reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

ja jutro genetyczne o 12:00 brrr też mam stracha !
A u mnie korolowe koralowe w zamrażalce - kusza ?? Oj kusza :)) po obiadku !
Rajani trzymam kciuki= może ktoś lub coś go doprowadzi do porządku !
Sony, Deli Antiope trzymam za Was jutro kciuki !

reklama
Rajani trzymam kciuki za was.

Die perle moja malzowina tez dzis na treningu, podobnie jak co piatek i sobote, nie liczac zawodow:wściekła/y: Wiec my dzis na obiadek resztki z wczorajsza plus salata zielona.
Zainspirowalo mnie to leczo. Jutro sprobuje poszukac polskiej kielbasy i jak znajde to tez ugotuje.

Antiope
faktycznie moj to juz gigancik, na cale szczescie ja jeszcze nie zdazylam przytyc:-) Za to od poniedzialku nosze spodnie ciazowe, a dzis spodnica i tez jak za dotknieceim czarodziejskiej rozdzki brzuszek idealnie dopasowal mi sie do nowych warunkow, az jestem w szoku:tak:

Witam nowa mame!

Odnosnie starszych osob to denerwuja mnie tylko wtedy jak po pracy musze szybko cos zrobic, zakupy, isc do lekarza, urzedu itd. Maja caly dzien na zalatwienia a jednak zajmuja miejsce popoludniami i wieczorami ludziom pracujacym. Z komunikacja wiele do czynienia nie mam wiec nie wiem jak tam sie sprawy maja.

Ostatnia edycja:
o i gdzies przeoczyła a tu jeszcze Madziarenka ma badania jutro! stresu sie chyba nie da ominąć- jak jest to jest! trzymam oczywiscie kciuki!!!! i czekam na dobre wiesci!!!

żabcia a lekarz nie może Ci tego usg załatwić?

alaksiel z okregu somerset. Ja mam USG we wtorek. Ale moje to już drugie:) Szkoda tylko, że nikt nie przyjmuje tu do wiadomości ze źle się czuje.
Troche popracowałam i już plamić zaczynam na beżowo. ahhhh Jutro do lekarza mykam znowu.
Dobrze że jeszcze zwolnienie mi dają ale za każdym razem powtarzają że czas do pracy wrócić.ahhh

Rajani trzymam kciuki.

Antiope :)

Sonysony popatrzyłam na pudełko tych lodów i od razu mnie mdli. Ale napewno były pyszne:)

Deli ja od rana juz 2 razy się przytulałam:p hehe hehe nie jestes sama.

Die_perle te grochy są przebiegłe:p zmieniają zdanie na menu i to szybko..

Za wszystkie badania trzymam kciuki...

Dziewczyny ja też trzymam za Was jutro mocno kciuki.
Ja muszę na badania 30 km jechać, obym nie zabłądziła. No i mam nadzieję, że mój nie zmieni zdania i ze mną pojedzie. Pytam się go wczoraj czy jak będzie możliwość to nagrywamy na płytę?? A ten się mnie pyta a kto to będzie później oglądał? To mu mówię że jego i moi rodzice i że taka pamiątka. A on mi odpowiada, że jak chcą oglądać to niech się po 50 zł zrzucą. :-D Niezły jest. No i takim sposobem nie będę nic nagrywać, ale na fotkę to liczę.

Odnośnie opłaty:

Badania prenatalne NFZRefundacja NFZ

Badania prenatalne (wizyta prywatna)Cena - 200 zł.

Nagranie DVD (dla pacjentek prywatnych)Cena - 30 zł.

Nagranie DVD (dla pacjentek NFZ)Cena - 100 zł.

Ciekawa jestem czym się różni naciśnięcie guziczka nagrania z NFZ od prywatnego, ze różnica 70 zł ;/. Taka różnica akurat tam gdzie ja idę ;-/.

Sony może jutro zmieni zdanie co do płytki.

reklama
No to jutro faktycznie dużo z nas ma wizyty. Trzymam kciuki za wszystkie.

[FONT=&amp]Sony faceci są naprawdę czasami straszni z tą swoją gruboskórnością.[/FONT]..

A na normalnym badaniu oni mi mogą to na płytkę nagrać, czy tylko na 3D,4D?

Do góry