reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2013:)

witajcie!!! ale sie rozpisalyscie nie moge was doczytac:szok:
ja dupaston bralam do 16 tyg. czesto slysze od dziewczyn, ze lekarze zapisuja im na wszelki, moj gin to przeciwnik lekow w ciazy, jesli nie ma wskazania do przyjmowania. w ciazy z zu kazal mi brac tylko kwas na poczatku i jak zaczelam sie sypac to magnez i no spe. z olkiem musialam jeszcze brac zelazo bo starsznie anemiczna bylam.
a teraz oprocz kwasu i dupasthonu nic nie kazal, nawet witamin powiedzial, ze mam sie zdrowo odzywaic i wystarczy:-) nie wiem czy lody to zdrowe pozywienie, ale dzisiaj mam na nie ogromne zapotrzebowanie;-)

ja wczoraj zaliczylam mala wykladke spadlam z dwoch ostatnich schodow, narazie wszystko ok.

a i dzisiaj rano wymiotowalam, az moj m. z lozka sie zerwal przerazony, nie wiem co mi bylo mam nadzieje, ze sie nie powtorzy!!!

ja ogarnelam dom, upieklam m. pizze zaczynam normalnie otwierac lodowke to:szok:
jeszcze ostatnie pranie wywiesze i moge sie szykowac na masaz z olkiem.

a co do imion to ja mam aleksandra i zuzie, a teraz bedzie albo franciszek albo lidia

pozdrawiam was chlodno bo u mnie straszny upal;-)

reklama
lussia fajnie, ze tak na allegro Ci sie udaje z zakupkami :) Ja niestety przegrywam :( hehe ;-) Ale zaglądam co jakiś czas i poluję.

Dzis też ruszyłam dupalka do Lidla, ale rozmiary już przebrane a poza tym wydaje mi się, ze w tych legginasach bardzo mocna gumka jest (cisnąca) a te tuniki takie sobie.

No z tymi imionami to jest spora zagwózdka...
Dla dziewczynki mamy od zawsze Emilia a dla chłopca jak na razie Adrian (mąż wymyślił ;-)). Ładne jeszcze jest Filip i Jakub, ale tych Kubusiów cała masa. Dla dziewczynki to wogóle bardzo dużo mi się podoba.

szczęściara duzo szczęscia i miłości :) Czekamy na fotki.

Ostatnia edycja:
die_perle my to jednak mamy w dużej mierze podobne gusta imiennicze. Na Twojej liście jest kilku moich faworytów i nawet imię jakie nosi synek mojej siostry się znalazło (wspólnie je wybrałyśmy).

[FONT=&quot]szczęściara gratulacje! Życzę wam szczęścia na nowej drodze życia.[/FONT]

szczesciara - gratuluję serdecznie :) Wszystkiego Dobrego Na Waszej Wspólnej Drodze :) Dużooo miłości i wyrozumiałości:*
osa - proszę uważać :*! no wiadomo,że lody w ciąży są bardzooo zdroweee:)
Die - no gratuluję ogarnięcia balkonu.. ale teraz mam nadzieję, że mąż ogarnie salon ;) Podział musi być!:) i melduję, że się wyleżałam za Ciebie ;)

Chyba będzie lało, bo widzę, że coś się wiatr zerwał u mnie za oknem..

Szczęściara dużo szczęścia na nowej drodze życia :-)

Jak wlazłam do wanny to przesiedziałam w niej prawie 50 min i nie mogłam się wygrzebać tak mi się fajnie leżało :-)
Maciulek właśnie wstał z prawie 2 godzinnej drzemki, M za niedługo wróci z pracy. Miałam ugotować kapuśniak ale wyciągnęłam udka wzięłam do ręki i mnie obrzydzenie wzięło nie mogę ich nawet umyć bo będę rzygać :zawstydzona/y:

Qrcze wpadłam w trans jedzenia kapusty kiszonej tak mi smakuję że aż sama się sobie dziwię :-D

żabcia ja nie muszę być w ciąży, żeby zajadać się kapustą kiszoną i ogórkami.

Kapustka i ogórki pychota,a ostatnio mogę jeść wszystko i to takie mieszanki wybuchowe, że się zastanawiam jak on to wytrzymuje. Oczywiście nie czekoladę, bo tego mój szanowny synek nie lubi, a ja tak bardzo tęsknię za smakiem czekolady.

Witam!!

