Witam cieżarówki
)
Ale noc za mną.
Dziecie wczoraj poszło spać o 16. obudził się na szklanke soku, potem na siku i na tzw kolacje.
Tzn ja poszłam szykować mu serek mozzarelle z bułką do kuchni a on spał.
Myślałam że nie bedzie spał. ale zjadł na spiąco i dalej spał.
O 2 w nocy wstał i mówi... ja nie dokończyłem kolacji chce jeszcze. Myślałam, że się wybudzi, a wciąl reszte popił sokiem i poszedł dalej spac. Wstał dopiero ok 7.
Grzeczniutkie dziecko..
Kamea strasznie tym jedzeniem kusza...
Żabcia trzymam kciuki za mieszkanie. Obiadek mniam..
Dżaga nie mów nic o wzmożonym jedzeniu, bo normalnie ... wymiękam. Tyle że potem je 2 raz oglądam w wc.
Ja juz po kawci
Tosieńka ja juz 3 dnień narzekam na kość ogonową. Właśnie dlaczego?
Deli ty bidulo. byle do wizyty dotrwać. Napewno z maluchem wszystko ok.
Na dzień mamy dzieciaki robiły przedstawienie w polskiej szkole. Mat recytował wierszyk i zrobił serce i babeczki w szkole.
Byłam zaskoczona bo wierszyk nauczyła go Pani w szkole.
Fajne takie przedstawienia.
joanna napewno bedziesz wiedziała czy to groch bulgocze czy nie.
to sie wie...
DIE u mnie to nie wiem czy zachcianki czy nie.
Chciało mi sie najpierw bagietke z czosnkiem i masłem z piekarnika, jak juz ja P. włączył to mi sie odechciało i zachciało chińskiego.
Ale że my na zadupiu mieszkamy wiec tylko moge pomazyc o spełnianiu natychmiastowym zachcianek.
Raz moze 2 razy w tygodniu śmigam do sklepu i musze jesc to co jest.
Staram sie mieć troche wiecej opcji bo teraz to nie wiadomo co będzie z apetytem.
Zazdroszcze pogody... u nas zimno ponuro i angielsko pada deszczyk
Chętnie pooglądam dary losu. Fajnie zawsze coś popodziwiać.
Ewelinkowska normalne koncertu w brzuchu i tańce, dyskoteki... i jeszcze boisko piłkarskie. Wiec się nie przejmuj
))
Jak będzie cisza to zatęsknisz za placem zabaw
)
madziarena miłej pracy. nie przemęczaj sie
Paulinek wyslij troche ciepełka do mnie.
bosmanka ja sie na siłe ubieram, i na siłe wstaje z łózka. Lenia wypędzić nie moge. Przez te niefajne pogody u nas nic sie nie chce.
Pochwal sie, pochwal zakupami.
Lubimy oglądać.
Sony czekam na fotki
)
Dziś mam wycieczke na poczte... musze wysłac paczke do pl i zakupic podatek drogowy do samochodu..
Jakos nie chce mi sie ruszyć.
Miłego dnia dla Was.