reklama
die_perle
Fanka BB :)
Pannacota - ale tam juz góra ryzu w srodku i wlansie nie wiem czy taka ryzowa bedzie sie nadawac do zapasteryzowania..no nic zjemy romantyczna zupe ryzowa na obiad..romantyczna ryzowa na kolacje..na sniadanie jutro, zas na obiad,,,,,zreszta me dziecko chore- nic jesc nie chce oprocz zup- wiec ryzowa powinna byc ok- najwyzej jutro dodam przecier i bedzie pomidorowa...o matko pomyslam o pomidorowej i mnie az cofnelo ;/
Pannacota a w ktorym tygodniu mialas pierwsa wizyte? i co w ogole sie wydarza na pierwszej wizycie?? (ja wszytko pozapominalam daje slowo)
Pierwsza wizyta to raczej wywiad, czy rodzilas, czy masz jakies problemy zdrowotne, ostatnia miesiaczka i takie tam no i badanie USG jesli jest juz duzo widac to potem skierowanie na badania dostajesz, witaminki i nastepna wizyta
nula1988
cześć dziewczyny ja byłam dzisiaj na rozmowie w sprawie pracy ale kicha straszna. Już jutro moja wizyta u lekarza o 16:30 i nie mogę się już doczekać
Dziewczyny wrzućcie na luz z tą betą...
Moje Kochanie bardzo było zadowolone jak się dowiedziało, że zostanie tatą, wiem, że spełniło się jego marzenie bo już dawno o tym myślał, z resztą moje też. I choć wiem, że nie będzie łatwo bo pracuje tylko mój mąż to wiem, że damy sobie radę i będziemy super rodzicami. Także Rajani dobrze Cię rozumiem.
A co do Walentynek to my ich nie obchodzimy... uważam, że o okazywaniu sobie uczuć należy pamiętać codziennie a nie tylko dziś
Moje Kochanie bardzo było zadowolone jak się dowiedziało, że zostanie tatą, wiem, że spełniło się jego marzenie bo już dawno o tym myślał, z resztą moje też. I choć wiem, że nie będzie łatwo bo pracuje tylko mój mąż to wiem, że damy sobie radę i będziemy super rodzicami. Także Rajani dobrze Cię rozumiem.
A co do Walentynek to my ich nie obchodzimy... uważam, że o okazywaniu sobie uczuć należy pamiętać codziennie a nie tylko dziś
cześć dziewczyny ja byłam dzisiaj na rozmowie w sprawie pracy ale kicha straszna. Już jutro moja wizyta u lekarza o 16:30 i nie mogę się już doczekać
Dobrze, ze nie jestem sama... bedziemy sie wspierac nawzajem
Co do walentynek - masz absolutna racje - ja tylko swojemu mezczyznie kupilam ptasie mleczko i balonik w ksztalcie serca a takto - dzien jak codzien jak juz mowilam
beatka:)
Zaciekawiona BB
die_perle
Ja juz mam wywiad za soba bo ja zaczelam chodzic regularnie do ginekologa 8 miesiecy temu jak zaczelismy sie starac- wtedy caly wywiad mialm zrobiony, plus dodtkowe badania..no ale napewno jeszcze costam jest do uzupelnienia
ja wczoraj przegladalam juz liste połoznych u mnie w miescie - bo wolalabym polskojezyczna a ich jest troche mniej niz "zwyczajnych" wiec wybor mam zawezony i musze troche szybciej o to zadbac jesli chce miec taka jaka sobie wybiore tak mysle z ejak bede w 3-4 miesiacu umowie sie na pierwsze spotkanie z polozną
ja wczoraj przegladalam juz liste połoznych u mnie w miescie - bo wolalabym polskojezyczna a ich jest troche mniej niz "zwyczajnych" wiec wybor mam zawezony i musze troche szybciej o to zadbac jesli chce miec taka jaka sobie wybiore tak mysle z ejak bede w 3-4 miesiacu umowie sie na pierwsze spotkanie z polozną
reklama
Dżaga
A te kobietki ktore juz USG maja za soba - dostalyscie zdjecie swoich fasolek, pecherzykow?
tak dostałam 1 zdjęcie ;] na nastepnym usg pewnie bedzie wiecej widac i wiecej fotek dostane