reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Rajani trzymaj się! Musi być dobrze! Decyzję w pełni rozumiem i myślę, że podjęłabym taką samą! Fajnie, że mama taka waleczna ;)

Pietrucha ja naprawdę szanuję ludzi wierzących, praktykujących i wielu, wielu innych... Nie mam zamiaru nikogo przekonywać do tego czy dobrze jest tak czy inaczej. Dobrze jest zawsze wtedy, kiedy działamy w zgodzie z własnym sumieniem, nie robiąc przy tym innym krzywdy :) I w tych granicach toleruję WSZYSTKO!

Śnijcie o krasnalach w brzuchu drogie kobitki!
Do jutra :)

reklama
Dzień dobry,
Wczoraj byliśmy u znajomych. Młoda się wyszalała z koleżanką i wróciliśmy o 22:30 :szok:.
Mykam coś zjeść, bo głosek mi się włączył.

Rajani trzymaj się dzielnie. Pamiętaj, ze myślami jesteśmy z tobą i trzymamy kciukasy by było dobrze.

Co do kościoła to wierze, ale nie praktykuje.

Hej dziewczyny!

Miałyśmy śnić o naszych dzieciątkach.. a ja kolejny dzień z rzędu śnię.. ale o sexie :-D Jeszcze trochę i będę musiała chodzić do jakiejś poradni :tak: Albo niebawem zostanę na nowo dziewicą... Mam nadzieję,że po wizycie u lekarza w tym tygodniu dostaniemy zielone światło, bo się wykończę:D

Dzisiaj piję pierwszy raz kawę, chyba mi jej nie brakuje... smak ma okropny;)

hej Kobietki
Słoneczko świeci, zimno ale świeci :) Wiosna idzie ???
Rajani - trzymam kciuki żeby wszystko się ułozyło po Twojej mysli
Co do pracy tez zastanawiam sie grubo nad zmianą ...
Odnośnie wiary - wierzę, wierzył wierzyć będę, do kościoła chodzę biorę czynny udział, ale chodze nie dla księdza a dla Boga ;) własnie zaraz się wybieram na mszę ;)
Kamea to Ty najdalej z nas z ciąża jestes? :) Fajnie !
Ja mam jutro wizyte az sie doczekac nie moge :) bede sie umawiac na prenatalne jak najszybciej. Wczoraj sie narobiłam w domu i na dworze a pozniej nie moglam z łożka wstac tak mnie biodra i kregosłup bolały.

Rajani trzymaj się cieplutko i pamiętaj, ,że jesteśmy z Tobą i maluszkiem.
Miałam dziś sen, że byłam w przychodni i już miałam detektor przyłożony, a tu nagle budzik zadzwonił;-) Oj jaka byłam ciekawa, jakie tętno mi by się wyśniło.

Hej ciezarowki:)

dziś widzę Slonko za oknem a ja w łóżku... No ale czego się dla malenstw nie robi ;)
mialam dziś jechać do tej pani doktor ale kazała najpierw zrobić mi badania genetyczne w tym tyg więc jadę we wtorek na 21:15. Idę prywatnie, jest to ośrodek badania i leczenia nieplodnosci w Poznaniu. Za dwa dzieciaczki zapłacę 500zl. Trochę dużo ale to ostatni dzwonek na genetyczne i nie ma czasu szukać kogoś na NFZ. Dzieci najważniejsze;) za dwa tyg na wizytę to samej pani doktor(bo genetyczne mi zrobi ktoś inny) no a w miedzy czasie muszę uzupełnić badania. Cytomegalia, krzepliwosc krwi, ogólne badanie na wykrycie skaz krwi, dodatkowo jakieś na tarczyce. Mam nadzieje ze teraz będzie juz z górki.
Ogolnie dowiedziałam się od niej ze po 16tyg ciąża jest uważana za bezpieczna bo produkujemy wystarczające hormony żeby ja utrzymać...

Moj M się focha, klocimy się cały czas a widzimy tylko na weekendy. Cieżko mi i smutno bo on chce koniecznie na swoim stawiać:/ dziś nawet mi powiedział ze jak mam apetyt na popcorn to niech wymyśle coś innego bo popcorn nie zdrowy...juz mi nawet dyktuje co mam jesc..

a teraz wyrzut czy musze tyle na telefonie siedziec(bo pisze z telefonu i sie wkurzam bo mi cos sie zacina)..no i z haslem ze cala noc wychodzilam do kibla z telefonem;| jak szłam siku co godzine to on uwaza ze ja szlam nie siku ale pisac z kims...no ja *******e;|

Ostatnia edycja:
Bosmanka piękna kreacja .... i ślicznie wyglądałaś na ślubie ...

Pietrucha ... Fajne foteczki .... u mnie to tez był najlepszy dzień w życiu

Martocha świetny pomysł ze zmianą sukienki .... poza tym stwierdzam ze przychodzi moda na krótsze sukienki

Natali04 no cudnieee ......

Rajani głowa do góry ... wszystko sie ułoży mówię z perspektywy moich 6 lat a nawet 8 ....

Bosmanka u mnie własnie tak to wyglądało slub cywilny obiad który sama robiłam sałatki itp i plener na swoim ogródku

reklama
co do strachu wystawiania tu zdjęć dziewczyny my na wrześniu 2005 mieliśmy zamknięty wątek i tylko dostęp miałyśmy my stale forumowicz ki nikt oprócz nas tam nic nie widział

my za Maćkiem braliśmy ślub w sierpniu tamtego roku .... rano lało jak z cebra .... a ala przyjecie miało być na ogródku

ale jakoś potem się rozpogodziło

6.jpg1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg

Załączniki

• 6.jpg
    6.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 38
  • 1.jpg
    1.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 34
  • 2.jpg
    2.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 37