reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

nnatalie to daj koniecznie znać jak wyjdzie beta. Ja miałam robioną w poniedziałek w szpitalu i była 4800

reklama
Rajani ja całe, życie w Łodzi spędziłam, dopiero za miłością przeniosłam się do Zgierza, ale to w sumie obok ;) nnatalie04 trzymam kciuki za wysoką bete! Będzie dobrze :)

Ale dziewczyny dużo skobiecie ;) a ja mam dzisiaj okropne nerwy, zostawiam dzisiaj mała z sąsiadka na dwie godziny, nigdy jej nie zostawiłam, nigdy nie miałam takiej potrzeby ale dzisiaj muszę bo mam juz ostatnie jazdy z instruktorem, a jutro rano egzamin, tym razem bardzo sie boje. U nas noc nie przespana bo corcia zrobiła sobie cztero godzinna przerwę w spaniu :( ale mimo wszystko czuje sie dobrze. Jedynie wiem ze jestem osłabiona bo zrobiła mi sie opryszczka na ustach, nienawidzę tego :(

Gucha86 nie denerwuj się tym egzaminem, będzie dobrze :) tylko musisz do tego podejść na luzie :) a córeczka ile ma lat?

dziewczyny ja jestem z Poznania a Wy?

ja to dziś mam ochotę na zupę jarzynową więc takową muszę ugotować :) i brać się za pisanie pracy z socjologii bo jutro muszę ją wysłać ;)

Ja jestem z okolic Konina, ale też kończę studia (magisterskie) w Poznaniu :) A co studiujecie???

P.S. Właśnie objadłam się zupki śledziowej, chyba pęknę :/

A tu stronka o pierwszych objawach ciąży - Slajdy - objawy ciąży: zmęczenie i senność - www.mamazone.pl

ja studiuję ratownictwo :) a Wy dziewczyny co studiujecie?

mi jest cały czas niedobrze,ale znośnie,a na widok mięsa odechciewa się wszyskiego :happy:

Widze ze wiekszosc z Was chodzi na bete hcg..ja tutaj nawet nie wiem jak to wyglada- tyle tylko ze ponoc robi sie ja w uzasdnionych przypadkach(po poronieniach itp) ale jak bede na wizycie to moze zapytam o to badanko- laboratorium jest w przychodni ginekologicznej wiec nie powinno byc zadnego problemu.
Powiedzcie moze jeszcze jak sie przygotowac do pierwszej wizyty? (jezu mam jedno dziecko ale to bylo taaaaaaaaaaaak dawno ze mam wrazenie ze jestem pierwszy raz w ciazy:D)

die_perle badanie na obecność hormonu HCG nie jest obowiązkowe. Niektórzy go robią właśnie żeby potwierdzić ciąże lub jak to było w moim przypadku żeby potwierdzić czy ciąża się rozwija prawidłowo gdyż miałam zagrożenie poronieniem. Miałam robioną betę 2 razy, w piątek i w poniedziałek i przyrost był 2 razy większy czyli znaczy to, że wszystko ok :)

reklama
Persefona ja też okolice Konina :) i studiowałam w Poznaniu :) ja studiowałam administrację (podatki :baffled:)..

Byłam wczoraj u lekarza i ciąża wg USG jest młodsza o 5 dni. Widziałam tylko pęcherzyk 10mm.

Do góry