reklama
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Dzieki Lussia za przyjecie. Poczytalam troche i widze ze byly juz pierwsze smutki:-(. Trzymam kciuki za wszystkie fasolki.
Jak widac na suwaczku mam juz synka, ktory nie moze sie doczekac kiedy zostanie Starszym Bratem.
Pozdrawiam walentynkowo:-)
Jak widac na suwaczku mam juz synka, ktory nie moze sie doczekac kiedy zostanie Starszym Bratem.
Pozdrawiam walentynkowo:-)
nnatalie04
Fanka BB :)
Hej paulinek witam gorąco i życzę spokojnej ciazy!!
nnatalie04
I znowu wieczorne mdłości...myślałam ze to z głodu,zjadlam ale nie przeszło:/ do tego zapach ugotowanej kiszonej kapusty(ktora uwielbialam) doprowadza mnie do jeszcze większych mdłości:/
persefona
Witaj Paulinek.Skad jestes i ile masz lat?Ja mam coreczke w wieku twojego synka :-)
nnatalie04 ja mam mdlosci dzis przez caly dzien!!!!Nic nie pomaga.A przez zapach mojego ukochanego psa o malo nie zwymiotowalabym dzis :-(
nnatalie04 ja mam mdlosci dzis przez caly dzien!!!!Nic nie pomaga.A przez zapach mojego ukochanego psa o malo nie zwymiotowalabym dzis :-(
beatka:)
Zaciekawiona BB
a ja takie pytanie z innej beczki...czy któraś już coś przytyła?? bo ja jestem przerażona bo w ciągu osatniego miesiąca biodra poszerzyły mi sie o 7cma na wadze przybyło mi 8kg...normalnie jestem przerażona takim tepem tycia....w żadne spodnie się juz nie mieszcze i zamówiłam sobie już ciążowe...
beatka:)
Zaciekawiona BB
I znowu wieczorne mdłości...myślałam ze to z głodu,zjadlam ale nie przeszło:/ do tego zapach ugotowanej kiszonej kapusty(ktora uwielbialam) doprowadza mnie do jeszcze większych mdłości:/
mnie też wieczorne mdłości dopadły...idę cos wrzucić na ruszcik bo znów jestem głodna
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Witaj Paulinek.Skad jestes i ile masz lat?Ja mam coreczke w wieku twojego synka :-)
Mam 31 lat. Pochodze z Tarnowa, ale obecnie mieszkam w Belgii. Tez mam mdlosci i rowniez nic nie pomaga.
Paulinek
Styczniowe mamy'08
a ja takie pytanie z innej beczki...czy któraś już coś przytyła?? bo ja jestem przerażona bo w ciągu osatniego miesiąca biodra poszerzyły mi sie o 7cma na wadze przybyło mi 8kg...normalnie jestem przerażona takim tepem tycia....w żadne spodnie się juz nie mieszcze i zamówiłam sobie już ciążowe...
Jeszcze nie zaczelam tyc, choc zrobilo mi sie cos w rodzaju "sadelka" i nie podoba mi sie to bo na brzuszek ciazowy chyba jeszcze za wczesnie? W pierwszej ciazy bylam dluuuugo "plaska".
reklama
nnatalie04
ja jeszcze nie przytylam ale mam brzuch wystajacy z powodu rzadkiego załatwiania sie..przed ciąża codziennie a teraz raz na dwa trzy dnia ja takie pytanie z innej beczki...czy któraś już coś przytyła?? bo ja jestem przerażona bo w ciągu osatniego miesiąca biodra poszerzyły mi sie o 7cma na wadze przybyło mi 8kg...normalnie jestem przerażona takim tepem tycia....w żadne spodnie się juz nie mieszcze i zamówiłam sobie już ciążowe...