reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Cześć dziewczyny!
Co tak pachnie? :)

a ja uwielbiam wszystko co z ciasta, pierogi, kopytka, kluski śląskie ale najbardziej to knedle :))) czekam tylko na odpowiednie śliwki i będę wcinać co najmniej raz w tygodniu aż mi zbrzydną :p
ja barszcz z botwinki miałam od soboty do wczoraj, raz z ziemniakami, raz z grochem, raz z jajkiem - wyszło super :)

a dziś spaghetti które sama muszę zrobić po pracy :/ mi najmniej smakuje to co sama zrobię :/

U mnie dzisiaj z 10 stopni ale słonecznie i przyjemnie, pozdrawiam was i miłego dnia !

reklama
I oo rana ślinka mi leci, a potem kilogramy, bo jem i jem :-).

Dziewczyny nie umiem znaleźć Położnych, czyżby już się skończyły na 6 odcinku?

Dzień dobry!!! Właśnie kończę śniadanko czytając Was. Ostatnimi czasy jest to dla mnie jedyna i miła bardzo lektura :-) Dziś na obiad mój mąż poprosił o kopytka z gulaszem więc będzie miał. Kopytka były, teraz tylko szykuję gulasz, śmierdzi mi strasznie i na pewnie nie ruszę, ale niech się chłop cieszy :-)
Idę trochę poleżeć, bo jakaś taka niedospana jakby jestem. Miłego dnia!!!

Witajcie :) tak sobie czytam wszystko po trochu i zastanawiam się czy Wy również jesteście już na zwolnieniu lekarskim czy nadal aktywne? Ja dostałam już w marcu zwolnienie, ale to dlatego, że pracuję w przedszkolu a tam tyyyyle choróbsk przeróżnych :) Jak to jest z Wami?

Deli- no chyba sie skonczyly te polozne bo mi wczoraj wyskoczyly te niezwykle porody- ale jakos srednio mi sie to poodbalo :p

Ewelinkowska- ja nie pracuje więc nie jestem na zwolnieniu:p w pierwszej ciazy pracowalam i studiowalam do konca- bo mi na to pozwalalo zdrowe a sytacja niepozwala na "odpoczynek", teraz moge sobie pozwolic na bycie w domku wiec jestem i enoy the days:)

Ja też na zwolnieniu, ale to najpierw przez samopoczucie (I trymestr to w łóżku przeleżałam), a teraz nadal L4, ale to już inne problemy zdrowotne.

Anula smacznego i odpoczywaj sobie.

Dzień dobry;)
ja jeszcze w łóżku popijam herbatę i oglądam dzień dobry TVN;) widzę ze Wy od rana o jedzeniu;) ja dzis nawet nie wiem co na obiadek... Moze będę mieć wene na cos...
zaraz wstane, ogarne sie i ??? No wlasnie juz nie wiem co ze sobą mam robić w tym domu:/

die to moje małe muszą pobrać instrukcje od Twojego Grocha bo mało kopia ostatnio.. Hehe muszę dzis z nimi poważnie porozmawiać ile razy dziennie maja mi zapodac kopniaka zeby mama sie nie denerwowala:)

rajani ja od wczoraj mam apetyt na te frytki i moze dzis na obiad ??;)

pietrucha
dzis obiadek na mieście?

Joanna mmm ja lubię spaghetti mojej mamy;) oczywiście z mięsem drobiowym bo ja za innego mięsa nie jem ;) ale racja co sie zrobi w domu to najlepsze :)

co do klusek śląskich czy powrocie ruskich to moj S robi bardzo dobre :) więc jakby co to zapraszamy na obiad ;)

Die no mi te porody tez jakoś średnio. Zaczęłam oglądać dwa dni temu i jestem na 34 minucie. Położne mi się bardziej podobały i czekałam na kolejny odcinek.

Muszę podnieść moje szanowne cztery litery i zobaczyć co jest w lodówce..

hej
Ewelinkowska - ja dalej pracuje, z córką pracowałam do ostatniego dnia - w piątek byłam w pracy w poniedziałek pojechałam rodzić, nie wiem jak teraz będzie podejrzewam, że podobnie choć nie chciałabym ;( chcę już odpocząć, ale nie ma mnie kto zastąpić ;(
Deli -mój za to kopytka je ale smażone, a ja gotowane hehe
Die - kluski śląskie robię w Thermomixie - mega pycha, wczoraj robiłam drożdżówki - wyszły jak kupne ;)
Landrynka - nie ma to jak uśmiech na twarzy :)
Dziewczynki dajcie mi jakies prochy na nerwy bo nie radze sobie, męża nie ma a mi coraz ciezej, gorzej, doły łapię i nerwy mam niesamowite !!
Oooo Lasagne ... dajcie przepis :))

reklama
U mnie w lodówce była kanpak- nie wiem czy zrobiona specjalnie dla mnie czy moze zostala po porannym sniadaniu mojej ekipy...no ale jak juz tam sobie lezala i mowiła zjedz mnie zjedz..to ją zjadłam...a teraz czekam 2 godzinki na małza i bede wpierdzielac buraczane łakocie:D wczoraj jak gotowałam to zanim jeszcze "ostetcznie doszła" to jadłam ją łyżka prosto z garnka i se jęzor popazylam:p

a dzis na kolacje zjem śledzia w pomidorach z puszki - bo tez za mna chodzi:p i wczoraj jak małz z pracy wracał dostał nakaz zakupienia dla mnie ryby w puszce w pomidorach oraz 6-paka piwa bezalkoholowego- wczoraj juz jedno wypilam bo mi sie chcialo :p

Do góry