Hej dziewczęta!!! ten ostatni czas to była faktycznie cisza przed burzą, nie było mnie od 3 dni a tu tylko stron do nadrobienia, postaram się to ogarnąć, ale pewnie i tak coś przeoczę za co z góry przepraszam. Jestem od wczoraj u mamy, zostajemy do niedzieli i wczasujemy się :-) We wtorek córka miała w przedszkolu przedstawienie na Dzień Mamy i Taty więc czas pełen wzruszeń, ale ślicznie wszystko wyszło.
Dżaga my teraz wałkujemy lego friends, bo córka zaczęła etap tych drobnych lego, ale do duplo często wraca, lubi budować. Tylko dlaczego te lego są takie drogie?
https://www.babyboom.pl/forum/members/kamea-79441.html
Kamea ja też beksa jestem, bardzo często się rozczulam i to czasem w najmniej chcianych momentach, jesteśmy takie i już. Nie wiem jak niektórzy ludzie potrafią być jak skały.
madziarena i co byliście wózki pooglądać? znaleźliście coś fajnego? dokładnie 14 czerwca mojego męża siostra i szwagier będą obchodzić 5 rocznicę ślubu, więc jak będę opijać ich rocznicę piwkiem bezalkoholowym to na pewno pomyślę o Was!!!
_pietrucha ja też często staję na wagę, a ta złośliwa rośnie i jest bezlitosna ;-) nigdy jeszcze sushi nie jadłam, dobre są, łatwo się robi?
deli80 odpoczywaj, wypoczywaj i słuchaj zaleceń lekarza. Wiem, że to trudne, ale nie mamy na to wpływu.
żabcia_tbg a synek chodzi do przedszkola? moja kiedyś tylko rosołek i pomidorówka, ale w przedszkolu wcina prawie wszystko, oprócz surówek.
Malta_23 wyrazy współczucia z powodu śmierci dziadka. Gratulacje synusia w brzuszku!!
Iwona Uzar gratulacje synka w brzuszku, wiadomo, że każdy chce parkę, ale niestety nie mamy na to wpływu, my też czekamy do połówkowego, może się nie ujawni :-)
martOocha też mam stracha przed połówkowym, chyba każda ma. Kolejny raz będzie okazja obejrzeć nasze maleństwa.
nula1988 my do szkoły rodzenia przy pierwszej ciąży nie chodziliśmy, nawet przez chwilę myślałam żeby się tam wybrać, ale jakoś minął czas i obyło się bez.
żabcia_tbg wiem, że to trudne i łatwo mi się mówi, ale nie stresuj się , nie wolno Ci za bardzo się denerwować.
Landrynka_80 ależ pyszności narobiłaś, oj podłączyłabym się z talerzykiem na takie smakołyki:-)
villandra8 gratulacje kopniaczków, u nas dwa dni były wyraźne, ale teraz tylko czasem maluch daje znać o sobie, bardzo słabo, ale pewnie wkrótce się rozkręci.
To tak pokrótce, postaram się być bardziej na bieżąco, wtedy jest łatwiej :-)