Dzien doberek
Paulinek- żelazka nienawidze jejuuuuu wy z tym prasowaniem a mi sie az wstyd zrobilo bo u nas M prasuje bo ja sie jakoś z deską i żelazkiem nie lubimy
co do sukienek..tutaj tez wolna amerykanka
akurat teraz tak wyszło ze dziewczynki miały sukieneczki...ale ogolnie nie ma zadnej zasady- moga byc wyporzyczone alby, odswietny stroj, sukienka dluga, krotka, tylko zeby jasna raczej byla niekoniecznie biała, a chlopcy w sumie tez obojetnie- jak to powiedzieli nie stroj jest istotny z czym ja sie akurat zgadzam- no ale wiadomo jakos wygladac sie powinno- ciesze sie ze nie ma tutaj "mody" na suknie na kołach falbanach, gipuirach, brokatach i trenach! dziewczynki wygladaly skromnie i po dziewczęcemu a nie jak w Polsce sie zdarzało- jak matrony!
Żabciu bidulo z tą głową! dobrze zeprzeszło po tabletkach! ja to róznie z tym wstawaniem- czasemw staje jak sie ożłopie na noc albo się z mezem poturlam namiętnie przed snem..a tak raczej przesypiam cała noc..ale nad ranem odczuwam pęcherzowy dyskomfort i czasem mnie az pęcherz boli
Antiopku nie moge z Ciebie
detektorzyco jedna
a juz seks pobudzający akcję serca
rewelka powinni tego uczyć na pierwszej pomocy
ale dziewczyny maja racje- nie tak łatwo mała pikaweczke wychwycic a i te detektor do "najprofesjonalniejszych" sprzętów medycznych nie należą więc zero streso- za jakis czas będzie łatwiej znaleźć PIKAWKĘ
Natlie lodów to ja tak średnio....chyba że ciepłe- i bez skojazen mi tutaj mówię serio...ale za to sorbety to bym mogła tonami!!!!! jak masz ochote wpadaj na karpatkę
Pietucha tort agrestowy????????????????? nie jadłąm ale brzmi tak przepysznie ze az mnie zaitrygowałąś i chyba poszukam jakiegos przepisu- wiem ze z agrestu cuda mozna wyczarowac a ja lubie takie fajne kwskowate smaki jak agrest albo rabarbar
Dziewczyny dziekujemy bardzo za życzenia urodzinowe
U nas dalej szpital
M pojechał do pracy na pół dnia mimo urlopu bo ma jakieś "spotkanie naukowo biznesowe" czy cośtam cośtam ale bedzie w domku ok 12-13 wiec spoko loko...Mloda nie poszła do skzoly bo katar jednak nie sutąpił...za to apetyt jej wrócił i na sniadanie zazyczyla sobie nalesniki..zjadla 8.... wypila herbatke z imbirem i miodem a teraz gra na PS3 w Littel Big Planett
u nas pogoda tez dzis jakby sie załamala
rano bylo slonko a teraz sie zachmurzylo ;/
Jade za jakis czas po "skaldniki rosołowe" bedziemy pokonywac przeziębienie pysznym aromatycznym rosołem!!!