reklama
toyka19
Zaciekawiona BB
Rajani ja całe, życie w Łodzi spędziłam, dopiero za miłością przeniosłam się do Zgierza, ale to w sumie obok nnatalie04 trzymam kciuki za wysoką bete! Będzie dobrze
Ale dziewczyny dużo skobiecie a ja mam dzisiaj okropne nerwy, zostawiam dzisiaj mała z sąsiadka na dwie godziny, nigdy jej nie zostawiłam, nigdy nie miałam takiej potrzeby ale dzisiaj muszę bo mam juz ostatnie jazdy z instruktorem, a jutro rano egzamin, tym razem bardzo sie boje. U nas noc nie przespana bo corcia zrobiła sobie cztero godzinna przerwę w spaniu ale mimo wszystko czuje sie dobrze. Jedynie wiem ze jestem osłabiona bo zrobiła mi sie opryszczka na ustach, nienawidzę tego
persefona
Fanka BB :)
dziewczyny ja jestem z Poznania a Wy?
ja to dziś mam ochotę na zupę jarzynową więc takową muszę ugotować i brać się za pisanie pracy z socjologii bo jutro muszę ją wysłać
Ja jestem z okolic Konina, ale też kończę studia (magisterskie) w Poznaniu A co studiujecie???
P.S. Właśnie objadłam się zupki śledziowej, chyba pęknę :/
A tu stronka o pierwszych objawach ciąży - Slajdy - objawy ciąży: zmęczenie i senność - www.mamazone.pl
die_perle
Widze ze wiekszosc z Was chodzi na bete hcg..ja tutaj nawet nie wiem jak to wyglada- tyle tylko ze ponoc robi sie ja w uzasdnionych przypadkach(po poronieniach itp) ale jak bede na wizycie to moze zapytam o to badanko- laboratorium jest w przychodni ginekologicznej wiec nie powinno byc zadnego problemu.
Powiedzcie moze jeszcze jak sie przygotowac do pierwszej wizyty? (jezu mam jedno dziecko ale to bylo taaaaaaaaaaaak dawno ze mam wrazenie ze jestem pierwszy raz w ciazy)
Powiedzcie moze jeszcze jak sie przygotowac do pierwszej wizyty? (jezu mam jedno dziecko ale to bylo taaaaaaaaaaaak dawno ze mam wrazenie ze jestem pierwszy raz w ciazy)
nula1988
die_perle badanie na obecność hormonu HCG nie jest obowiązkowe. Niektórzy go robią właśnie żeby potwierdzić ciąże lub jak to było w moim przypadku żeby potwierdzić czy ciąża się rozwija prawidłowo gdyż miałam zagrożenie poronieniem. Miałam robioną betę 2 razy, w piątek i w poniedziałek i przyrost był 2 razy większy czyli znaczy to, że wszystko ok
nnatalie04
Dziewczyny moja beta wynosi 33018 .. Chyba mogę sie zacząć cieszyć co???
reklama