reklama
Miała któraś z Was może robioną awidność przeciwciał IgG? kurcze odebrałam dziś wynik, ale nie ma norm dzięki którym mogłabym stwierdzić czy jest wysoka czy niska :-( a do poradni chorób zakaźnych z wynikiem najwcześniej w następnym tygodniu, jeśli oczywiście się dodzwonię, bo dziś mi się nie udało :-( i jak tu być spokojną...
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
czesc dziewczyny
czytam Was na ale nie mam siły odpisywac...
jeszcze dziś w pracy nie tak wkurzyli ze masakra 30 minut nie mogłam dojsc do siebie
człowiek chce 1 dzien wolnego a oni wyrzuty ... i to nie szef bo szef bez problemu
podpisał mi wolne
dobrze ze tylko jutro ze szef dzis na maxa zadowolony dzis ze mnie
a ta kobite .... przepraszam ale chyba serio jej faceta brakuje bo prawie 2 lata jak wyrzuciła meza
ja tylko proszę o równe traktowanie a nie jak jej córeczka chciała wolne to bez gadania dostała , a u mnie glupie komentarze ze to skuli męża i tp
mówie wam dziewczyny tak mnie ta kobita z równowagi dziś wyprowadziła ...... zamiast sie czieszyc ze 3 ciężarnych chodzę jedyna do pracy
czytam Was na ale nie mam siły odpisywac...
jeszcze dziś w pracy nie tak wkurzyli ze masakra 30 minut nie mogłam dojsc do siebie
człowiek chce 1 dzien wolnego a oni wyrzuty ... i to nie szef bo szef bez problemu
podpisał mi wolne
dobrze ze tylko jutro ze szef dzis na maxa zadowolony dzis ze mnie
a ta kobite .... przepraszam ale chyba serio jej faceta brakuje bo prawie 2 lata jak wyrzuciła meza
ja tylko proszę o równe traktowanie a nie jak jej córeczka chciała wolne to bez gadania dostała , a u mnie glupie komentarze ze to skuli męża i tp
mówie wam dziewczyny tak mnie ta kobita z równowagi dziś wyprowadziła ...... zamiast sie czieszyc ze 3 ciężarnych chodzę jedyna do pracy
Aniula
wynik ujemny <1,6
wynik wątpliwy 1,6-2,9
wynik dodatni 3,0 i powyżej
w jednostce IU/ml
Ale IgG nie jest takie ważne. Tzn nie przejmuj sie nim jeśli IgM jest ok.
EDIT: Dobra chyba coś pomieszałam, bo Ty miałaś jakieś inne badanie niż tylko badanie na obecność przeciwciał... Więc nie jest ważne to co napisałam!
wynik ujemny <1,6
wynik wątpliwy 1,6-2,9
wynik dodatni 3,0 i powyżej
w jednostce IU/ml
Ale IgG nie jest takie ważne. Tzn nie przejmuj sie nim jeśli IgM jest ok.
EDIT: Dobra chyba coś pomieszałam, bo Ty miałaś jakieś inne badanie niż tylko badanie na obecność przeciwciał... Więc nie jest ważne to co napisałam!
Ostatnia edycja:
bosmanka to chyba wyniki tokso IgG mi podałaś, co nie? a mi zależy na normach awidności. Miała któraś robioną?
Córcia wykąpana, ja również, bo kąpiemy się razem :-) razem obejrzymy "na wspólnej" i młoda spać pójdzie, a ja będę miała trochę spokoju i ciszy, bo moje dziecko nadaje jak katarynka, buzia jej się nie zamyka, mało tego, muszę odpowiadać na jej setki dziwnych pytań :-) my jak na razie takie samotne kobitki, mąż pływający i niestety musimy czekać na niego jeszcze miesiąc :-(
Córcia wykąpana, ja również, bo kąpiemy się razem :-) razem obejrzymy "na wspólnej" i młoda spać pójdzie, a ja będę miała trochę spokoju i ciszy, bo moje dziecko nadaje jak katarynka, buzia jej się nie zamyka, mało tego, muszę odpowiadać na jej setki dziwnych pytań :-) my jak na razie takie samotne kobitki, mąż pływający i niestety musimy czekać na niego jeszcze miesiąc :-(
die_perle
Fanka BB :)
Anula moze tutaj coś znajdziesz??? Pytania i odpowiedzi FACTOR Laboratorium analityczne
uśmiechnęłam się słodko do mężulka zrobiłam oczy jak kot ze shreka i pomógł mi popakować reszte ubrań do worów- jest cudowny a teraz napuszcza mi wanne wody (o odpowiedniej temp.) z pachnącą pianą uwielbiam go...ja uwielbiam go a on tu jest- ale nie tańczy
uśmiechnęłam się słodko do mężulka zrobiłam oczy jak kot ze shreka i pomógł mi popakować reszte ubrań do worów- jest cudowny a teraz napuszcza mi wanne wody (o odpowiedniej temp.) z pachnącą pianą uwielbiam go...ja uwielbiam go a on tu jest- ale nie tańczy
Die jak ci dobrze. U mnie kolejka się zrobiła dziś do wanny. No nic popluskam się rano przed USG.
Ja na szczęście dopiero co po przeprowadzce więc porządków w szafie nie muszę robić.
Anula, a co ci wyszło nie tak, ze awidność robiłaś?
Ja na szczęście dopiero co po przeprowadzce więc porządków w szafie nie muszę robić.
Anula, a co ci wyszło nie tak, ze awidność robiłaś?
reklama
bosmanka ale i tak dziękuję :-)
deli80 życzę Ci wysokiej awidności i daj znać oczywiście jak na Twoim wyniku będą podane normy.
die_perle dzięki za linka, ale tam też niestety nie ma norm.
Idę położyć się do łóżka i dokończyć "na wspólnej". Dobrej nocki życzę!!!
deli80 życzę Ci wysokiej awidności i daj znać oczywiście jak na Twoim wyniku będą podane normy.
die_perle dzięki za linka, ale tam też niestety nie ma norm.
Idę położyć się do łóżka i dokończyć "na wspólnej". Dobrej nocki życzę!!!