reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Cześć dziewczynki!

U mnie słoneczko!!
Ale chęci do wszystkiego brak... od wczoraj samopoczucie nie najlepsze.. po prostu nie mam się do kogo przytulić, więc wczoraj lekki dół, morze łez i przepraszanie gigancika, że mamusia płacze.. ale cóż, czasami trzeba..

die perle
- O jak fajnie, że już coś powoliii czujesz :)))

co do linku - wczoraj to wkleiłam u siebie na Fb.. i jedyne co mi przyszło do głowy.. wierzę,że mojej emerytury nie będzie;) Czekaj na córeczkę, pewnie wskoczy w ramiona i mocnooo utuli ;)

madziarena - masz czuć się wygodnie - jak Cię będzie sukienka lekko uciskać, to będziesz myślała tylko o tym, żeby ją ściągnąć.. a jak coś zjesz i brzusiu się powiększy? Lepiej opcja luźniejsza - leginsy i marynarka + obcas = będzie super;)

żabcia - no widzę,że lody lody i gardełko załatwione... hm.. mi zawsze po lodach lepiej ;) więc działają na mnie odwrotnie :tak:Życzę zdrówka! A co do pogody, chyba takie uroki kraju, nieprawdaż? A w ogóle jak poszukiwanie mieszkania? Macie już coś?

reklama
Pietrucha- tule- ale tak sobie pomyslam ze to fajne łzy były bo to takie łzy miłości:) mam nadzieje ze Luby wróci nim ie spotrzezesz!~!!
Groch zaczął pluskotac przedwczoraj- ale pewnosci nie mialam- ale dzis jestem pewna na 80% ze to to....

hej :) ja dzisiaj też już na nogach, wyprawiłam męża do pracy i upiekłam placek z jabłkami :) teraz kilka rzeczy trzeba wyprasować i przydało by się posprzątać żeby jutro mieć mniej :)
die obejrzałam filmik i jestem załamana tym co te dzieciaki mówiły no masakra jakaś :( życzę żeby córeczka szybko wróciła i jednak była zadowolona
madziarena moim zdaniem opcja leginsy i tunika + obcasy jest jak najbardziej ok :) będziesz się wygodniej czuła a o to przecież chodzi
ja zmykam coś porobić, później pewnie troszkę na tarasie posiedzę bo tak ślicznie u nas słonko świeci :) buziaki

Pietrucha poszukiwania mieszkania porażka co jedno to gorsze brud, smród i syf a ja z dziećmi się w taką kupę nie właduję nawet jak by mi odnowili to za jakiś czas grzyb wylezie.
No pogoda dzisiaj typowo angielska ale wczoraj było ładnie pięknie się rozpogodziło było 21 stopni :-)

Coś mnie brzuchol pobolewa dzisiaj nie wiem czego cholewka.
Co wejdę do kuchni i na coś spojrzę to mi się wymiotować chce ledwo zjadłam ryżyk z jabłkami i banana bo jeść coś muszę dla Okruszka żeby rósł.

die gratuluję ruchów :-)
U mnie jakiś czas temu czułam teraz znowu mniej prawie wcale.

Dzień dobry
Jak ja nie lubię budzić się z bólem głowy…:-(

Die_perle ja czekam na odzew mojej przyjaciółki, bo na długi weekend wybieramy się do niej na wiochę. Nie wiem jeszcze tylko, czy na jeden dzień (jakby nie było miejsc do spania, bo możliwe, że będą jeszcze jej rodzice i brat z dziewczyną i z dzieckiem), czy na dłużej.

Ja po wczorajszym kotleciku, frytach i kapustce mam chyba zaspokojoną potrzebę na tłuste na dłuższy czas.

To bul, bul i plusk, plusk to ja chyba wiem co i zazdroszczę.

A tych gimnazjalistów już wczoraj oglądałam i się kompletnie załamałam. Nie ma innego wyjścia, tylko samemu swoje dziecko dokształcać, bo jak widać dzisiejsza szkoła tego nie robi. Ale najbardziej dołująca była dla mnie puenta na końcu z żulem.

żabcia szkoda, że plany towarzyskie nie wypaliły.

Pietrucha przytulam

Antiope współczuję pobudki z bólem głowy, oby szybko minął.

Die mój weekend majowy to dzień jak co dzień M 1,2,3 pracuję tylko sob i niedz wolne także normalnie pewnie spacerek,spotkanie ze znajomymi i tyle.

żabcia dzięki. Już trochę minął. Zauważyłam, że czasami na ból głowy pomaga mi zjedzenie czegoś słodkiego, najlepiej czekoladowego. Wtynżoliłam kromeczkę z czekoladą i jest lepiej. :-)

Cześć dziewczyny!
U mnie chyba z 25 stopni! wczoraj do 20 siedziałam przed domem bo było tak bardzo cieplutko !!!

Mi się nasila ból w pośladku/kręgosłupie (jak przy rwie kulszowej), czasami nie mogę normalnie chodzić na jedną nogę, ani robić gwałtownych ruchów ehhh czy jest jakaś maść która można bez obaw stosować? widziałam w gazecie reklamę "Mestela" że na rozstępy ale i ogólnie działa też przeciwzapalnie. Polecacie coś?

die_perle zazdroszczę ruchów, ja na razie nic nie czuje albo nie wiem że to grochol :)
Antiope wracaj do zdrowia

Miłego dzionka!

Witam wszystkie mamuśki!!

Dziś postanowiłam nie spać przed południem i tak zrobiłam :-) wzięłam się za prasowanie i spakowałam torbę, bo jedziemy na weekend do moich rodziców :-) super, obiadek "podstawiony pod nos", ogródek i lenistwo :-) obiecałam rodzicom, że upiekę ciasto i bułki drożdżowe, bo wszyscy bardzo lubimy, a tylko mi wychodzi :-) Dziś u nas ciepło, ale słońce nie może się przebić, za to jutro ma być zimno i deszczowo, ale będę się martwić jutro.
Gimnazjaliści tragedia!!! Wierzę jednak, że nie wszyscy mają tak ograniczoną wiedzę.
Teraz idę spakować rzeczy do samochodu, bo muszę to robić na raty, żeby nie dźwigać ciężarów, no i będę kilka razy ganiać na trzecie piętro :-(
Od wczoraj walczyłam ze zmywarką, przestała działać jak na złość, nie chciała mi wody wypompować, ale oczywiście pomocny internet i tym razem nie zawiódł i udało mi się naprawić usterkę :-) cieszę się, bo bałam się, że będę musiała wezwać fachowca.
Miłego dnia!!!

reklama
Witajcie. U mnie słoneczko świeci i pewnie będzie jak wczoraj 23 stopnie. Oj jak pięknie. Mieszkam koło przedszkola i dzieciaki już od rana na placu zabaw. Szkołę też mam zaraz obok bloku, ale to tak jak Die_Perle link wkleiła. Tylko wychodzą ze szkoły na przerwach i kopcą mi pod oknem.
Ja też czułam jakieś bul bul i puk puk, ciekawe czy to mój mały??

Do góry