Jestem juz po wizycie- relacje ze zdjęciami na badaniach
Dziewczyny zdjęcia boskie!
Bosmanka- sukienka świetna- zdecydowanie wmoim stylu- ani widu ze to chiska- a te strone tez widzialam bo sie zastanawilam czy u nich nie zamowic! i faktycznie fryz podobny
ja mam naturalmnie krecone wlsoy i w zasadzie chcialm zeby mi jes tylko upieli w "lekkim nieladzie" podobna fryzure mam na codzien zazwyczaj
Pietrucha- zdjecia masz rewelacyjne!! uwielbiam takie zdjecia zabawne i niepozowane!!! widac ze sie strasznie kochacie i mieliscie siwetna zabawe przy sesji!
Antiopku- wszyscy sie mnie pytaja czy mi ziemno nie bylo- a ja bylam taka rozgrzana ze naprawde nie!!! byla switna zabawa!
Martoocha - wow przepiękny welon- a figure masz jak modelka- rewelacja!
Natalie- kuwa ale Ty ładna jestes!
Osska- az sie zarumienilam dziekuje bardzo za mily komplement- a wiecie co najfajniesze jest- za sukienke zaplacilam moze 300 zl- bo szylam tylko dól- tę tiulową spódnice- koszule miałąm zwykła białą - a pól gorset dorobili mi u krawcowej w cenie spodnicy
, gorset drugi dostałam od kolerzanki(cos starego) a góra złota z sesji to zwykła minisukienka z h&m - nie miałam sily sie wciskac na sesje spowrotem w gorsety wiec sie ubralam taka luzna kiecke
i kozaki
a bukiet- bukiet jest wyjątkowy- bo przez 3 miesiace przed slubem zorganizowalm taką akcje- broszki dla mnie- wszytkie ktore sa wbukiecie to prezenty od rodziny dalszej i blizszej oraz przyjaciol i znajomych- maja wartosc sentymentalna- kazda jest wkladem osobistym- bukiet zrobilam sama- i teraz jest na honorowym miejsu w salonie
Deli- mysmy sie musilei starac o dzidizusia 7 miesiecy
niby malo- ale mialam juz momenty zakrawajace na szalenstwo
Rajani kochana- miłośc nie mierzy sie papierkami i ceremoniami- ona jest albo jej nie ma- czasem ma slabsze dni i momenty- ale jesli jest wszytko przetrwa- tego wam zycze! z calego serca! ale tfu tfu gdyby co- sama juz nigdy nie bedziesz! i wiem co mowie rozeszlam sie zpierwszym mezem i bylam przerazona ze bede sama z dzieckiem- i wtedy ktos mi powiedzial- kto jak kto ale ty sama juz nigdy nie bedziesz! i to jest swieta racja!
Żabciu- cudna z WAS para
a raczej trójeczka
slicznie
no i juz nie wiem komu dopisacd
i co chialam powiedziec
jestem strasznie nakrecona ta dzisiejsza wizyta i zaraz ide z kolezankami na impreze! oblac Groszkowe powodzenie- bezalkoholowo!