reklama
Dziękuje dziewczyny seansik średnio udany. Moja panna wyszła przed końcem stwierdziła, ze nie chce oglądać dużego robota, bo jest niegrzeczny. Niestety w bajek dla dzieci trudno wybrać u nas coś dla wrażliwców, a bardzo chciała iść więc poszłyśmy na to co było.
Bosmanka gratuluje córeczki i zaglądaj częściej.
Martocha ja przeważnie mam białe bluzeczki na sobie :-)
Wredna nie mam pojęcia co do biżuterii ja w ciąży wyciągłam z języka i już go nie wsadziłam. Nie pytaj dlaczego..
Pietrucha na pewno będzie dobrze.
Bosmanka gratuluje córeczki i zaglądaj częściej.
Martocha ja przeważnie mam białe bluzeczki na sobie :-)
Wredna nie mam pojęcia co do biżuterii ja w ciąży wyciągłam z języka i już go nie wsadziłam. Nie pytaj dlaczego..
Pietrucha na pewno będzie dobrze.
cynamonka20
Aktywna w BB
bosmanka - gratulację, my też po cichu liczymy na dziewczynkę
deli - jak mówisz nie pytaj to podsycasz ciekawość
Pytanie głównie dla dziewczyn które są już mamami czy tylko u mnie hormony sprawiły że moja granica cierpliwości jest znikoma czy poprostu moje dziecko przeistoczyło się w małego potworka, który mnie denerwuje jak nigdy
deli - jak mówisz nie pytaj to podsycasz ciekawość
Pytanie głównie dla dziewczyn które są już mamami czy tylko u mnie hormony sprawiły że moja granica cierpliwości jest znikoma czy poprostu moje dziecko przeistoczyło się w małego potworka, który mnie denerwuje jak nigdy
V
villandra8
Gość
No to moje dziecię zalicza drzemkę - w koncu. Posiedzieliśmy w ogrodzie (ja z lapkiem) i jak dziecko kremem wysmarowałam, tak siebie nie, bo w cieniu (ja od słońca bardzo daleko - tak, wiem, w cieniu też się można opalić - nie w tym rzecz). Ale się słoneczko w międzyczasie przesuneło i jak wróciłam do domu to co widzę - no prawy policzek śliczny czerwony, a lewy normalny cudnie! stara a głupia!
cynamonak nie wiem czy to hormony czy po prostu nasze dzieci mają takie sobie różne okresy. U nas jest ząbkowanie, więc dzieć też marudniejszy niż zwykle, ale staram się pracować nad swoją cieprliwością, bo wiem, że zaraz będzie mi potrzebna potrójnie (nie można przecież zapominać o największym dzieciu w domu czyli M ;-))
bosmanka wieki CIę nie było - gratuluję panienki
cynamonak nie wiem czy to hormony czy po prostu nasze dzieci mają takie sobie różne okresy. U nas jest ząbkowanie, więc dzieć też marudniejszy niż zwykle, ale staram się pracować nad swoją cieprliwością, bo wiem, że zaraz będzie mi potrzebna potrójnie (nie można przecież zapominać o największym dzieciu w domu czyli M ;-))
bosmanka wieki CIę nie było - gratuluję panienki
cześć dziewczyny! ale upał looool!
bosmanka gratuluje dziewczynki
ja dziś zaliczyłam komunię od strony mojego D. na szczęście krótko bo musiał iść do pracy a jest taki upał że wśród wielu ludzi w bloku na samej górze myślałam że umre.... wróciłam do domku, posprzątałam (wczoraj nie robiłam nic bo byłam cały dzień poza domem) i zrobiłam kompot z rabarbaru, wiem ze nie można go dużo spożywać bo wypłukuje wapń ale na śniadanie i kolacje staram się go uzupełnić
zjadłam 3 kawałki placka z komunii i mnie przytkało
pozdrawiam was i miłego popołudnia !
bosmanka gratuluje dziewczynki
ja dziś zaliczyłam komunię od strony mojego D. na szczęście krótko bo musiał iść do pracy a jest taki upał że wśród wielu ludzi w bloku na samej górze myślałam że umre.... wróciłam do domku, posprzątałam (wczoraj nie robiłam nic bo byłam cały dzień poza domem) i zrobiłam kompot z rabarbaru, wiem ze nie można go dużo spożywać bo wypłukuje wapń ale na śniadanie i kolacje staram się go uzupełnić
zjadłam 3 kawałki placka z komunii i mnie przytkało
pozdrawiam was i miłego popołudnia !
Cynamonka moja ma 3 latka i 9 miesięcy to Aniołek na którego nie mogę narzekać, a cierpliwość mi się kończy tylko jak ma iść spać, bo ona nigdy nie jest zmęczona i próbuje z nami dyskutować. Oczywiście nie pozwalamy, ale uparte to jak osioł po mamusi :-).
wredna gawiedź
Zaciekawiona BB
kurcze, ja się właśnie boję, że jak wyciągnę tego kolczyka to już go nie włożę, a nie chcę tego, bo uwielbiam go
Dlatego ewentualnie będę pytała w szpitalu.
A skąd w ogóle jesteście dziewczyny? Może któraś jest z Warszawy i zamierza rodzić w Bielańskim?
Dlatego ewentualnie będę pytała w szpitalu.
A skąd w ogóle jesteście dziewczyny? Może któraś jest z Warszawy i zamierza rodzić w Bielańskim?
reklama
Wredna ja jestem z Wawy, ale mam zamiar rodzić w św. Zofii (a najbardziej w przyszpitalnym domu narodzin).
Jeśli chodzi o kolczyki to wydaje mi się, że każdą biżuterię każą zdejmować... Pamiętam, że ja jak byłam przygotowywana do zabiegu łyżeczkowania to kazali mi wyjąć kolczyk z pępka. Nie mogę sobie przypomnieć, czy musiałam też wyjmować z języka...? Bo teraz nie noszę, ale nie wiem czy wyjmowałam go w szpitalu, czy sama wcześniej czy później. O il chodzi o kolczyk w pępku, to na pewno mogłabym go teraz bez problemu włożyć z powrotem, ale kolczyka w języku to już po ok.
tygodniu nie mogłam wepchnąć...
Jeśli chodzi o kolczyki to wydaje mi się, że każdą biżuterię każą zdejmować... Pamiętam, że ja jak byłam przygotowywana do zabiegu łyżeczkowania to kazali mi wyjąć kolczyk z pępka. Nie mogę sobie przypomnieć, czy musiałam też wyjmować z języka...? Bo teraz nie noszę, ale nie wiem czy wyjmowałam go w szpitalu, czy sama wcześniej czy później. O il chodzi o kolczyk w pępku, to na pewno mogłabym go teraz bez problemu włożyć z powrotem, ale kolczyka w języku to już po ok.
tygodniu nie mogłam wepchnąć...