reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

reklama
Miała któraś z Was może robioną awidność przeciwciał IgG? kurcze odebrałam dziś wynik, ale nie ma norm dzięki którym mogłabym stwierdzić czy jest wysoka czy niska :-( a do poradni chorób zakaźnych z wynikiem najwcześniej w następnym tygodniu, jeśli oczywiście się dodzwonię, bo dziś mi się nie udało :-( i jak tu być spokojną...

czesc dziewczyny

czytam Was na ale nie mam siły odpisywac...
jeszcze dziś w pracy nie tak wkurzyli ze masakra 30 minut nie mogłam dojsc do siebie

człowiek chce 1 dzien wolnego a oni wyrzuty ... i to nie szef bo szef bez problemu
podpisał mi wolne

dobrze ze tylko jutro ze szef dzis na maxa zadowolony dzis ze mnie

a ta kobite .... przepraszam ale chyba serio jej faceta brakuje bo prawie 2 lata jak wyrzuciła meza

ja tylko proszę o równe traktowanie a nie jak jej córeczka chciała wolne to bez gadania dostała , a u mnie glupie komentarze ze to skuli męża i tp

mówie wam dziewczyny tak mnie ta kobita z równowagi dziś wyprowadziła ...... zamiast sie czieszyc ze 3 ciężarnych chodzę jedyna do pracy

Aniula
wynik ujemny <1,6
wynik wątpliwy 1,6-2,9
wynik dodatni 3,0 i powyżej

w jednostce IU/ml

Ale IgG nie jest takie ważne. Tzn nie przejmuj sie nim jeśli IgM jest ok.

EDIT: Dobra chyba coś pomieszałam, bo Ty miałaś jakieś inne badanie niż tylko badanie na obecność przeciwciał... Więc nie jest ważne to co napisałam!

Ostatnia edycja:
bosmanka to chyba wyniki tokso IgG mi podałaś, co nie? a mi zależy na normach awidności. Miała któraś robioną?
Córcia wykąpana, ja również, bo kąpiemy się razem :-) razem obejrzymy "na wspólnej" i młoda spać pójdzie, a ja będę miała trochę spokoju i ciszy, bo moje dziecko nadaje jak katarynka, buzia jej się nie zamyka, mało tego, muszę odpowiadać na jej setki dziwnych pytań :-) my jak na razie takie samotne kobitki, mąż pływający i niestety musimy czekać na niego jeszcze miesiąc :-(

Die jak ci dobrze. U mnie kolejka się zrobiła dziś do wanny. No nic popluskam się rano przed USG.
Ja na szczęście dopiero co po przeprowadzce więc porządków w szafie nie muszę robić.

Anula, a co ci wyszło nie tak, ze awidność robiłaś?

reklama
bosmanka ale i tak dziękuję :-)
deli80 życzę Ci wysokiej awidności i daj znać oczywiście jak na Twoim wyniku będą podane normy.
die_perle dzięki za linka, ale tam też niestety nie ma norm.
Idę położyć się do łóżka i dokończyć "na wspólnej". Dobrej nocki życzę!!!

Do góry