reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

mi mąż na 5 dni przed okresem powiedział że pomimo choroby (grypa wirusowa) wyglądam bardzo ładnie, do tego odkrylismy ze strasznie mam wrażliwe piersi ;] nastepny dzien test i 2 kreski :)
oj tak mnie tez dopadły pryszcze w okolicach brody :( tragedia :(

reklama
die_perle..wydaje mi się, że taki termin jest ok, bo to już 7 tydzień będzie. Ja też tak będę szła.

nula..dlatego jeszcze czekam. Widok samego pęcherzyka niestety nic do sprawy nie wniesie:) Co do pryszczy, to mi niestety też wyskakują. Zaczęły już 20 dnia cyklu:( Chociaż od wczoraj nic nowego nie przybyło, a to ostatnio nowość.

Rajani...100zł to przyzwoita cena. Ja też tak płaciłam w poprzedniej ciąży. A ginekolog odbierający telefon to skarb:)

Call...no co TY.Brzuszek jest fajny. Będzie podwójnie wyjątkowa...ze względu na bycie panną młodą i przyszłą mamą:)

Dzięki dziewczyny:) jutro pójdę jeszcze raz i zobacze jaki przyrost bedzie a w poniedziałek do lekarza ;)
lussia ja studiuje na WSJO filologię angielska;)

To tylko ja jestem jakas inna?, prawie nie mam mdlosci, zero prycholkow :D jedynie co to sennosc, zmeczenie i bolace piersi :baffled:

Rajani ja też bez mdłości (tylko chwilowe), bez pryszczy, w pracy troche usypiam za to w nocy spać nie mogę ale w sumie nie jest to takie bardzo uciążliwe ;) cieszyłabym się jakby mnie te mdłości oszczędziły, szczególnie wymioty bo pracować narazie muszę a bałabym się że do łazienki nie dolecę :-D

reklama
Ale dzisiaj najechałam na przyszłego tatę (smsami bo oczywiście nie mógł gadać, bo był w pracy zajęty), że to niesprawiedliwe, że On jest w pracy i się realizuje, a ja się źle czuję i muszę siedzieć w domu na zwolnieniu (jakby to Jego wina była :)) - teraz mam tylko wyrzuty sumienia.

Staje się nawiedzona :) Ale to podobno tak może być.

Pryszczy nie mam, ale nie zmienia faktu że pięknie nie wyglądam.

Do góry