reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Sony to jak coś to we dwie na sprzęt będziemy narzekać :)

Landrynka
ja teraz też leżę, chyba za dużo dziś robiłam i boli mnie brzusio. W sumie ta prawie leżę cały czas.

Bosmanka też o tym myślałam, bo lubię takie zabawy, ale proszę bardzo.

reklama
Bosmanka - zapsialam sie na obydwa warsztaty , ja za genetyczne płaciłam 125 zl w LiM'ie i bylam zadowolona co prawda bez nagrania - w porównaniu z nfz które miałam w poniedzialek ... (usg trwalo moze 5 min?) lekarz byl tylko pod wrazeniem ze duze dziecko :) .

wróciłam z pracy i jestem wykończona. Głowa mi pęka i zatoki bolą. :crazy:
A jeszcze któraś z Was pisałą o pomidorowej ostatnio i narobiła mi smaka , więc szybciutko nastawilam i czekam aż się ugotuje :-)

Bosmanka u nas to byla powtorka z przeziornosci bo za pierwszym razem tez nie chcial dac sie zmierzyc. Co do witamin to albo ja cos pokrecilam, alebo zle zrozumialam. Nie wiem jak z suplementacja, ale mi kazal odstawic te co bralam razem z kwasem foliowym. I poki co tyle, a czy bedzie koniecznosc brania dodatkowych wyjdzie w praniu. W pierwszej ciazy bralam tak samo i to samo.
O takie bralam
Omnibionta Pronatal + DHA 60 + 60 tabletten online bestellen.

Chyba mi sie odpalil syndorm wicia gniazda...wywalilam wszystko z mojej przepastnej szafy i.....zakopalam sie pod stertą ubrań...masakra jakas- ale dzielnie zapakowalam 8 wrow ciuchow w ktorych w najblizszym czasie na milion procent nie wystąpie i do piwnicy!!!! szafa teraz świecie troche pustkami..ale za to na podłodze w sypialni i na łóżku stertu ubrań jeszcze lerzą jak nic jeszcze z 8 worów będzie...ale chwilowo nie mam mocy!

Grono pedagożek- to i ja się dołączę tyle że ja pedagog specjalny :) mam dwie specjalizacje - z resocjalizacji oraz oligofrenopedagogiki a no i jeszcze z terapii uzależnień :)

Bosmanka szaleńcu:) aleś postem poleciała:p genialny :) a co do kuriera..o 14 w szlafroku to lekka siara..chyba:p chociaz w sumie??? a kto mi zabroni:D

Co do witamin ja mysle ze lekarze dobieraja do pacjentki- kazdy ma inne zapotrzebowanie na witaminy- i tak jak Paulinek pisze w praniu z badan wychodzi czy brakuje jakichś witamin czy mikroelementow- wtedy sie uzupełnia suplementami lub /i w zbagaca diete np. tak mi sie bynajmniej wydaje...a w pierwszej ciazy ja bralam MATERNE chyba tak sie nazywało to

Ostatnia edycja:
Ja sie tak czy siak musze uwinąć do przyszłego piatku z wielkimi porządkami - przez tą komunie cała zjeżdzają się goscie ...wypadałoby aby dom błyszczał...ale mam plan awaryjny jak sie nieuporam i nie będzie błyszczał to posypie go brokatem....będzie udawał że błyszczy:p

własnie mi się włączył wilczy apetyt.....

Die to Cię wzięło na porządki! Trzymam kciuki za finish sprzątania. Moja szafa jest w stanie kryzysu ... za każdym razem jak wszystko wyrzucę z szafy to w połowie stwierdzam że nie mam już siły ... a tak to marudze że nie mam w co sie ubrać , ciekawe tylko skąd tyle rzeczy u mnie:p Mój P tylko sie za głowę łapie jak to widzi ;) pokonałam właśnie sterte prasowania Juuupi ! następną stertę niech sam prasuje . ;-)

reklama
Dziewczynki a ja leze boli mnie brzuch ale chyba przez naruszona nadzerke tak samo jak plamie troche...

Stopery do uszu sa bo przywiezli na sale takiego smoka wawelskiego ze szok....

Chce juz do domku...

Do góry