reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Nowe lozko... Szalenstwo :-) kupcie mega wygodne. Ja tak tesknie za moim lozkiem w domu u rodzicow... Nie dosc ze wygodne to duuuze bo dwuosobowe :p

reklama
"...Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje!
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama..."
:tak:

Rajani z łóżkiem to nie ma wyjścia, bo to obecne nie dość wąskie jak dla 2 osób (1,2m), to już totalnie wyrobione z dziurą po jednej stronie taką, że drut wystaje. Żeby tego druta nie czuć muszę ułożyć kilka warstw z kocy, prześcieradeł i narzut. Teraz jeszcze jakoś daję radę, ale jak brzuszek urośnie, to sobie nie wyobrażam spania na czymś takim. A łóżko niestety nie składa się z ramy z materacem, który można wymienić, tylko jest całością, więc nic się nie da przyoszczędzić. Kupimy sobie wypasione łóżko z materacem na 1,60 -1,80 m

Antiope... to ja cie załame...
Mamy łozko 220 na 220:)) Ganiać się można i 3 chłopaków na raz do nas przyłaziło i wszyscy sie mieścili.

Landrynka zazdroszczę, ale u nas aż takie duże łóżko nie wchodzi w grę, bo zwyczajnie nie ma na nie miejsca. Ale myślę, że 1.60, czy 1,80 w porównaniu do 1,20 to i tak sporo. I przede wszystkim bez dziury i wystającego druta.

Dzien dobry:)

DZIEWCZYNY- MAMY-OBECNE I PRZYSZŁE-CHCIAŁAM WAM ZŁOZYĆ NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZENIA ZOKAZJI DNIA MATKI (tak tak w niemczech dzis jest to święto- i postanopwialm obchodzic je dwa razy w roku teraz- i wpolskim terminie- Wy tez mozecie:D bo kto bogatemu zabroni??:)

Nataliee- tak sobie pomyslalam o Twoim męciźnie :) z tego co pamiętam nie ejsteście ze sobą zbyt długo i tak mi przyszło przez moment do głowy ze on moze sie czuje odtrącony??? ja wiem że nie czujesz sie wspierana przez niego tak jak byś chciala- bo jak sama pisałas- pewnych rzeczy jako facet nie koniecznie ejst w stanie ogranąć..przyroda....ale z drugiej strony moze on sie czuje totalnie "niepotrzebny" wolisz wygadać sie nam niz jemu, blizej jestes z mamą niz z nim, siostre wołąsz do poczucia ruchów...Absolutnie go nie bronie- bo na to że masz taki a nie inny stosunek sam sobie zasłuzyl- bo to mama byla kiedy ja potrzebowalas, to siostra cie wspierała. Ja tylko tak sobie pomyslalam ze to moze z tad ten jego negatwyizm?? nie lubi swojego zycia...wszytko jest nie tak jakby chcial...i jeszcze Ty mu pokazałaś ze niezbedny to on ci nie jest...

Deli- linka do kreatora Kreator Wnętrz - program do kolorowania pomieszczeń / Inspiracje
Moja Oliwia tez czasem je takie ilosci ze mam wrazenie ze tam tasiemca ma jak nic...
Wyszłaś już z tego łóżka?? bo jak nie- to pędzę z informacją ze już się kompletnie nie opyla:D zalegaj sobie dalej- w koncu dzien matki :p

Antiope- trzymam kciuki za upolowanie rewelacyjnego łożka- dla mnie to podstawa- człowiek wyspany ...na królweskim łozu czuje sie jak król!!!! a no i nie wielkosc ma znaczenie:p wg. star
ej zasady:p nie wielkosc a umiejetnosci..nie czekaj bo cos pomieszłąm..nie wielkosc a..jakosć i wygoda:D

Rajani- widzę że jesteś romantyczną duszą:) jeśli lubisz czytać- to mogę Ci polecic opowiadania Erica Emanuella Schmmita- krótkie opowiadania o życiu, wierze, miłości, śmierci- cudowna lektura (Oskar i Pani Róża,Pan Ibrahim i kwiaty Koranu, Opowieści o Niewidzialnym, Dziecko Noego )

Landrynka- teraz Ty z karpatką wyskoczylas:p moj mąż dzis zrobił włąsnorecznie robiony kisiel wiśniowy z wisniami- albo raczej nie kisiel a taki gęsty sos na cieplo- do lodów - dostałam orgazmu podniebienia:D

Pietrucha jakkkkkkkkk ja zazdroszcze takiego murzynka prosto z piekarnika!!!!!! na cieplo- bym wszamala z kefirem! mniam!!!

Witam

Mnie coś pół dnia głowa boli ale mam niskie ciśnienie może od tego.
Dzisiaj do południa zaliczyliśmy zakupy a resztę dnia spędzamy w domku nic mi się nie chce mam mega lenia przespałam się 2 h a głowa nadal boli.

Landrynka robisz smaczka karpatką, ale dzisiaj może na wieczór będę taką zajadać bo M mówi że będzie robił :-)

Landrynka - tesco właśnie do mnie nie dowozi, a szkoda, miałabym problem z głowy. Ale dzisiaj z okazji niedzieli, obiad i ciacho zorganizowała mama i chwała jej za to ;) Mąż się śmieje, że zrobi zakupy w Uk i mi prześle, co by jego dziecko nie było głodne;P Bo żonaaa da radę:)

Antiope - my właśnie mamy małą sypialnię i zdecydowaliśmy się na łóżko 1,8m. Jestem z niego bardzo zadowolona. Rodzice moi mają 1,6m i powiem Ci, że dla mnie ciut za małe;P Ja lubię mieć luz jak śpię, nie lubię się dotykać i przytulać podczas snu. Ja chcę spać. Wygodnie;) Fakt, faktem - pościel ,prześcieradło i inne na 1,8 już są droższe i na to też należy spojrzeć;)
die - z kefirem?:D:D:D Człowiek się uczy całe życie! Fenk ju za życzenia i wzajemnie mamo i mamo ciężarówko;)

Dla pragnących kawałeczka ciasta - proszę się częstować :*
IMAG1161.jpg

Załączniki

• IMAG1161.jpg
    IMAG1161.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 19
reklama
Ja dzisiaj zjadłabym tonę słodyczy, a Wy mi tutaj o takich pysznościach:) Łóżko...nasze jest mało wygodne, ale dziecku do zrobiliśmy na wymiar i ma 110 na 180...ja śmieję się, że 3 latek ma lepiej niż my...ale inaczej się z nim nie da, bo rzuca się po całym łóżku w nocy...Poza tym chciałam, żeby było większe na wypadek gdybym musiała się z nim położyć...teraz się przydaje, ze względu na ciche dni w domu:( DELI litości...to już dzisiaj nie wychodź z tego łóżka;P Dziewczyny...czy Was po zalogowaniu też otwierają się różne okienka i nowe karty w przeglądarce...Mój maż uważa, że tym zbędnym siedzeniem na forum zawirusowuje komputer.

Ostatnia edycja:
Do góry