reklama
Perle nie zaczynam o porodach tylko chciałam zasięgnąć opinii o szpitalu z pierwszej ręki. Nie śpieszno mi do porodu. Zacznę temat w 37 tc :-). Uciekam na chwilkę bo panienka chce lapka od mamy, a mama nie odmawia :-).
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Die az tak zle z wlosami u belgijskich dzieci to nie jest Ale cos w tym jest ze mozna poznac juz z daleka.
Landrynka_80
Fanka BB :)
Zasiadłam do rozczytywania... waszych powiesci... tasiemców czy jak to nazwać. zaczynam od stroy 517.. wiec skoncze pewnie w nocy...
Ale posiedze tyle ile dam rade..
Chyba zakaz pisania trzeba wam dac na pol dnia hehehe zartuje.
Ale posiedze tyle ile dam rade..
Chyba zakaz pisania trzeba wam dac na pol dnia hehehe zartuje.
cynamonka20
Aktywna w BB
Tak zgadzam się, że matka polka to szczególny osobnik.
Ja też wcześniej chciałam wyjechać, a teraz nie zamierzam się ruszać z Polski hehe kobieta zmienną jest
Ja z ciuszkami jeszcze poczekam, na chłopca mam całą górę a na dziewczynkę to będę potem kombinować. Z kalendarza chińskiego i z obrączki wyszło że dziewczynka hehe zobaczymy jak się sprawdzą te wróżby
Do dziewczyn latającymi liniami wizz czy do bagażu podręcznego (z ciuchami) mogę włożyć laptopa luzem? Nie będą się czepiać? Wiecie coś?
Ja też wcześniej chciałam wyjechać, a teraz nie zamierzam się ruszać z Polski hehe kobieta zmienną jest
Ja z ciuszkami jeszcze poczekam, na chłopca mam całą górę a na dziewczynkę to będę potem kombinować. Z kalendarza chińskiego i z obrączki wyszło że dziewczynka hehe zobaczymy jak się sprawdzą te wróżby
Do dziewczyn latającymi liniami wizz czy do bagażu podręcznego (z ciuchami) mogę włożyć laptopa luzem? Nie będą się czepiać? Wiecie coś?
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Landrynka dasz radę, miłej lekturki :-)
Oglądam "Na wspólnej" a z kosza z praniem woła do mnie włóż mnie do pralki i wstaw pranie a mam takiego lenia że mi się nie chce
cynamonka tak możesz wsadzić luzem i tak karzą Ci na lotnisku go wyjąć i wsadzić do osobnego pojemnika.
Oglądam "Na wspólnej" a z kosza z praniem woła do mnie włóż mnie do pralki i wstaw pranie a mam takiego lenia że mi się nie chce
cynamonka tak możesz wsadzić luzem i tak karzą Ci na lotnisku go wyjąć i wsadzić do osobnego pojemnika.
Ostatnia edycja:
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Cynamonka laptopa mozesz wlozyc, ale wyciagnij przed kontrola celna.
cynamonka20
Aktywna w BB
Cynamonka laptopa mozesz wlozyc, ale wyciagnij przed kontrola celna.
Dziękuję, bo już zgłupiałam z tym regulaminem :/
reklama
die_perle
Fanka BB :)
dokladnie tak jak pisze Paulinka - sprzet moze byc w podrecznym ale do kontroli trzeba wyjac.
Zabcia- ale mnie rozsmieszylas tym gadającym praniem..moje wloa wsadz mnie do szafy wsadz mnie do szafy...leze tutaj od 3 ni poskladane.....a moje miesce jest w szafieeeeeeeeeeee
Zabcia- ale mnie rozsmieszylas tym gadającym praniem..moje wloa wsadz mnie do szafy wsadz mnie do szafy...leze tutaj od 3 ni poskladane.....a moje miesce jest w szafieeeeeeeeeeee