reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Ja nic nie kupowałam... choć może skocze jeszcze do sklepu po coś słodkiego :)
z niecierpliwością czekam na jakieś wieści od avensis i jestem dobrej myśli

reklama
Ja nic nie kupowałam... choć może skocze jeszcze do sklepu po coś słodkiego :)
z niecierpliwością czekam na jakieś wieści od avensis i jestem dobrej myśli

Tez mam nadzieje, ze u niej bedzie wszystko dobrze.
Tez dostalam jedno zdjatko, jak moj TZ je zobaczyl to tak mu sie fajnie oczka zaswiecily :) Powiedzial, pierwsze zdjecie naszej Oliwci (bardzo chcemy dziewczynke):)

Czekam na tego mojego az wroci z pracy i czekam i czekam... i cos go nie ma ... ;p

my tez raczej nic nie robimy :) moze obejrzymy jakis fajny film wieczorem o ile nie usne w trakcie :p

mam nadzieje ze Avensis napisze do 17 ... trzymam mocno kciuki!!

No niestety, inny lekarz potwierdział wczorajszą diagnozę. Pęcherzyk 13 mm,a 2 tygodnie temu miał 4,2 mm, więce teraz powinien mieć ok 2 cm. W środku pęcherzyka pusto, nie ma zarodka. Za pęcherzykiem jest krwiak, którego nie było 2 tyg.temu, więc być może macica przygotowuje się do oczyszczania. I jeśli już tak jest, to chciałabym uniknąć szpitala i zabiegu i żeby macica się sama oczyściła i żebym niebawem znów mogła zacząć starania.
Przykro mi bardzo, ale mimo wszystko myślę pozytywnie - nic nie dzieje się bez przyczyny. Mam nadzieję i wierzę mocno w to, że będę szczęśliwą mamą.
Pozdrawiam Was i życzę samych dobrych wiadomości i zdrowych ciąż.

ja na swojego jeszcze sporo muszę poczekać i pewnie jeszcze po niego pojade ale to dopiero przed 17. Ja na razie nie mam żadnego zdjęcia choć usg miałam robione 2 razy w szpitalu ale oni nie dają niestety także mam nadzieję, że jutro dostanę od mojego lekarza :)
avensis tak mi przykro :( ściskam Cię mocno i całuję :* mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie i obejdzie się bez szpitala.

Ostatnia edycja:
No niestety, inny lekarz potwierdział wczorajszą diagnozę. Pęcherzyk 13 mm,a 2 tygodnie temu miał 4,2 mm, więce teraz powinien mieć ok 2 cm. W środku pęcherzyka pusto, nie ma zarodka. Za pęcherzykiem jest krwiak, którego nie było 2 tyg.temu, więc być może macica przygotowuje się do oczyszczania. I jeśli już tak jest, to chciałabym uniknąć szpitala i zabiegu i żeby macica się sama oczyściła i żebym niebawem znów mogła zacząć starania.
Przykro mi bardzo, ale mimo wszystko myślę pozytywnie - nic nie dzieje się bez przyczyny. Mam nadzieję i wierzę mocno w to, że będę szczęśliwą mamą.

przykro mi avensis...nie wiem co napisać...może nastepnym razem będzie wszystko ok...pozdrawiam i przytulam...

Bardzo mi przykro :( obyś szybko mogła się cieszyć kolejną zdrową ciążą!! powodzenia

Trzymaj sie kochana, wiem, ze nie jest to latwe. Nie wiem co moge jeszcze powiedziec ale wiem co czujesz niestety... Zycze Ci by wszystko szybko sie unormowala i "zaskoczylo" znow szybciutko i bylo dobrze !

reklama

Bardzo mi przykro. Doskonale wiem, co czujesz. Wiem, że to żadne pocieszenie, ale lepiej na tym etapie niż później chodź bolesność jest taka sama. Trzymaj się

Do góry