reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Boziu jak u nas jest gorąco!!!!!! ubrała sa mini kurtteczke skorzana i myslam ze sie utgotuje...no niedogodzisz- najpierw jeczalam kilka dni ze zimno ze pada...ze paskudnie..a teraz piekne sloce gorąco....a ja tez narzekam:p
z tutulu ogolnego niechcemisizmu zakupilam w sklepie polskim 2 sloiki gołabkow z pudliszek- zobaczymy jak to to samkuje:) osatnio zakupilam sobie tam flaki w sloiku- i pochlonelam caly słoik naraz:p znaczy nie z ja..groch:D

ide do piwnicy zatem wygrzebac cosniecos i poogladac- bo juz jednak dupa mnie swedzi jak ogladam te wasze cuda na zakupach:p a ja wszytko mam pod nosem a nawet do tych cudów niezaglądalam! wstyd:p

co do grochowej plci.....nie bede tego komentowac bo jak sie groch wdal po mnie i po tacie- to sie dowiemy jak wyjdzie na swiat- i to tez niewiadomo- bo choc ja jestem troche ekshibistycznym typem to strasznie przekornym i"swawolniejszych" wybryków w odslanianiu swojego badz innego ciala- wczoraj mówie do niego- a mze cykniemy jakis ciązowy akcik- a on wielce oburzony mówi do mnie-a ty co? zwariowalas? a ja mowie no ale o co ci chodzi przeciez tak dla nas tylko- a on nie i koniec nie bedziemy zadna golizna swiecic niewazne dla nas nie dla nas- to sie niegodzi zeby kobieta przy nadziei sie prezyla naga przed aparatem- koniec kropka. i nawet nie ma o czym gadac- mam zakaz sie prezyc nago:p i dupa:)

reklama
Die hahaha. Ależ twój mąż konserwatysta;) Może kiedyś zmieni zdanie. Pokaż mu te foty na necie, przecież one wszystkiego nie odsłaniają i może się zgodzi. Jak chce być fotografem to i takie musi robić;-)
To jak u ciebie już upał to u nas za dzień lub dwa tak będzie. Zawsze od mojego jak mieszkał w N wiedziałam jaka pogoda zaraz zawita.

Ja na szczęście ból kości ogonowej mam już za sobą, ale przyznam, że było ciężko.
Dzisiaj miałam trochę biegania i pomimo, że wszędzie podjechałam sobie autem to i tak troszkę zmokłam. Na dzisiaj zaplanowałam sobie pyszny obiad, a mężuś i tak do pracy poszedł bez obiadu bo nie zdążyłam go zrobić:confused:
Wczoraj w nocy upiekłam te jagodzianki, ale trochę oszukane bo nie miałam jagód i dałam wiśnie- wyszły pyszne. Przepis dam to odpowiedniego wątku.
Dzisiaj moja maleńka obudziła mnie o 5:04 strasznie się kotłowała i robiła fikołki, normalnie czułam jak się kula:szok: Długo nie mogłam zasnąć, a jak już usnęłam to budzik zaczął mi dzwonić i musiałam wstać:wściekła/y:
Jak siedziałam w PZU to chyba mnie spodnie troszkę cisnęły i też mała zaczęła się kotłować, aż kilka razy podskoczyłam na fotelu. Mam nadzieję, że babeczka która mnie obsługiwała to nie zwróciła uwagi na moje dziwne zachowanie :-p

Landrynka ja dzisiaj kupowałam przez internet Tax disk bo się kończy 31,05 więc konto stało się biedniejsze o prawie 130 F.

Die dawaj to gorąco do mnie bo u mnie pada i pada :-(
Pochwal się ciuszkami jakie wygrzebiesz z piwnicy :-)

Maciuś usiadł i siedzi mam nadzieję że zaraz uśnie a ja coś porobię odpuszczę sobie dzisiaj drzemkę w dzień i spakuję chociaż parę worów do przeprowadzki bo to nieuniknione a pościele itd. co się nie używa na co dzień może leżeć w worku.

Hej dziewczynki ;)

Die - właśnie ja dzisiaj ogarniam temat otrzymanych już spadków;)
Landrynka - u nas w Pl pogoda również iście angielska;)
żabcia - kiedy się przeprowadzacie???:)
Sony - w takim razie udanego świętowania dzisiaj, może dasz radę namówić męża na małe co nieco ;))
Kamcia - fajnie, że córeczka podskakuje:))) Zazdroszczę;p

Widzę,że każda z nas powoli sprawdza i kompletuje wyprawkę;)
Ja dostałam właśnie od brata ubrania i z okazji dzisiejszego braku prądu zaczęłam powoli ogarniać temat... Mam zamiar w tym tygodniu ogarnąć je do końca... Wstępnie zrobiłam segregację, niektóre rzeczy do wywalenia, bo już się nie nadają.
Jedno wiem, cholera - sporo tego... I dzisiaj chwilę posiedziałam przy tym i sobie przypomniałam, że muszę wracać poleżeć. Więc każdego dnia po trochę i dam radę;) Normalnie człowiek w 2 h by się pewnie uwinął... :biggrin2: Ale rozmiary w większości są sprane - więc strzelałam ;) Oby dobrze ;-)

IMAG1223.jpg

i oto fajne porównanie : rozmiar 74 i ... 74;))) Co producenci mieli na myśli?:D
IMAG1222.jpg

Załączniki

• IMAG1223.jpg
    IMAG1223.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 43
  • IMAG1222.jpg
    IMAG1222.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 32
może to taki modny rękaw 7/8:-p.
Ja wyprawkę opracowuję jeszcze w excelu-nic nie kupuję ani nie przyjmuję prezentów.. nie jestem jeszcze na to gotowa:zawstydzona/y:

Widzę, ze tutaj zakupy pełną parą idą. Ja czekam na potwierdzenie ktosia ;-).

Die czekam na fotki od ciebie :-)

Ja też jeszcze mało rzeczy mam...aż Wam zazdroszczę, że macie takie piękności :)
Ja mam 4 śpioszki, dwie czapeczki i polarowy kombinezon w panterkę który kupiłam na ciuchach za 3 złote, a który sprawił mi tyyyyle radości bo jest prześliczny! Jak dam radę, to wrzucę później :)

Sony wszytskiego najlepszego.
Mi już lepiej

Landrynka dam rade to tylko tydzień. Nic staram sie nie robić leżę i odpoczywam. Mały kopie więc OK
To prawda występy dzieciaczków ściskają nas za serca.

Ewelinkowaska ja mam na razie body co mi Perle zakupiła i dostane je końcem czerwca więc masz 3 rzeczy więcej niż ja :-D

reklama
ja mam 4 kartony ubranek od 50 do 80 ;] i kilka reklamówek
jeszcze cała komoda ubranek u szwagierki :p
wiec z jednej strony by było fajnie mieć córke a z innej synka :p
wrzuce Wam zdjecie bucików jakie kupiłam bedac w 1 ciazy a nie wiedzac co będziemy mieć :p i tak jak by wywróżyło na córke :p

a teraz nic nie mówie bo zamówiłam z koleżankami smoczka bialo zielonego a dojechal różowy o_O

Załączniki

• prosiaczki.jpg
    prosiaczki.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 20
Do góry