reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

No dziewczynki, kaska wpłynęła na konto ruszam więc dupkę. Lecę wziąć szybki prysznic, a potem shoping ;)
Wieczorem pochwalę się (o ile będę miała siłę) co nabyłam ;)

reklama
Pospaliśmy z Maciusiem 2 h i jakoś takoś mi troszkę lepiej brzuch nie boli tak jak bolał przed spaniem ale za to jak się położyłam na plecach widziałam jak Okruszek się przesuwa więc być może niunio po prostu jakoś dziwnie się ułożył i stąd ten ból i ciągnięcie w brzuchu.

agnieszkala zdrówka.

bosmanka udanych zakupów :-)

My na zakupki pójdziemy albo pojedziemy jutro z M bo mi się nie chce autobusem ani na piechotę samej tłuc do centrum :-)
Lenistwo bierze górę :-)

Witam,
Jakoś dziś dzień mi zlecił i co siadałam, by coś naskrobać to znów musiałam coś zrobić.
Tak czy siak porobiłam dziś troszkę, kuchnia czysta, łazienka też, pranie zrobione i naczynia na swoim miejscu i najważniejsze Kopiec gotowy i dzielę się z nim z wami :-).
Jutro niestety prasowanie, bo dziś mam dość.
Die Dzień Dziecka jutro na maxa w końcu ja też jeszcze dziecko więc korzystać będę :-)

Bosmanka miłych zakupów. Ja na razie odkłądam kaskę, a potem dam czadu.

Anula
miłego odpoczynku u mamy.

Żabcia
dobrze, ze z brzucholkiem juz lepiej

Natka,
ale miałaś podróż grunt, ze dojechaliście do domu.

No i reszty nie pamiętam, bo same przerwy miałam.

Witam Panie!!!

wreszcie zabrałam się za pisanie i czytanie, bo jakoś tak zajęty dzień miałam. Teraz zaczęło padać i ochłodziło się więc zebrałam się do domu.
żabcia_tbg źle przeczytałam wiek Twojego synka, doczytałam, że 5 lat a nie miesięcy :-)
osa_24 współczuję bóli i wizyt u lekarzy, będzie dobrze, a na pewno coś doradzi.
nnatalie04 tak to już z nami jest, że nie potrafimy się oprzeć jedzeniu, nawet jak wiemy, że nam zaszkodzi :-)
die_perle no moja córka już od kilu dni dopytuje się kiedy będzie Dzień Dziecka, mamy dla niej Lego i jakieś ubranka. Dla brzuszkowego dziecka nic nie kupujemy, dopiero za rok.
żabcia_tbg co z tymi brzuchami, mnie odpukać nic nie boli i ogólnie czuję się dobrze. Tylko męczę się bardzo szybko. Zaparcia też nie wiem co to znaczy, ale nie narzekam.
agnieszkaala zdrowiej zdrowiej, bo choroba to nic przyjemnego, szczególnie ten ból głowy

czesc dziewczynki ...
nie pisze co umnie bo jak zwykle praca dom brzuch twardy ... i trak jeszcze troche ...

przychodze do domu to padam na ryjek ...

nie nadarzam ....

natalii dobrze ze dziewczynki maja się dobrze...

die gratuluje siusiaczka....

żabcia współczuje ząbkowania....

pietrucha trzymaj się mocno z tym leniuchowaniem... ja tez było by mi trudnoo...

kamcia ... mi codziennie jest lżej heheheh

bosmanka mam nadzieje ze zakupy udane

Witajcie dziewczyny. W końcu dotarłam do kompa. Wczoraj mieliśmy gości a dzisiaj byłam u fryzjera siwki zafarbować. I powiem Wam, że po półtorej godziny nie umiałam już wysiedzieć (Juniora też obcinałam), brzuch zaczął mnie perfidnie boleć. Dobrze, że bratowa zauważyła cierpienie na mojej twarzy i szybciej mną się zajęła.

