reklama
Na poczatku przedstawiali pralke samsunga i zachecali do kupna. Soki royal apple zanudzala jak sie je robi i na koncu 5 min o krwi pepowinowej. To co mozna wyczytac w necie. Nastepny blok to wozek za 4 tysiace taki bajer jedynie zeby pokazac och ach i jedyne pozyteczne to jak kapac niemowlaka co trwalo 10 minut. A trzeci blok wywody o mleku enfamil iiiii zywienie w ciazy na tym myslalam ze zasne.
Witajcie.
Martocha gratulacje. U mojej koleżanki też nic między nogami nie było, aż tu nagle się pojawiło)) w 27 tyg.
Rajani trzymaj się tam w szpitalu i cieszę się że z maleństwem wszystko dobrze.
Dodatkową tabelkę z płcią- jestem zaaaa.
Co do glutów, też takie mam, może to chłop, może i nie. ;-)
Jeślii chodzi o witaminy to biorę Vitaminer Prenatal, tani 60 tabl. za 18 zł, wcześniej brałam Feminal natal a potem Parmaton Maturelle.
A oto skład Vitaminer Prenatal:
Skład:
1 tabl. zawiera:
1 tabl. zawiera:
Beta-karoten - 3mg
Folacyna (kwas foliowy) - 400µg
Witamina D3 - 10µg
Kwas pantotenowy - 10,3mg
Witamina E - 10mg
Wapń - 200mg
Tiamina (vit.B1) - 1,66mg
Magnez - 50mg
Ryboflawina (vit. B2) - 1,9mg
Cynk - 15mg
Witamina B6 - 2,2mg
Żelazo II - 28mg
Witamina B12 - 1,2µg
Mangan - 1mg
Witamina C - 100mg
Miedź - 1mg
Niacyna (vit. PP) - 17,8mg
Jod - 150µg
Biotyna - 150µg
Selen - 20µ
Na śląsku też pogoda marna, ale jeszcze nie pada.
Dziewczyny za dzisiejsze wizyty trzymam kciuki i czekam na relację.
Martocha gratulacje. U mojej koleżanki też nic między nogami nie było, aż tu nagle się pojawiło)) w 27 tyg.
Rajani trzymaj się tam w szpitalu i cieszę się że z maleństwem wszystko dobrze.
Dodatkową tabelkę z płcią- jestem zaaaa.
Co do glutów, też takie mam, może to chłop, może i nie. ;-)
Jeślii chodzi o witaminy to biorę Vitaminer Prenatal, tani 60 tabl. za 18 zł, wcześniej brałam Feminal natal a potem Parmaton Maturelle.
A oto skład Vitaminer Prenatal:
Skład:
1 tabl. zawiera:
1 tabl. zawiera:
Beta-karoten - 3mg
Folacyna (kwas foliowy) - 400µg
Witamina D3 - 10µg
Kwas pantotenowy - 10,3mg
Witamina E - 10mg
Wapń - 200mg
Tiamina (vit.B1) - 1,66mg
Magnez - 50mg
Ryboflawina (vit. B2) - 1,9mg
Cynk - 15mg
Witamina B6 - 2,2mg
Żelazo II - 28mg
Witamina B12 - 1,2µg
Mangan - 1mg
Witamina C - 100mg
Miedź - 1mg
Niacyna (vit. PP) - 17,8mg
Jod - 150µg
Biotyna - 150µg
Selen - 20µ
Na śląsku też pogoda marna, ale jeszcze nie pada.
Dziewczyny za dzisiejsze wizyty trzymam kciuki i czekam na relację.
No na dzis mam chyba spokoj jutro kolposkopie bede miala robiona a co daleej nie wiem. Ide umierac z nudow. Domowy obiadek zjedzony ziemniaki i jajo sadzone. Tata przywiozl banany jogurty 7daysy haha to mozna jesc.
Dobrze ze z moja niunia wszystko dobrze.
Dobrze ze z moja niunia wszystko dobrze.
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Co do glutów to u mnie na pewno nie chłop bo odkąd zrobiłam test ciążowy jakoś przytulanek brak, może jutro w prezencie urodzinowym dla M będzie COŚ
Muszę zaraz położyć Maciejka spać ale na razie szaleje i nie widać zmęczenia.
Jak młody uśnie podprawię pomidoróweczkę i ugotuję ryż, a M później zrobi sosik do ziemniaczków :-)
Ja biorę też te tabletki co Sony ale jak mi się skończą to mam Vita-min plus Mama
mają więcej Jodu niż vita-miner bo 200µg i były tańsze bo 16,90 a vita-miner był jak byłam tylko jakiś plus że trzeba było łykać 2 tabl i kosztował 24 zł więc wolałam łykać 1 i taniej :-)
Ale całą ciąże z Maciejkiem brałam vita-miner prenatal.
Muszę zaraz położyć Maciejka spać ale na razie szaleje i nie widać zmęczenia.
Jak młody uśnie podprawię pomidoróweczkę i ugotuję ryż, a M później zrobi sosik do ziemniaczków :-)
Ja biorę też te tabletki co Sony ale jak mi się skończą to mam Vita-min plus Mama
mają więcej Jodu niż vita-miner bo 200µg i były tańsze bo 16,90 a vita-miner był jak byłam tylko jakiś plus że trzeba było łykać 2 tabl i kosztował 24 zł więc wolałam łykać 1 i taniej :-)
Ale całą ciąże z Maciejkiem brałam vita-miner prenatal.
Antiope
Fanka BB :)
Rajani a o tym żywieniu, to nie dali żadnej diety rozpisanej, czy coś takiego? I co z obiecanymi prezentami?
[FONT="]Kurcze, to teraz ja się zestresowałam, że żadnych glutów nie mam jak Wy wszystkie po kolei piszecie, że macie.[/FONT]
[FONT="]Kurcze, to teraz ja się zestresowałam, że żadnych glutów nie mam jak Wy wszystkie po kolei piszecie, że macie.[/FONT]
Antiope
Fanka BB :)
Antiope nie wszystkie poklei. Spokojnie
A, to dobrze, dzięki :-)
reklama