reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Landrynko z Lodzi jestes? Na dlugo przyjezdzasz? pewnie ze sie spotkamy napewno na soczek :-)

Wczoraj powaznie rozmawialam z A az bylam z siebie dumna. Bez nerwow ani plafzu. Powiedzialam wszystko. I szczerze. Ze nie wierze mu w zadne slowo. Ze on juz sie nie zmieni bo takie zycie weszlo mu w krew i on doskonale o tym wie. Ze walczylam ale juz nie mam sily. Ze mam dosc ze juz mi przestaje zalezec. Prosil o kolejna szanse wiec odparlam mu ze ja mu dawalam kilka szans a on ciagle mi jakis numer odstawial. Spytalam sie od kiedy powinien sie ogarnac i pokazac ze jest w stanie sie zmienic. To powiedzial od pol roku. Wiec wlasnie... Tonacy brzytwy sie chwyta. Powiedzialam ze na ten moment chce wrocic do siebie do domu. Spytal sie czy decyzji nie zmienie. Poszlo tez o finanse. Napisalam mu rano smsa ze ostateczna decyzje podejme za kilka dni ale nie sadze ze ona sie zmieni.
Sobota zawazyla na wszystkim jeszcze ugryzlam sie w jezyk bo bym powiedziala kilka slow za duzo ale spytalam sie co go ciagnie do bylej panny wiec powiedzial ze do przyjaciol zawsze ciagnie. Odparlam ze niech Cie ciagnie do niej dalej i poszlam spac.
Nawet nie chce sie do niego przytulic... Nie moge. Smsy nagle od niej znikaja... Poprostu zal...

Co do bolu piersi mnie jeszcze w pierwszym trymestrze przestaly bolec ale.dr.powiedziala ze to normalne i by sie nie przejmowaf skoro z.dzidzia wszystko ok.
Na 21 maja mam usg polowkowe a jutro ide do gin na nfz sie pokazac.
Tak rozmawialam z mama dzis i ona tez sadzi ze ja kwalfikuje sie do cc zobaczymy.

Co ja mialam jeszcze... Jak przypomni mi sie to naskrobie.

reklama
Rajani tak z łodzi jestesmy. ale na stałe zostajemy w uk.
Jak dobrze bede sie czuła to na tydzien do łodzi jedziemy i na jakies 9 dni do P.
Musze załatwić badania w pl. chetnie pokaze polskiemy lekarzowi brzucha. Chce jeszcze mata do dentysty zaciągnąć na przegląd. Nic mu nie dolega ale przejrzec trzeba.Babcie odwiedzic i wypic z toba soczek:)

Jestem z Ciebie dumna. takie rozmowy nalezy przeprowadzac. Chyba juz jestes gotowa zeby odejsc.
BRAWO!!!!

My juz po szkole. rozdalismy zaproszenia na przyjecie urodzinowe w szkole. Po powrocie znowu wlazłam na sofe. I siedze bez ruchu...

podnosze sie z tej kanapy. zrobie ten placek drozdzowy z kruszonka a potem moze rosół.
mlodemu odmrozilam nalesnika na obiad. a mnie sie nie chce jesc.

Ja tez ostatnio malo jem a wczoraj to wogole malo zjadlam a tak mi w brzuchu burczalo caly czas jakby samochody na autostradzie jezdzily. Ja dzis zjadlam dwie bulki z czekolada z lidla i bulke z serem wedlinka ogorkiem kiszonym i salata. Teraz kiwi na mnie czeka. I mam ochote na pizzeeeee chyba jutro pojde na nia z mama.

Witam.

Przepraszam ale nie mam siły Was nadrobić jakoś mi się dzisiaj nie chce tyle czytać jestem jakaś dziwnie przemęczona pomimo że spałam w dzień ponad 2 h. Brzuch mnie coś pobolewa ale możliwe że to macica się rozciąga no ale mam też jakieś głupie myśli że coś nie tak bo nie czuję Okruszka pisałam jakiś czas temu że czułam Okrucha a teraz nic nie czuję nawet trzepotania skrzydełek ani tych ukłuć.
Wczoraj byłam na pobraniu krwi w szpitalu pobrali z 30 ml i porobią wszystkie badania bo już dawno to powinni zrobić.
Uciekam i postaram się teraz czytać i pisać na bieżąco bo nie daję rady czytać tyle wstecz zajmuję mi to za dużo czasu bo co chwilę coś i do tego laptop mi się muli pod ładowarką a bateria już do wymiany.

Hej dziewczyny:)

W końcu Was doczytałam...eh.. działo się jak zwykle sporo.. wszystkie sprawy już opisane, więc nie będę dorzucać jeszcze swoich wypowiedzi...

Rajani .. kurde, niech on się w końcu zmieni dla WAs.. Życzę z całego serca Tobie i maluszkowi, żeby ten facet się ogarnął szybciej, niż będzie za późno...

Ja w sumie jem normalnie, żadnych większych ani mniejszych ilości. Jak przed ciążą.
Cycki też jak przed ciążą... fuck! A całe życie prosiłam Boga o cycki ... :-D

Jak Rano wstanę, brzucha prawie nie mam.. zjem śniadanie i mam wielkiii bęben ;) Wesoło, wesoło;-)
Mi bardzo często robi się twardy brzuch- nie wiem dlaczego... zapytam lekarza na wizycie, ale mam dopiero 9 maja... już się nie mogę doczekać :tak:

Weekend spędziłam z rodziną, mój bratanek - 2,5letni słuchał bicia serduszka swojego i dzidziusia, później klepał mnie po brzuchu, sprawdzał czy na pewno jest i nie zniknął :) A od ciotki mojego męża córeczka - 5 lat - zaproponowała mi,żebym rozcięła sobie brzuch, żeby już wyciągnąć dziecko, bo pewnie już chce wyjść....nie Daj Boże spać z taką...:-)

żabcia na pewno wszystko ok., nie martw się. Pewnie okruszek się jakoś inaczej ułożył i tyle i dlatego go nie czujesz.

Pietrucha ja całe życie miałam kompleks małych cycków i nareszcie mam czego chciałam. Od początku ciąży urosły już 14 cm w obwodzie. :-)

[FONT=&quot]Dzieci to mają pomysły…[/FONT]

U mnie cycochy się troszkę powiększyły ale mieszczą się w stanikach sprzed ciąży i mam nadzieję że jak najdłużej takie zostaną bo ja nie narzekam na wielkość.

Qrcze coś mnie muli znowu =/

reklama
Natalie kochana... a co lekarz powiedział? Masz się ewakuować do szpitala w takich wypadkach czy nie? :* Trzymaj się:*
antiope - cholera ja właśnie cale życie myślałam, że w ciąży w końcu zobaczę jak to jest mieć cycki..a tu dupaaaaaaa!:)
żabcia - odpocznij sobie, może za chwilkę Ci przejdzie:*

Do góry