reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Nowe lozko... Szalenstwo :-) kupcie mega wygodne. Ja tak tesknie za moim lozkiem w domu u rodzicow... Nie dosc ze wygodne to duuuze bo dwuosobowe :p

reklama
"...Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje!
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama..."
:tak:

Rajani z łóżkiem to nie ma wyjścia, bo to obecne nie dość wąskie jak dla 2 osób (1,2m), to już totalnie wyrobione z dziurą po jednej stronie taką, że drut wystaje. Żeby tego druta nie czuć muszę ułożyć kilka warstw z kocy, prześcieradeł i narzut. Teraz jeszcze jakoś daję radę, ale jak brzuszek urośnie, to sobie nie wyobrażam spania na czymś takim. A łóżko niestety nie składa się z ramy z materacem, który można wymienić, tylko jest całością, więc nic się nie da przyoszczędzić. Kupimy sobie wypasione łóżko z materacem na 1,60 -1,80 m

Antiope... to ja cie załame...
Mamy łozko 220 na 220:)) Ganiać się można i 3 chłopaków na raz do nas przyłaziło i wszyscy sie mieścili.

Landrynka zazdroszczę, ale u nas aż takie duże łóżko nie wchodzi w grę, bo zwyczajnie nie ma na nie miejsca. Ale myślę, że 1.60, czy 1,80 w porównaniu do 1,20 to i tak sporo. I przede wszystkim bez dziury i wystającego druta.

Dzien dobry:)

DZIEWCZYNY- MAMY-OBECNE I PRZYSZŁE-CHCIAŁAM WAM ZŁOZYĆ NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZENIA ZOKAZJI DNIA MATKI (tak tak w niemczech dzis jest to święto- i postanopwialm obchodzic je dwa razy w roku teraz- i wpolskim terminie- Wy tez mozecie:D bo kto bogatemu zabroni??:)

Nataliee- tak sobie pomyslalam o Twoim męciźnie :) z tego co pamiętam nie ejsteście ze sobą zbyt długo i tak mi przyszło przez moment do głowy ze on moze sie czuje odtrącony??? ja wiem że nie czujesz sie wspierana przez niego tak jak byś chciala- bo jak sama pisałas- pewnych rzeczy jako facet nie koniecznie ejst w stanie ogranąć..przyroda....ale z drugiej strony moze on sie czuje totalnie "niepotrzebny" wolisz wygadać sie nam niz jemu, blizej jestes z mamą niz z nim, siostre wołąsz do poczucia ruchów...Absolutnie go nie bronie- bo na to że masz taki a nie inny stosunek sam sobie zasłuzyl- bo to mama byla kiedy ja potrzebowalas, to siostra cie wspierała. Ja tylko tak sobie pomyslalam ze to moze z tad ten jego negatwyizm?? nie lubi swojego zycia...wszytko jest nie tak jakby chcial...i jeszcze Ty mu pokazałaś ze niezbedny to on ci nie jest...

Deli- linka do kreatora Kreator Wnętrz - program do kolorowania pomieszczeń / Inspiracje
Moja Oliwia tez czasem je takie ilosci ze mam wrazenie ze tam tasiemca ma jak nic...
Wyszłaś już z tego łóżka?? bo jak nie- to pędzę z informacją ze już się kompletnie nie opyla:D zalegaj sobie dalej- w koncu dzien matki :p

Antiope- trzymam kciuki za upolowanie rewelacyjnego łożka- dla mnie to podstawa- człowiek wyspany ...na królweskim łozu czuje sie jak król!!!! a no i nie wielkosc ma znaczenie:p wg. star
ej zasady:p nie wielkosc a umiejetnosci..nie czekaj bo cos pomieszłąm..nie wielkosc a..jakosć i wygoda:D

Rajani- widzę że jesteś romantyczną duszą:) jeśli lubisz czytać- to mogę Ci polecic opowiadania Erica Emanuella Schmmita- krótkie opowiadania o życiu, wierze, miłości, śmierci- cudowna lektura (Oskar i Pani Róża,Pan Ibrahim i kwiaty Koranu, Opowieści o Niewidzialnym, Dziecko Noego )

Landrynka- teraz Ty z karpatką wyskoczylas:p moj mąż dzis zrobił włąsnorecznie robiony kisiel wiśniowy z wisniami- albo raczej nie kisiel a taki gęsty sos na cieplo- do lodów - dostałam orgazmu podniebienia:D

Pietrucha jakkkkkkkkk ja zazdroszcze takiego murzynka prosto z piekarnika!!!!!! na cieplo- bym wszamala z kefirem! mniam!!!

Witam

Mnie coś pół dnia głowa boli ale mam niskie ciśnienie może od tego.
Dzisiaj do południa zaliczyliśmy zakupy a resztę dnia spędzamy w domku nic mi się nie chce mam mega lenia przespałam się 2 h a głowa nadal boli.

Landrynka robisz smaczka karpatką, ale dzisiaj może na wieczór będę taką zajadać bo M mówi że będzie robił :-)

Landrynka - tesco właśnie do mnie nie dowozi, a szkoda, miałabym problem z głowy. Ale dzisiaj z okazji niedzieli, obiad i ciacho zorganizowała mama i chwała jej za to ;) Mąż się śmieje, że zrobi zakupy w Uk i mi prześle, co by jego dziecko nie było głodne;P Bo żonaaa da radę:)

Antiope - my właśnie mamy małą sypialnię i zdecydowaliśmy się na łóżko 1,8m. Jestem z niego bardzo zadowolona. Rodzice moi mają 1,6m i powiem Ci, że dla mnie ciut za małe;P Ja lubię mieć luz jak śpię, nie lubię się dotykać i przytulać podczas snu. Ja chcę spać. Wygodnie;) Fakt, faktem - pościel ,prześcieradło i inne na 1,8 już są droższe i na to też należy spojrzeć;)
die - z kefirem?:D:D:D Człowiek się uczy całe życie! Fenk ju za życzenia i wzajemnie mamo i mamo ciężarówko;)

Dla pragnących kawałeczka ciasta - proszę się częstować :*
IMAG1161.jpg

Załączniki

• IMAG1161.jpg
    IMAG1161.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 13
reklama
Ja dzisiaj zjadłabym tonę słodyczy, a Wy mi tutaj o takich pysznościach:) Łóżko...nasze jest mało wygodne, ale dziecku do zrobiliśmy na wymiar i ma 110 na 180...ja śmieję się, że 3 latek ma lepiej niż my...ale inaczej się z nim nie da, bo rzuca się po całym łóżku w nocy...Poza tym chciałam, żeby było większe na wypadek gdybym musiała się z nim położyć...teraz się przydaje, ze względu na ciche dni w domu:( DELI litości...to już dzisiaj nie wychodź z tego łóżka;P Dziewczyny...czy Was po zalogowaniu też otwierają się różne okienka i nowe karty w przeglądarce...Mój maż uważa, że tym zbędnym siedzeniem na forum zawirusowuje komputer.

Ostatnia edycja:
Do góry