reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

reklama
Dziękuje dziewczyny seansik średnio udany. Moja panna wyszła przed końcem stwierdziła, ze nie chce oglądać dużego robota, bo jest niegrzeczny. Niestety w bajek dla dzieci trudno wybrać u nas coś dla wrażliwców, a bardzo chciała iść więc poszłyśmy na to co było.

Bosmanka gratuluje córeczki i zaglądaj częściej.

Martocha ja przeważnie mam białe bluzeczki na sobie :-)

Wredna
nie mam pojęcia co do biżuterii ja w ciąży wyciągłam z języka i już go nie wsadziłam. Nie pytaj dlaczego..

Pietrucha na pewno będzie dobrze.

bosmanka - gratulację, my też po cichu liczymy na dziewczynkę :)

deli - jak mówisz nie pytaj to podsycasz ciekawość :p

Pytanie głównie dla dziewczyn które są już mamami :) czy tylko u mnie hormony sprawiły że moja granica cierpliwości jest znikoma czy poprostu moje dziecko przeistoczyło się w małego potworka, który mnie denerwuje jak nigdy :p

No to moje dziecię zalicza drzemkę - w koncu. Posiedzieliśmy w ogrodzie (ja z lapkiem) i jak dziecko kremem wysmarowałam, tak siebie nie, bo w cieniu (ja od słońca bardzo daleko - tak, wiem, w cieniu też się można opalić - nie w tym rzecz). Ale się słoneczko w międzyczasie przesuneło i jak wróciłam do domu to co widzę - no prawy policzek śliczny czerwony, a lewy normalny :baffled: cudnie! stara a głupia!

cynamonak nie wiem czy to hormony czy po prostu nasze dzieci mają takie sobie różne okresy. U nas jest ząbkowanie, więc dzieć też marudniejszy niż zwykle, ale staram się pracować nad swoją cieprliwością, bo wiem, że zaraz będzie mi potrzebna potrójnie (nie można przecież zapominać o największym dzieciu w domu czyli M ;-))

bosmanka wieki CIę nie było - gratuluję panienki

cześć dziewczyny! ale upał looool!
bosmanka gratuluje dziewczynki :)

ja dziś zaliczyłam komunię od strony mojego D. na szczęście krótko bo musiał iść do pracy a jest taki upał że wśród wielu ludzi w bloku na samej górze myślałam że umre.... wróciłam do domku, posprzątałam (wczoraj nie robiłam nic bo byłam cały dzień poza domem) i zrobiłam kompot z rabarbaru, wiem ze nie można go dużo spożywać bo wypłukuje wapń ale na śniadanie i kolacje staram się go uzupełnić :)

zjadłam 3 kawałki placka z komunii i mnie przytkało :)
pozdrawiam was i miłego popołudnia !

Ja sobie teraz na tarasiku w cieniu siedzę i jak powieje wiatr to mi się nawet chłodno robi. Siedzę w bluzie pod kocykiem i w grubych skarpetach. Anisia cały czas mnie stuka od środka ;)

Cynamonka moja ma 3 latka i 9 miesięcy to Aniołek na którego nie mogę narzekać, a cierpliwość mi się kończy tylko jak ma iść spać, bo ona nigdy nie jest zmęczona i próbuje z nami dyskutować. Oczywiście nie pozwalamy, ale uparte to jak osioł po mamusi :-).

dziewczyny jak korzystać z tego zamkniętego wątku? Tzn. jak na niego wejść, aby nie korzystać ciągle z linka w wiadomościach? Gdzie ten wątek jest?

kurcze, ja się właśnie boję, że jak wyciągnę tego kolczyka to już go nie włożę, a nie chcę tego, bo uwielbiam go :D
Dlatego ewentualnie będę pytała w szpitalu.
A skąd w ogóle jesteście dziewczyny? Może któraś jest z Warszawy i zamierza rodzić w Bielańskim? :)

reklama
Wredna ja jestem z Wawy, ale mam zamiar rodzić w św. Zofii (a najbardziej w przyszpitalnym domu narodzin).
Jeśli chodzi o kolczyki to wydaje mi się, że każdą biżuterię każą zdejmować... Pamiętam, że ja jak byłam przygotowywana do zabiegu łyżeczkowania to kazali mi wyjąć kolczyk z pępka. Nie mogę sobie przypomnieć, czy musiałam też wyjmować z języka...? Bo teraz nie noszę, ale nie wiem czy wyjmowałam go w szpitalu, czy sama wcześniej czy później. O il chodzi o kolczyk w pępku, to na pewno mogłabym go teraz bez problemu włożyć z powrotem, ale kolczyka w języku to już po ok.
tygodniu nie mogłam wepchnąć...

Do góry