Dzień dobry
Ja dziś od rana wpakowałam wszystkie zakupy do komody narazie na "roboczo" a potem bliżej terminu poukłądam wszystko tak żeby miało ręce i nogi
I teraz mam chwile żeby do was napisać
Wczoraj wstałam na śniadanko i moja mama upiekła sama słodkie bułeczki
cud miód!!! świeże ciepłe bułeczki
pyyyychota
Młoda wczoraj jeszcze u nas była. Potem przyjechała jej babcia i szła do domu a my do ciotki jechaliśmy na imieniny. Rano zjadłam gigantyczną wate cukrową
mniamm mniammm dawno nie jadłam i dostałam nawet dwie bo dużą różową i na niej kulke żółtej mniejszej i miałam bałwanka
lussia 3mam kciuki za Twoje egzaminy &&&&&&& !!!
aniope powiem Ci że chyba faktycznie to tak jest że oni tylko czają się i jak widzą że czas się kończy to pilnują żeby tylko wlepić mandat;/ No my pewnie tak mało dlatego że to była taka boczna uliczka i w sumie daleko od centrum i sobota.
Gratuluje 20tygodnia !!!
a co do USG to użyj kobiecych sztuczek i go namów
Ja nie będę robić bo małe i tak pewnie mało wyraźne by były, więc szkoda mi kasy...
deli to ty chociaz zostawałaś ze starsza siostrą. A ona biedna sama:/ no ale co zrobić...;/ Szkoda mi tylko dzieci
dzaga odpoczywaj sobie i potem nas nadrobisz
Pojechałaś odpocząc a nie przed kompem siedzissz
osa truskawki w czekoladzie
pychotka
chyba dziś sobie też zjem
Super że ten odskok udany dla wszystkich
żabciu cierpliwie czekamy na Ciebie
Miłego urządzania się w nowym domku!!
die ale uśmiałam się z tej parki
nie ma to jak miziać się na gównie
HAHAHA a Tobie współczuje "wrażeń" związanych z tym zapachem. Ja to bym podeszła do nich i powiedziała że chyba nie są świadomi na czym leżą albo powiedziałabym głośno jakąs uwage w ich kierunku (chociaż jak byli tak bardzo sobą zajęci że zapachu nie czuli to pewnie nie usłyszeliby) ale dobrze że poszli i udał się pokaz fajerwerków
Z tego Twojego męża to robi się widze profesjonalista
cynamonka to ja mam tak samo z cycuchami. Jeszcze jak mam biały stanik to jest trochę zółty w miejscu sutków. Pochwal się nam później zakupami
no a w tym domu jest przemoc. Fakt faktem już teraz bardziej psychiczna i naprawde szkoda mi tych dzieci, ale nie chce zgłaszać do mopsu bo to mój najbliższy kuzyn i jego dzieci. On chyba też się tej żony boi i dlatego nie reaguje. Szkoda mi ich
ewelinkowska w takim razie trzeba będzie gdzieś się kiedyś spotkać
Tylko ja nie moblina jestem więc się jakoś dogadamy
Ale ja mam rodzine w mosinie
Łożeczko śliczne
takhisis 3mam kciuki za genetyczne &&& !!! daj znać koniecznie po co i jak!
co do krzywej cukrowej to ja nie muszę robić. Moja lekarka podała mi inne badanie które moge zrobić zamiast tej krzywej i pokaże jej dokładnie to samo. Nie chce mi się jakoś na czczo tyle czasu siedzieć i do tego jeszcze w dusznym laboratorium...