reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

hej

jeju 8 stron :szok: miejcie litość:rofl2:

co do karmienia piersią to ja w pierwszej ciąży karmiłam 3 miesiące a teraz pewnie max miesiąc nie dłużej chociaż zobaczymy jak to będzie... i też wolę karmić w zaciszu :)

martoocha gratulacje :) ja już czuję tak mocne kopniaki,że brzuch mi cały lata:-) kocham ten stan!

Piekę ciasto drożdżowe z brzoskwiniami :) mniam mam nadzieję,że się uda,bo to moje pierwsze :-D

reklama
Dziewczyny dziś na pewno was nie dam rady przeczytać i odpowiedzieć. Zostawić was na chwilę to macie wenę, a jak człowiek siedzi to cisza. Rozumiem, że była cisza przed burzą.

Co do karmienia piersią przy córce mi nie było dane i byłam podłamana. Teraz podchodzę na luzie jak się uda to będzie pierś, a jak nie to butla. Moja mała była na butli i okaz zdrowia, antybiotyk dostała tylko jak niestety w szpitalu wylądowała, bo miała skazę,a tak to nigdy. Nawet syropku nie piła, bo nie lubi i z każdego przeziębienia wyszła jakoś sama :-).
Miejsce publiczne z wywalonym cycem to nie dla mnie.

Martocha gratki

Aniula wszytskiego najlepszego z okazji rocznicy

Przeczytałam cały dzisiejszy dzień, ale produkcja i wsystkiego po trochu :-)

Ostatnia edycja:
Osa twoim sladem pojechałam do sklepu po kapuste... na ta dobra kapuste...
I co... kupiłam 2 kuraki z rozna...
wcielismy w 3ke znaczy w 4ke prawie wszystko.

A kapystek zrobie na jutro.

Dzieki za wypchniecie mnie z kanapy do sklepu. :*

Sony mniam jedzonko.

rajani, deli buzki:*

ide lulac... buzki..

Dzień dobry :-)

Landrynka dwa kuraki mniammmm
Co do kopytek przyznam się, że ostatnio robiłam pierwszy raz w życiu i wyszły mi naprawdę pyszne. Może i ja dziś zrobię tylko jakie mięsko do tego?

Dzień dobry dziewczynki.
Ja się zbieram i lecę na badania.

martOocha jak ja Ci zazdroszczę tych widocznych kopniaków.

Dzien doberek....:)

Groch mnie podkopuje od rana- bo ja dzis jakims cudem połozylam sie na brzuchu i było mi tak dobrzeeeeeeeeeeeeeeeeeee....ale nie wiem czy grochowi bo dostałam pare razy z półobrotu w jajo lewe potem w jajo prawe i z dyni w macice!
Ja dzis nieobaiaduje- bo mam gar zupki z młodych buraczkow ze smietanką i zmieniaczkami- wczoraj mnie naszło ugotowałam i mąż powiedział z dzis na przerwe obiadową przyjedzie do domu nawet bo od rana ta zupa za nim chodzi:p

U nas leje od rana ..tylko 8 stopni ciepla- a raczej zimna...wieje i jest obrzydliwie....nie wiem co bede dzis robic...w taką pogode to sie nic nie chce ;/

Co do kopytek to nie lubie- ale uwielbiam kluski śląskie- tutaj w niemcach raz robiłam0 ale oni maja cehaujotowe ziemniaki i mąke i wyszły twarde i gumowe:( ale takie mniam puszyste miekkie polane odrobina tłuszczyku i posypane skawreczkami albo obsmazonym boczusiem....własnie mi się jęzor do podniebienia przykleil!

Hej dziewczynki:*
Witam z rana:)

Widzę, że kulinaria ciąg dalszy:))
Deli - u nas kopytka albo same z boczsiem właśnie, albo z kurczakiem.
Die - zapraszam, kluski śląskie co niedziele u moich rodziców :) Tata już ich szczerze nienawidzi ;p
Antiope - miłego badania ;)
Landrynka - ciesze się, że humorek lepsiejszy:* Jednak chodziło o głód, a nie !:))

A ja dzisiaj bez weny na razie, miałam robić lasagne, ale zrobię w sobotę... A dzisiaj, hm... jeszcze nie wiem..zresztą z chęcią nic, bo dzisiaj lekarz c.d. więc mam ochotę coś zjeść - ale po lekarzu ;p

Buziiii dla Was!

Dzien doberek ja tez juz na nogach. Jem platki. Maluje sie i w droge musze do skarbowki podejsc potem do rodzicow pokazac siusiaka hehe i do lekarza. Moj sobie schab z ziemniaczkami zazyyczyl wiec wroce to zrobimy obiad.
Milego dnia.
Dzis na szczescie jie jest goraco. Wiec kurtka dzinsowa w sam raz.

reklama
Do góry