reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Ja juz po wizycie u znajomej;) jej córeczka jest obledna:) cały czas sie śmieje ma juz 13miesiecy i fajnie gaduli po swojemu pod nosem jak coś robi...
ja objedzona pierogami ruskimi zaraz z przejedzenia je zwrócę tyle zjadlam xD
teraz siedzę na hustawce na dworze i grzeje sie na słońcu:) zaraz poczytam pewnie książkę bo S na siłowni i nie wiem...

zaciskam kciuki za wizyty!!

reklama
cynamonka witaj wśród październikowych mam :-) Ja też mieszkam w UK i też nie zamierzamy tu zostawać na stałe. Kiedy planujecie powrót do PL, chcesz rodzić jeszcze tu czy w PL ??

cynamonka witaj wśród październikowych mam :-) Ja też mieszkam w UK i też nie zamierzamy tu zostawać na stałe. Kiedy planujecie powrót do PL, chcesz rodzić jeszcze tu czy w PL ??

Jesteśmy w UK nie długo bo od października, ale strasznie się tu czuję i wracam za 5 tygodni do PL. Mąż jeszcze przyjedzie po urlopie na dwa miesiące zarobić trochę grosza, a potem też wróci do nas :) Także rodzić będę w Polsce chyba nie jestem zbytnio przekonana do Angielskich warunków szpitalnych, może jestem trochę uprzedzone :)

Gdzie Ty będziesz rodziła?

nnatalie04 nie dołuj mnie tym słońcem, u mnie taka okropna pogoda :(

Ostatnia edycja:
nula kciuki masz :tak:

Mnie tam to całe baby shower wcale nie pociąga - wolę, jak znajomi wpadają po urodzeniu maluszka, żeby go zobaczyć, przywitać; jakoś tak bardziej do mnie to przemawia.

ika ja nie wiem kto mieszka i nie wiem nawet czy będę chciała wiedzieć - bardzo prawdopodobne, że wzorem pierwszego dziecka nie będę zabiegać o takową wiedzę;-)

lussia ja to szparagów już wyglądam i wyglądam i coś nigdzie wypatrzeć nie mogę :confused2: A smaka mam na nie już od marca.
Ból głowy na razie opanowany - mój balsam z tygryska pomógł na szczęscie (die poszukaj TIGER BALM - POLECAM)
A mały nie ma przypadkiem trzydniówki? Jak my ostatnio nie umieliśmy zbić temp. (ciągle między 38 a 39 lub więcej), trzy dni się męczyliśmy, po czym jak ręką odjął, następnego dnia wysypka i już było wszystko jasne. Oby udało się Wam opanować szybko sytuację - dużo zdrówka niezmiennie.

żabcia lody - właśnie się degustuję ;-)

cynamonka witaj moja imienniczko :-); całe forum doczytać??? Chyba w miesiąc nie dałabyś rady :-DAle spokojnie się rozgość tu i tam :tak:
Mój profil - ustawienia - z lewej strony masz EDYTUJ SYGNATURĘ w tym miejscu wklejasz kod wygenerowany przez stronę z suwaczkami (możesz kliknąć na suwaczek dowolnej z nas, to Cię przekieruje do kreatora suwaczków). I już.

Ok - to ja idę powalczyć jeszcze trochę do ogródka, póki dziadek małego zabawia. Lody się skończyły - a może by tak dokładkę :evil:

Ustawienie suwaczka dla mnie nie było takie łatwe.. Trochę się nad tym nagłowiłam, ale dałam radę tak więc cynamonka trzymam kciuki i za Ciebie. ;-)

Co do baby shower nie mam nic przeciwko jednak ja także (podobnie jak villandra8) wolę jak rodzina i przyjaciele odwiedzą maluszka w domu.

lussia - mój 3 latek też miałam właśnie trzydniówkę, gorączka 39, i drgawki w nocy, strasznie się przestraszyłam ale podobno to nic takiego

villandra8, ika0116 - coś tam nabazgrałam i się udało :) ale dzięki za wskazówki.

Witam i ja nowe mamusie.

No szparagi mniammmm, zajadam sie juz jakis czas, bo generalnie mam faze na truskawki, szparagi i lody. I cos mnie ciagnie do slodkiego jak nigdy:no: O jakiego wy mi smaka robicie na te polskie przysmaki, a ja nie mam czasu gotowac po pl. Bo to jednak czasochlonne i wnerwiam sie ze nie moge dostac wszystkich produktow, a wynik koncowy wcale nie smakuje jak u mamy:no:

My tu mamy babyborrel, ktory organizuje sie wlasnei po narodzinach, zeby dziecie przedstawic wszem i wobec i zgarnac prezenty;-) Smieszne tylko ze tlumaczy sie jako baby shower.
ledwo dzis zyje. Bola mnie nogi, tak ciagna jakbym caly dzien po gorach chodzila.

reklama
Bardzo proszę nowe osoby o zapoznanie się z REGULAMINEM na październiku.
Proszę nie zakładać nowych tematów bez uzgodnienia.

Do góry