reklama
die_perle
Fanka BB :)
Wrócilismy- super w słoncu u na 25 stopni..ale wiatr wieje zimnawy wiec jest o wiele chlodniej jadlam lody melonowe- porobilismy fotki...fajny rodzinny dzien
Martoocha- książka jest inna niż film- duużo bardziej rozbudowana i ma troszkę inne wątki Trzymam kciuki za wizyte oczywisacie!!!!
a co do zdjęć- ja wkleilam specjalnie linka do strony mojej fotografki bo od niej nie mozna skopiować zdjęć- więc wydaje mi się że są bezpieczne i nikt ich nie będzie powielał
Martoocha- książka jest inna niż film- duużo bardziej rozbudowana i ma troszkę inne wątki Trzymam kciuki za wizyte oczywisacie!!!!
a co do zdjęć- ja wkleilam specjalnie linka do strony mojej fotografki bo od niej nie mozna skopiować zdjęć- więc wydaje mi się że są bezpieczne i nikt ich nie będzie powielał
die_perle
Fanka BB :)
Niby tak- ale jednak na stronach fotografów są mocno zabezpieczone i trzeba sie pomęczyć zdecydowanie dłużej i PrtSc niewystraczy do skopiowania zdjęcia z takich stron
A te 25 stopni to tylko na termometrze- w rzeczywistosci jest ok 8 na plusie- slonko nagrzewa to termometr warjuje ale i tak jest fajnie
A te 25 stopni to tylko na termometrze- w rzeczywistosci jest ok 8 na plusie- slonko nagrzewa to termometr warjuje ale i tak jest fajnie
P
_pietrucha_
Gość
Już niebawem i będziemy miały ogromne brzuszki i będziemy narzekać na gorąc i upał Jak nam cholera nogi popuchną radośnie w wakacje Ale co tam, damy radę!)
Ja dodałam zdjęcia jeszcze na naszej zamkniętej grupie, tak jak niektóre z nas
Ja dodałam zdjęcia jeszcze na naszej zamkniętej grupie, tak jak niektóre z nas
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
dosłownie Madzierana to musi administrator zgłosić ja nawet nie wiem gdzie tu jest zamknięty wątek ....
sonysony tak cywilny ....
Kamea ... śliczne fotki....
Martocha kciuki na jutro przygotowane....
sonysony tak cywilny ....
Kamea ... śliczne fotki....
Martocha kciuki na jutro przygotowane....
Kamea śliczne fotki, faktycznie młodowyglądałaś.
Martocha jasne, że trzymamy kciuki.
A wy za mnie w czwartek bo też mam usggenetyczne.
Pannacota a za Ciebie we wtorek
Teraz się te genetyczne posypią, a w październiku porody, oj szpitale będą oblężone
Martocha jasne, że trzymamy kciuki.
A wy za mnie w czwartek bo też mam usggenetyczne.
Pannacota a za Ciebie we wtorek
Teraz się te genetyczne posypią, a w październiku porody, oj szpitale będą oblężone
reklama
pietrucha tak sobie właśnie myślę o letnich upałach, brzuchach i już mi słabo Ja na lipiec mam zaplanowane wczasy nad morzem i zastanawiam się jaki ja strój kąpielowy wezmę
martocha, die_perle ja też oglądam serial Gra o Tron...tylko długo kazali czekać na bieżący sezon. Na początku rozwalały mnie sceny rozbierane, hehe...bo takie nie do rzeczy były, ale teraz już konkretniej jest.
die_perle piszesz, że lubisz fantastykę. A Władca Pierścieni? Oglądałaś Hobbita?
Kamea toż to błogosławieństwo na przyszłość młodo wyglądać, hehe
Za wszystkie wizyty trzymam kciuki. Ja genetyczne mam w środę i planuje zabrać męża...aczkolwiek od piątku sporo się kłócimy, więc nie wiem jak będzie.
martocha, die_perle ja też oglądam serial Gra o Tron...tylko długo kazali czekać na bieżący sezon. Na początku rozwalały mnie sceny rozbierane, hehe...bo takie nie do rzeczy były, ale teraz już konkretniej jest.
die_perle piszesz, że lubisz fantastykę. A Władca Pierścieni? Oglądałaś Hobbita?
Kamea toż to błogosławieństwo na przyszłość młodo wyglądać, hehe
Za wszystkie wizyty trzymam kciuki. Ja genetyczne mam w środę i planuje zabrać męża...aczkolwiek od piątku sporo się kłócimy, więc nie wiem jak będzie.