pietrucha pytałaś czy mam jakieś info, że mogę wcześniej urodzić. Otóż Kuba urodził się w 33 tc. Miałam stan przedrzucawkowy, odeszły mi wody. Stąd niebezpieczeństwo, ze historia się powtórzy. Powiem Ci, że strasznie się boję, bo to co przeszłam przy Kubie... wolę nie wspominać. Prawię zahaczyłam o depresję. W takiej sytuacji człowiek widzi ile ma siły w sobie!

bosmanka ale zawierszowałaś w środę :-) Mam koleżankę, która ma niesamowity talent do rymowanek. Na mega nudnych wykładach jedna do drugiej pisałyśmy wierszowane liściki. Czytając je po kilku latach mamy niezły ubaw:-D

Malta bardzo mi przykro z powodu śmierci dziadka. Gratuluję chłopczyka :)

Iwona gratuluję synka. Ja też marzyłam o parce, ale trudno. Taki life. Najważniejsze, żeby zdrowe ;).

Die
również gratuluję syneczka :) Kurcze same chłopy u nas :)

Villa
współczuję koszmarnej nocy :(

Ja szkołę rodzenia odpuszczam. Nie mam zdrowia.

żabcia, ale mi smaka narobiłaś na placek po węgiersku!!! Chyba sobie machnę w przyszłym tyg. Małż się ucieszy, bo uwielbia :)

agnieszka zdróóówka!

Hej :)

my wczoraj troche zalatany dzień mieliśmy :) kupiliśmy wentylatorek do łazienkie ( w koncu z sufitu nie wisi kabel), 3 donice, kwiatuszka i rolete na korytarz :) takie pierdoły ale maja jednak spory wpływ na wygląd wnetrza tym bardziej ze duzo nam jeszcze brakuje...

w nocy strasznie padało :(

biore regularnie ta no spe i czuje sie duzo lepiej ale staram sie sporo odpoczywać....

przepraszam ze tak tylko o sobie ale córka po mnie skacze :p

Hej wpadam na chwilę się przywitać bo zaraz znów wybywam ;)jadę z córką do wielkiej sali zabaw - niech ma prezent od mamy, bo tatus w szkole siedzi hehe.
Byłam wczoraj oglądac wózki mąż ma 3 typy: Mutsy, X-lander X-move no chyba, ze XA ale nie ma mozliwosci montazu spacerówki w 2 kierunkach, a x move ma no i Espiro Enzo ;) ale mamy jeszcze czas wiec moze sie zmienic nasz gust choć raczej zamówimy x-landera xa :p.
widze, ze u nas same chlopaki na czele hehe ciekawe jak bedzie z imionami :) ja ide w pn na NFZ a we wtorek na połówkowe ! Trzymajta kciuki !! Lecęęęę bo mała woła ...
p.s też tak macie - po umyciu podłogi niemogę sie ruszyć tak mnie biodro i kręgosłup boli :/

reklama
Hej dziewczynki!!

Bosmanka - i jak zakupy, udały się?:)
deli - no niech Cię!!! Ktoś tu miał odpoczywać, a widzę, że za Tobą aż się kurzyło - taka pracowita jesteś!!! Odpoczywać proszę:*
żabcia - i jak dzisiaj? Mam nadzieję,że czujesz się lepiej, no i jak wasze podboje z mieszkaniem?
koreczek - a do kiedy będziesz pracować? Może pora odpocząć nieco?
Kamea - a .. teraz rozumiem skąd to wszystko. mam nadzieję,że tym razem nie rozpakujesz się wcześniej niż 2 tyg przed terminem ;* Co do fryzjera.... ja już też powinnam odwiedzić.. ale na razie odpuszczę... w czerwcu zrobię kolor i podetnę moje piórka...
dżaga - odpoczywaj, odpoczywaj,. Dobrze, że i u Ciebie zakup udany;)
madziarena - fajnie, że masz swoje typy. Rozumiem, że mąż się spisał;) Ja nie myję podłóg - więc nie odpowiem... Mam od tego ludzi na razie.. eh... Miłego dnia z córką;)

A ja - no cóż. Planów nie mam, pogoda do dupy więc leżakowania na dworze nie będzie..Ostatnio strasznie zamulam, leżenie mi wychodzi bokiem a po drugie samotność doskwiera powoli :/
pozdrawiam z sofki;*

Do góry