reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

czesc dziewczyny!!! ale sie rozpisalyscie, kurcze jak to doczytac:szok: nie wiem co komu mialam odpisac jestem tak padnieta, ze nie mam sily na nic. tylko marze o szybkim prysznicu i do lozka. ja od kilku dni spac nie moge budze sie o 5.00 i leze, bo przewrocic sie oczywiscie nie moge:szok: dzisiaj rano musialam zawiezc olka na SI i mam wrazen dosyc, dzisiaj znowu zrobilo mi sie slabo, kurcze chyba jest cos nie tak. jesli jutro sie to powtorzy to dzwonie do lekarza. naszczescie dzidzia rozrabia w brzuchu jakby na spidzie byla;-)

kurcze, ale mi narobilyscie smaka tymi plackami, ze mi jezyk ucieka nie powiem gdzie;-)
moje starszaki poklocily sie wlasnie o jablka i chyba sa juz zmeczone.
uciekam rozbroic babe bo poobrazaly sie na siebie smiertelnie

reklama
Cześć dziewczynki!

witam nowe forumowiczki ;)

Ciesze się, że Placki stały się inspiracją. Ja z pietruchą lubię bardzooo ;p

Die - 7 ? o jaaaaaaaaa Cię :) Nieźle nieźle!!!.. ja zjadłam w dwóch turach, po 2 czyli łącznie 4 i miałam wyrzuty sumienia... :D:D:D
Deli - 37 tc to ja już mam zamiar rodzić.. no niech będzie - ewentualnie 38 ;p :))
Landrynka - ja również nadrobiłam kilka stron, ale tylko dziś miałam, więc uffff.:)
żabcia - no i ja oglądam na wspólnej, to jedyny tasiemiec, który oglądam od zawsze, oczywiście z wielkimi przerwami i dziurami;) Ale wiem o co chodzi;p
Antiope - ja dzisiaj właśnie rozmawiałąm z kuzynką, chyba zgarnę od niej wózek, bo mają nieużywaną gondolę i ledwo co użytą spacerówkę - bo kupili zestaw, jako drugi wózek, bo pierwszy umarł;) Więc ledwo co używali tylko wersję spacerową, bo młody chciał chodzić piechotką;)

I co do zakupów jeszcze... to dzisiaj udało mi się wygrać łóżeczko dostawne, więc mam co chciałam MAM:)) Facet zawiózł je do mojej ciotki, bo jest z jego okolic, a kuzynka ma tam jechać w przeciągu miesiąca,to mi przywiezie. Więc cena łóżeczka to... całe 50zł z materacem ;)) Mój pierwszy zakup:p

_pietrucha_ - no każde marzy żeby urodzić w 38 hehe a nie np w 42 :D
Ja tez wózek od brata pożyczam tzn gondole a jak dzidzi będzie siedzieć ładnie to kupimy spacerówke. Łóżeczko za 50 zł to "prawie" za darmo :)

Wstawiłam pranie bo sobie wyobraziłam brudne gacie które mnie we śnie ganiają hehe :-)

Niech już przestanie padać i w końcu zrobi się ładna wiosenna ciepła pogoda bo człowieka dobija taka ponura pogoda masakra jakaś dziecko co się drzwi otworzy drze się że chce na spacerek a tu deszcz i deszcz wychodzi do samochodu i sklepu i do domu.

Ja młodego urodziłam w 41 tyg i miałam wywoływany ... nikomu nie życzę tych żeli i aplikowania itd.

Ostatnia edycja:
zabcia, ja na ladna pogode czekalam jak na zbawienie, bo dwojke utrzymac w domu to jest wyzwanie. a moje dzieciaki do tych mala stacjonarnych naleza;-), nawet nie chce myslec jakie bedzie trzecie, skoro w brzuchu wyczynia cuda na kiju

Dobra przyznam sie ze zjadlam 7 plackow polanych sosem i posypanych tartym parmezanem...i jednego ukradlam prosto z patelni jak Mąż smazyl:p i ucieklam z nim radosnie popiskujac:D takze 8 plackow :p
I nie mam wyrzutów sumienia:p zjem dzis "loda" ponoc lody są ochudzajace:p

Pietrucha- 50 zł:) za dostanwe łozeczko boskoooooooooooo :) widze ze jest nas wiecje z dostawkami:) ja sie strasznie ciesze z tej dostawki i łozeczko duze kupie jak Groch wyrosnie z dosatwki i kosza:)

Żabcia - a ja zatykam uszy i robie bla bla bla bla bla - jak tylko moje pranie zaczyna cos tam gadac o wkaldaniu go do szafy:p

Moj małzonek się wlasnie pakuje ...jutro raniutko wyjezdza do Monachium....;/ nie lubie ;/

die lody to najlepszy spalacz tluszczu jaki znam:-D ich cudowne wlasciwosci odchudzajace znane sa od wieków;-). wlasnie m. wszedl do domu zaraz go wysle do kuchni po granda w czekoladzie:-)
a ja leze w lozku myslalam, ze zasne a tu klops. czekam na tel od kolezanki, w niedziele minelo 2 tyg od jej terminu porodu i wczoraj poszla do szpitala, a lekarz sie smieje, ze z taka szyjka i brakiem rozwarcia to jeszcze ze trzy miesiace moze chodzic. jutro beda jej robic cc.

ja urodzilam w 42 tygodniu ciązy- chciaz w zasadzie byl to 43 ale juz nie chceli tak wpisywac:) nie bylo zle tylko ostaie 2 tygodnie juz spedzilam wszpitalu zeby byc pod obserwacja- porod sn bez wspomagaczy i wywolywania- jedynie refleksoteriapia ktora poskutkowala porodem kilka godzin pozniej :)

die ona tez sie nastawiala na sn, ale u niej byla pierwsza ciaza blizniacza i bylo cc w 41 tygodniu. urodzily sie chlopaki jeden 3400, a drugi 3330:szok: a moja zu w 40 tyg 2800. przeciez to 7 kg dzieci bylo, ja w calej ciazy z zu przytylam 8 kg

reklama
Witajcie. Już was chyba nie nadrobię:))))
Pietrucha ale ty masz szczęście znów coś wygrałaś. Gratulacje.
jestem po wizycie, opisałam na odpowiednim wątku.
Czerep mi dziś tak pęka, że nie wiem ile z wami tu jeszcze wytrzymam. ;-)

Do góry