reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

no i nie dotralam do piwnicy- przyjechala kolezanka z mala emily i oddalam sie rozkosznemu towarzystwu- a zaraz zawijam na kurs..w miedzyczasie zadzwonila moja kolezanka i pyta "słuchaj co to znaczy jak mam na tescie ciązowym jedną kreske bladą a drugą czerwona" - to pytanbie za 100 punktów :D kto zgadnie co to może oznaczac??:p

obecuje jutro zrobic sesje darów losu!!

pietrucha- no to masakra - rozwalilas mnie na łopatki- musze choc częsciowo ci dorównac:p zyjesz tam spod tych ciuszmonków:p

reklama
Witam, witam i o zdrowie pytam :)

żabcia - to teraz będziesz miała pełne ręce roboty jak się przeprowadzicie, wyprowadzacie się do większego czy zmieniacie miejsce zamieszkania na inne miasto po prostu

Dżaga - ale fajne te świnki kapciochy... ojjj jak patrze na te dziewczęce ciuszki to chcę to moją córcię wymarzoną, a z drugiej strony jak będzie chłopak to super bo już będę wszystko miała :p

pietrucha
- ale masz bałagan :p ale to akurat jest miłe sprzatanie, ja się z moją mamą kłóciłam w ciąży o to która ma ciuszki dla małego prasować :p

die - ja też nie przepadam za takimi zdjęciami, choć jeśli to jest dla włąsnego użytku to ok, ale nie lubię jak ktos wystawia te zdjęcia na portalach np :/

Kamcia - ale ta Twoja fika ciekawe czy jak się urodzi to też będzie taka ruchliwa :p

Die_perle no to dziwny ten Twój mąż, że nie chce aktu, zwłaszcza takiego tylko dla Was.

żabcia, czy ja może coś ominęłam? Znaleźliście w końcu mieszkanie, że piszesz o przeprowadzce?

Pietrucha faktycznie z tą rozmiarówką lipa. U mnie jest inny problem; dużo ubranek od kuzynki ma oderwane metki i nie mam pojęcia co to za rozmiar, a brakuje mi też doświadczenia, żeby na oko ocenić. Będę musiała przykładać do tych rzeczy, które rozmiary mają podane i porównywać.

martOocha tabelka w Excelu z ciuszkami - ambitny pomysł. Ale to racja, że jak się już zacznie tabelki w Excelu robić, to ciężko przestać i robi się ze wszystkim.

Ja poza ciuszkami od kuzynki i rzeczami, które dostałam jako reklamówki, to też nic nie mam z wyprawki.

cynamonka wyprowadzamy się na takiej samej wielkości a powód przeprowadzki to w którym mieszkamy zostało sprzedane.

pietrucha dokładnie jeszcze nie wiem umowa kończy się 11 czerwca i mamy się wynieść.
Niezła kolekcja ciuszków.

Dżaga boskie butki ja dla Maciulka miałam takie IMG_1622.jpg

Antiopku przeprowadzka jest nieunikniona także tak czy tak trzeba się pakować. A mieszkanko mamy oglądać w piątek i mam nadzieję że będzie ok i dostaniemy klucze i na weekendzie się wyniesiemy oby ...

Załączniki

• IMG_1622.jpg
    IMG_1622.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 21
Ostatnia edycja:
Ja też jeszce nic nie kompletuje bo płeć nie potwierdzona. W poniedziałek poznam to będe szaleć. Ubranek pewnie niewiele kupie,albo i wcale bo dla dziewczynki mam po Aluśce i chrześnicy, a dla chłopca będe mieć po dwóch kuzynkach więc pewnie nie dadzą mi się wykazać. Ale chociaż pociesze się innymi akcesoriami: butelki, smoczki, kocyki, rożki itp.

Deli ja też jako pierwsze kupiłam buciki i były rózowe i wykluła sie z tego Aluśka.
Kamcia mój dzidziol też się próbuje uwolnić jak mam ciaśniejsze spodnie;)

żabcia no to trzymam kciuki, żeby w piątek Wam to mieszkanko przypadło do gustu, bo faktycznie czas nagli.

żabcia bardzo sympatyczne te buciki :) podobają mi się:tak:
cynamonka podobno regularne ruchy odczuwa się po 30 tyg. A ja od paru dni mam dosłownie "kotłownie" w brzuchu hehe. Dzisiaj cały czas ją czuje - kiedy ona śpi? Mam nadzieję, że po urodzeniu będzie spokojna :-)

Też bym już chciała zacząć robić wyprawkę, ale jakoś ciężko mi się ruszyć z domu w tym celu. Chyba przeraża mnie ogrom tego wszystkiego;-) Ale najpierw muszę kupić prezenty dla moich chrzestnych dzieci bo za parę dni dzień dziecka:-D

Pietruszka... ale zapasy... masz co robic na nasteony tydzien. kazdego dnia po troszke:))

martoocha i przyjdzie czas na ciebie...

ewelinkowskaa wszytsko zdazysz zakupic. ( ja mam bodziaki co kupilam ostatnio i skarpetki). Wiec tez nie mam za duzo.
I czekam na info z usg ze bedzie Joasieńka... ahhh

dzaga prosiaczki super... a pomyłki czasami są wróżą...

hehe perle... no nie mogę.. ja bym odrazu czytała instrukcje od testu a nie po kolezankach dzwoniła.
Gratulacje dla koleżanki.
Sesja zdjeciowa zdobyczy cie nie ominie. Nie dziś to jutro:))

Antiope porównasz do tych co maja metki i wszystko bedzie jak trzeba. Nawet jesli cos zle wybierzesz to przeciez bedziesz widziec jak dziecie ubierzesz. czy małe czy za duze.

żaba czekam na info o mieszkaniu... nieustajace kciuki.

Jakas zmarznieta dzis chodziłam.
Od rana ukłądamy lego jestesmy na 33 stronie instrukcji została jeszcze połowa. Ciezkie lego sobie dziecie wybrało i musze ukladac statek starwars dla 12 latkow.
Nawcinałam sie pyz i popiłam herbaciną i dopiero mnie rozgrzało.

reklama
kobiety ale ja jestem wykończona tym lego.
Nadal robimy skrzydła strona 48... cały dzzień od 7 rano układamy... ja juz sie poddaje.

Za duzo tych ferii dzieci mają.

LG9493lg.jpg

Załączniki

• LG9493lg.jpg
    LG9493lg.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 14
Ostatnia edycja:
Do góry