Hej dziewczynki
Wczoraj padłam nie dałam rady nawet kompa włączyć. Dziś jużlepiej ale katar nadal mnie męczy. Chyba pojadę po ten syrop *spam* …
Rajani, Sony właśnie wypiłam herbatkę zdużą ilością cytryny, tylko coś mnie w kościach łamie.
Aniula Tulipaniatrzymam kciuki za wizyty !
Joanna co tam cialergolog powiedział ?
Szynszylka pięknasprawa przymierzać suknię ślubną, aż chciałoby się cofnąć czas i znów przeżyćten magiczny dzień ślubu … ahh rozmarzyłam się …
Antiope mnie bardzorzadko brzuch pobolewa właśnie tak na rozciąganie, żadnych objawów od początkuciąży nic … zero wymiotów, apetytów, zachcianek nic … aż nieraz zastanawiam sięczy wszystko aby na pewno ok. .. no ale brzuszek rośnie … troszkę … wieczoremjest duży
J
Takhisis jakprzeżyłaś to oblężenie na placu zabaw ?
J
Wy nie mogłyście zasnąć a ja padłam jak mucha i nie mogłamsię obudzić do pracy
uwielbiam spać !
Landrynka nie mato jak być chorą gdy słoneczko na dworze prawda ? … wrr … może to jakaś alergiau mnie hm ..
Zabcia Landrynka jateż chcę na kawę nooo w doborowym towarzystwie a nie gnić w pracy
Lbuuu
Landrynka no toteraz szycha będziesz na ślubie w kapeluszu
tylko rondlem nie zwal wszystkiegohehe
Die perle to nie fajna ta zielona szkoła, no widzisz taktraktują rodziców i dzieci ale przyjdzie co do czego to oni niewinni ehs … natyle dzieci 3 opiekunów? Mieli co robić ! A co do kuriera no to Ciii jedenbardzo dobrze, ze napisałaś na niego frajer nooo przecież jego obowiązkiem jestdostarczyć towar ! Dobrze, że chociaż komunia się udała!
O tym strachu o dzieci – bardzo dobrze to ujęłaś !!! Superprawda !
Nula ileż możnarobić fajnie
fajnie tak czasem się poleniuchować ! A cooo to nasz przywilej!
No prawie przebrnęłam ale już się nie cofałam wstecz.
Ja na komunie idę 3 maja i na razie mam problem co do ubioru no nic będę myśleć,jak nie to ubiorę dżinsy rurki jakąś tunikę i marynarkę. Mam w planach sukienkęale nie wiem czy przez 2 tygodnie mi brzusio nie urośnie