nula kciuki masz
Mnie tam to całe
baby shower wcale nie pociąga - wolę, jak znajomi wpadają po urodzeniu maluszka, żeby go zobaczyć, przywitać; jakoś tak bardziej do mnie to przemawia.
ika ja nie wiem kto mieszka i nie wiem nawet czy będę chciała wiedzieć - bardzo prawdopodobne, że wzorem pierwszego dziecka nie będę zabiegać o takową wiedzę;-)
lussia ja to szparagów już wyglądam i wyglądam i coś nigdzie wypatrzeć nie mogę
A smaka mam na nie już od marca.
Ból głowy na razie opanowany - mój balsam z tygryska pomógł na szczęscie (
die poszukaj
TIGER BALM - POLECAM)
A mały nie ma przypadkiem trzydniówki? Jak my ostatnio nie umieliśmy zbić temp. (ciągle między 38 a 39 lub więcej), trzy dni się męczyliśmy, po czym jak ręką odjął, następnego dnia wysypka i już było wszystko jasne. Oby udało się Wam opanować szybko sytuację - dużo zdrówka niezmiennie.
żabcia lody - właśnie się degustuję ;-)
cynamonka witaj moja imienniczko :-); całe forum doczytać??? Chyba w miesiąc nie dałabyś rady
Ale spokojnie się rozgość tu i tam
Mój profil - ustawienia - z lewej strony masz EDYTUJ SYGNATURĘ w tym miejscu wklejasz kod wygenerowany przez stronę z suwaczkami (możesz kliknąć na suwaczek dowolnej z nas, to Cię przekieruje do kreatora suwaczków). I już.
Ok - to ja idę powalczyć jeszcze trochę do ogródka, póki dziadek małego zabawia. Lody się skończyły - a może by tak dokładkę