reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

reklama
:) Cześć dziewczynki:)
Postanowiłam ruszyć się z sofy i przygotować sobie obiadek na dzisiaj... mmmm ,smakowało nam bardzo bardzo....
I częstujemy resztę ciotek i dzidziusiów :
IMAG1174.jpg Placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym ;)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach! :) Trzymam kciuki &&&

Załączniki

• IMAG1174.jpg
    IMAG1174.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 23
Pietrucha jak ja uwielbiam placki ziemniaczane. Ale mi smaka narobiłas. Chyba zrobie jak wróce od lekarza bo inaczej oszaleje.
Ika ja licze, że moze się dzisiaj poznać płeć jak zechce lekarz usg zrobić.
Nula kciuki za wizytę. Ja też się męcze z mgr. Mam nadzieje, że nam się uda ją napisać i w wakacje będziemy wirtualnie pić szampana bezalkoholowego oczywiście za dyplom.

Co do imprez dla nienarodzonych dzieci to super sprawa. U mnie niestety niema takiej tradycji,ale może warto byłoby taką wprowadzić? Ale tak troche glupio samemu sobie organizować impre i jeszcze wymagać, żeby prezenty przynosili:-D
Ja już sie obrobilam i mi sie czas dłuzy do wizyty. Nawet z nudów paznokcie wymalowałam:eek:

nnatali przykro mi z powodu mamy.

agnieszkala, nula kciukasy za wizytę &&&

Dzisiaj pobudka po 6 ale ja się nie dałam drzemałam dalej a M zajmował się młodym ostatecznie wstaliśmy o 7,20. Po 9 chłopaki moje pojechały po zakupy a ja wskoczyłam do wanny i sobie chwilkę posiedziałam, zanim M poszedł do pracy to troszkę mi pomógł i wysprzątaliśmy mieszkanko a teraz siedzę i myślę co by tu zjeść i jak namówić synka na drzemkę bo jakoś niezbyt chętny do spania.
U mnie pochmurno i brzydko także przesiedzę w domu dzisiaj.

dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków :)
pietrucha te placki ziemniaczane wyglądają rewelacyjnie :) uwielbiam uwielbiam :)
agnieszkaala a Tobie jak idzie pisanie pracy mgr? bo ja się jeszcze męczę z teorią a pracę do dziekanatu muszę oddać do 15 czerwca więc czas bardzo goni... ale trzeba zdążyć bo 2 termin mamy od 15 września do końca października i to mnie nie urządza.
Dobra lecę dalej pisać, później trzeba skoczyć do sklepu i szykować się do lekarza

agnieszkaala kciuki zaciśniete :)

joanna_84 ja nie znam nikogo kto by wyprawiał taką imprezę,ale uważam,że to fajny pomysł chociaż my zawsze robimy imprezę jak się dziecko narodzi :) ale wydaje mi się,że baby shower będzie coraz bardziej popularny w PL :)

villandra8 oby ból głowy szybko minął :)

nula1988 kciuki zaciśnięte!!!

pietrucha PYSZNOŚCI!!! język ucieka mi do tyłka!!! mniam!!!

natalia kciuki za rozmowę męża!

Dzięki dziewczyny za zyczenia zdrówka - kurcze temp nie chce ustąpić, młody co chwila ma prawie 39 stopni jak mu nie przejdzie to wezwę pediatrę. Czekam tylko aż mąż wracając z pracy kupi paracetamol w czopkach:tak:
no i zbierają się chmury ale w południe skoczyłam po zakupy, do lekarza po l4 (widziałam maluszka i słyszałam serduszko:-)) a teraz gotuję obiadek szparagi, młode ziemniaczki i kotlety :-D

Pietrucha no to dzisiaj zasadzilas!!!! ide do sklepu po ziemniaki i cos na sos- tez zrobie nie ma bata! mniammmmmmmmmm

Agnieszka trzymam kciuki tez za poznanie płci:) A co do baby schower- ja nie wiedze nic głupiego w zorganizowaniu takiego przyjacia :) kazdy ma prawo sie cieszyc z tego co NAS SPOTKALO!!! TO JEST POWOD DO IMPREZOWANIA! a czy cos ktos w prezencie przyniesie?? nie musi wszak- nikt tego nie wymaga:) takze ja bym zrobila!

Żabcia ja jem to co Pietrucha na obiad- totalnie mnie zarazila tymi plackami- a do tego jeszcze ta fota:) az sie cala ozywilam mimo potFornego bolu glowy- choc u nas slonecznie....

Nulka- powodzenia i weny w pisaniu :)

Villa- podaje reke i utozsmamiam sie w bolu z Toba- boli mnie dzis lepetyna strasznie:(

Natalie- mialm pisac- dobrze ze Lussia przypmniala- KCIUKI ZA ROZMOWE KWALIFIKACYJNĄ!!!

Lussia a probowals oklady z mokrego recznika zrobic- to dosyc wysoka temp- trzeba by ja zbic- u mojej malej pomagaly takie oklady- moczylam caly recznik kąpielowy w letniej (nie zimnej) wodzie i ją owijłam na jakis czas- temepratura spadala zawsze! i o dziwo to byl sposob zalecony przez najlpeszego pediatre z jakim mialam do czynienia. Kiedys tez moiwl ze do skarpetek mozna wsadzic plastry cytryny tam gdzie piety- i ponoc to tez pomaga- ale nigdy nie robilam bo zawsze recznik ratowal sytuacje. wiem ze moze brzmi to troche po szarlatansku- ale naprawde zawsze u nas dzialalo! i nie dos ze zbijalo temp. to jeszcze na drugi dzien mloda zazwyczaj wracala do zdrowia!

Dobra lece do marketu tureckiego- maja najlepsze warzywa i owoce- kupie ziemniaki czosnek papryke na gularzyk i beda placki!!!! jamiiiiiiiii

Zjadłam 6 tostów z masłem i średnio się najadłam heh zaraz poprawię lodami :-) aż jestem przerażona ile zjadam odbiję się to na wadzę :szok:

Ja dzisiaj na obiad mam leczo M wczoraj ugotował i stoi pełny gar czyli na troszkę jedzenia i gotowania z głowy :-)

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamusie! Jestem nowa i nazywam się Monika. Trochę późno o Was dołączam, ale nawet wcześniej nie pomyślałam :) Jestem w 18 t i 4 d, obecnie siedzę w UK i niestety z braku perspektywy zadomowienia się tutaj wracamy do PL ;)

Miałam wielką motywacje żeby przeczytać całe forum ale chyba bym musiała tydzień siedzieć! Także bardzo Was przepraszam jeśli poruszę ponownie jakiś temat, trochę minię zanim się u Was zadomowię :)

Całuję wszystkie okruszki :)

Do góry