reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Antiope życzę udanego wieczoru w kinie i samych przyjemności z oglądania ciuszków. :tak:

Jeśli chodzi o szkolnictwo to nie wypowiadam się, bo nie bardzo się orientuje.

reklama
Perle nie zaczynam o porodach tylko chciałam zasięgnąć opinii o szpitalu z pierwszej ręki. Nie śpieszno mi do porodu. Zacznę temat w 37 tc :-). Uciekam na chwilkę bo panienka chce lapka od mamy, a mama nie odmawia :-).

Zasiadłam do rozczytywania... waszych powiesci... tasiemców czy jak to nazwać. zaczynam od stroy 517.. wiec skoncze pewnie w nocy...
Ale posiedze tyle ile dam rade..

Chyba zakaz pisania trzeba wam dac na pol dnia:p hehehe zartuje.
:-p:-p:-p

Tak zgadzam się, że matka polka to szczególny osobnik.
Ja też wcześniej chciałam wyjechać, a teraz nie zamierzam się ruszać z Polski hehe kobieta zmienną jest :D

Ja z ciuszkami jeszcze poczekam, na chłopca mam całą górę a na dziewczynkę to będę potem kombinować. Z kalendarza chińskiego i z obrączki wyszło że dziewczynka hehe zobaczymy jak się sprawdzą te wróżby :p

Do dziewczyn latającymi liniami wizz czy do bagażu podręcznego (z ciuchami) mogę włożyć laptopa luzem? Nie będą się czepiać? Wiecie coś?

Landrynka dasz radę, miłej lekturki :-)

Oglądam "Na wspólnej" a z kosza z praniem woła do mnie włóż mnie do pralki i wstaw pranie a mam takiego lenia że mi się nie chce :zawstydzona/y:

cynamonka tak możesz wsadzić luzem i tak karzą Ci na lotnisku go wyjąć i wsadzić do osobnego pojemnika.

Ostatnia edycja:
reklama
dokladnie tak jak pisze Paulinka - sprzet moze byc w podrecznym ale do kontroli trzeba wyjac.

Zabcia- ale mnie rozsmieszylas tym gadającym praniem..moje wloa wsadz mnie do szafy wsadz mnie do szafy...leze tutaj od 3 ni poskladane.....a moje miesce jest w szafieeeeeeeeeeee

Do góry