Cześć,
Jakoś ostatnio się obijałam. Mało pisałam i czas to nadrobić.
Nie miałam na nic humoru, ochoty. Spać mi się tylko chciało i nic więcej.
Poczytam od strony.... 390. Zobaczymy jak mi pójdzie.
Vilandra wyjscie do zoo super sprawa. Może chociaż taka atrakcja trafi Wam się w weekend majowy
Z rozglądania podczas śniadania podobno się wyrasta. Mój mimo że zaraz ma 5 lat jak nie jest głodny zrobi wszystko żeby nie jeść. Znajdziesz sposób na twpjego malucha.
aleksiel trzymam kciuki... lewa strona jeździmy pamiętaj
Die_perle grunt ze kupiłaś coś co ci się spodobało
nnatalie nie mam zdania na temat palenia w ciąży. Nie wiem jak bym się czuła jak bym miała żucić naług. Za to kłamać lekarza to lipa. Lekarz nie jest do oceniania ale czesto do naprawiania naszych błedów.
Współczuje temu dziecku. Powinna na koleżanka się przyznać do palenia...
Nie martw się strasznie. Dzwon do lekarza niech wykonaja dodatkowe badania. Mam nadzieje że będa dobre wyniki.
Nie nierz tego w kwestii pouczania. Co do kwestii wyborów. Moim skromnym zdaniem dzieci są teraz najważniejsze. Czy z facetem czy bez.
Postaw może wreszcie na siebie i ty zacznij dyktować warunki facetowi ( skoro on tak lubi dyktować). Bądz wreszcie samolubem
Mnie w tych kwestiach zawsze pomaga lista faktów za i przeciw. I logiczna matematyka zysków i strat.
Dasz rade. Masz dla kogo być bardzo silną. PRzYGOTUJ SIE DO POWAŻNEJ ROZMOWY...
szczęściara a ja tęn twój brzuszek obejrze
) mój niby jest a dziś pod prysnicem zginął.
Nie wiem czemu
ale wszyscy mówią że widać.
dzaga dobrze że groszek rośnie zdrowo
nula ucz sie ucz... juz niedużo zostało.
madziarena co do wagi to moja na dzień dzisiejszy - 2 kg. ( minus) Przytulanie się do WC daje we znaki. Z Matem miałam -7 do 6 miesica. A przez ostatnie miesiące doszłam do wagi +1 (od początkowej). Zobaczymy czy tym razem rekordy pobije
I co ciekawego na targowisku kupiłaś? wdzianko na komunie?
żabcia próbuj jeżdzić. Po innej strponie nie jest az tak zle. Ja zaczełam jezdzić ale zaznaczyłam sobie ręce. nosiłam grubą gumke do włosów na lewej. żeby nie skręcić pod prąd.
aniula99 to za chwile bedziesz miała pomoc w domu
Co do mojej kondycji fizycznej. Lipa straszna. Ale będe uczeszczac na rehabilitację po zeszłorocznej operacji kolana. Moze mi pomoże.
W kwestii piwka. Ja też lubie. I przyznam się że nawet teraz potrafie z 1/4 szklanki łyknąć raz na jakiś czas. tak dla zdrowotności żeby nerki nie bolały.
Ale nie myślcie że sobie popijam.
Tulipania trzymam kciukasy za realizacje postanowienia. Wieczorne spacery z mężem... fajne
Spagetti szpinakowe mniam...
Antiope masz racje... koniec z dołowaniem.
Teraz technika jest tak bardzo rozwinięta że nami i dziećmi mogą się zająć specjaliści. Trzeba się cieszyć każdą chwilą z maluchami w brzuchu...
STOP SCHIZY
Paulina zdrówka dla ślubnego. Trzymaj się
Fajna izolatka. Dobrze że z tej lodówce lekarstwa chłop nie trzyma z %
Poczytałam popisałam... Jak którąś pominełam to przepraszam.
Zaczyna u nas kropić a nasz czeka jeszcze wycieczka po koszyk mojrzeszowy: Zakup opisany w zakupach.
Młody dziś zrobił sam ciastka muffiny bananowe z kakao ( ciasto, do piekarnik juz ja obsługiwałam). Najadłam się mniam.
Miłego wieczoru.