Szczęściara dużo szczęścia i miłości!!
Dziś byłam w galerii na małych zakupach, ale w sumie kupiłam jedne spodnie z taka gumką w pasie więc będą ok, dresy i nic więcej. Żadnych spodni typowo ciążowych nie kupuję, bo w pierwszej ciąży miałam dwie pary i strasznie mi nie pasowały, niewygodne były i sprzedałam szybciutko :-) Jeszcze dokupię legginsy i jakieś tuniki i będzie spokój. Tuniki to raczej w second handach, bo widziałam naprawdę ładne.

Dzień doberek....

dzis niefajna pogoda... znowu pada...

poczestuje was obiadkiem a co...
Zobacz załącznik 557037 ( ale bym zjadła takie gołąbaski)

u mnie dzis na obiad kluski łyzka kładzione i sos pieczarkowy z pulpetami. do tego (wczorajszy rosołek )pomidorowka z makaronem..
Nie wie co mi jest ale boli mnie brzuch jak nigdy. nospe zapodałam i leze na kanapie.
Głowa do tego boli i juz 2 razy dzis tuliłam wc.
ahhh nie wiem co ale chyba cos jest nie tak.
Jutro zajde do szpitala niech mnie skanuja.

Martoocha ja bez dupka... to nic nam nie daja na podtrzymanie. Co bedzie to bedzie...
straszne ale prawdziwe... ale skoro lekarz stwerdził ze koniec to znak ze jest wszystko ok. i nie ma co sie martwic.

Pietrucha juz zgaga? U mnie podobnie... razem w domu sprzatamy... ostatnio nawet ja mniej robie. tzn siedze na kanapie a P. sprzata.
Za to woli jak ja gotuje. Ale chetnie posprzata o obiedzie.

koreczek odpoczywaj...

joanna co do ciazowych ubran to w tej ciazy zaszalałam... mam juz troche ciuszków z HM. a matem mieszkałam w polsce. i chodziłam w za duzych dresach mojego brata...i w swetrach mojej mamy... nie miałam za duzo kasy na takie ubrania... wiec sie zadowoliłam jedna para portek... za to teraz P. kategorycznie zarządał że mam kupic co chce. i byc szczesliwa... cieszyc sie kazdym zakupem.
I chwała mu za to.

ametyst leginsy fajne... i do tego super zakupy... łał.

Perle zabiłaś mnie pomysłem na te pomidory i arbuza...
To ty taka chudzine masz?
myslałam ze nie jest az tak córcia chuda.

lussia to chyba prawda... lekarze dostaja profity za recepty.
tez pomierzyłam stare bluzki i kiecki... niektóre nie beda pasować.. ale takie duzo za duzo napewno wejda:)

Deli ja ci chyba jakiegos usypiacza wysle... zeby nas tak o 4 budzic... ahhh
Masz racje... my mamy tylko zamiary prasować... a sterty rosna i czekaja na swoja pore...

Co do imion męskich. nie mam pojecia. ja się nastawiałam na Joasie i juz...
Ale proponuje poczytac...
Znaczenie imion męskich - Wielka Księga Imion Męskich
I nie czytaj opisu do pierszego imienia:p
A co z tym twoim chłopem...
Moze niech ci powie czemu chce tego Adama? bo ja juz nie rozumiem...
A jak nie to spakuj mu torbe... - takie ostateczne rozwiazanie... hehe

madziarena nie martw sie ... porzadki poczekaja na inny czas.

sony fajne imiona.

nula praca wykonana... wiec odpoczynek zasłużony:) mimo ze tylko kwiatki podlałaś.

Antiope pozałatwiałaś wszystko?
Teraz czas na odpoczynek.

natalie pewnie super ksiazeczka - reklama jak trzeba (ja jakos nie nadaje sie do takich zabaw...) Chyba stara jestemmm hehe zartuje.

szczesciara
gratulacje:) czekamy na zdjecia:)

osa mam nadzieje ze nic sie nie stało. Ja spadłam ze schodów w 10 tc. I do tej pory mam problem i obolałą kostke.

oska powodzenia w aukcjach.

żabulka... kapustka super... i ogóraski kiszone mniam.

Poczytałam... ledwo co przebrnełam przez wasze trylogie...

Miłego wieczoru.

reklama
Dziękuję dziewczyny za życzenia :) Zdjęcia wstawie juz w sobotę. Mam nadzieję że będzie dobrze z tym moim mężusiem :))
Franuś dzisiaj bardzo sie rusza, chyba juz mu sie nudzi tam w srodku :)

Do góry