WeLovePetticoats.com ❤
śliczne puszyste spódniczki, prosto z francuskiego atelier ✄
Idealne na specjalne okazje i sesje zdjęciowe ❣
Zapoznaj się z oferta ❣
FanPage: www.facebook.com/WeLovePetticoats
ProfilPL: www.facebook.com/WeLovePetticoatsPL
Nie jestem specjalista z marketingu, na razie uczę się wszystkiego od podstaw, ale mam tyle dobrych duszyczek w około, które mnie motywują i mam cicha nadzieje, ze moje spódniczki odniosą sukces. (jeśli ktoś w was chciałby mi pomoc dobra rada to będę bardzo wdzięczna <3)
ps. od razu uprzedzam ze ceny, które są widoczne, są przygotowane na rynek francuski, postanowiłam, ze zamówienia z Polski będą faworyzowane i traktowane "specjalnie", ceny będą niższe o 20%, oferuje bezpłatną dostawę z Francji i będzie dodatkowa zniżką przy zamówieniach grupowych
Dziękuję za uwagę <3