reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Hej - nie dam rady Was dziś nadrobić, choć to "tylko" 10 stron; Rafała od środy wieczorem męczy gorączka. ciągle między 38 a 39, choć ostatniej nocy i dziś spadała gadzina; byliśmy u lekarza - nic się nie dzieje; ja i tak od pierwszej chwili podejrzewałam zęby, bo innych objawów brak, a od wczoraj czuję pod palcem jakieś ostrości w miejscu piątki, więc by pasowało :tak:
Pewnie się zaraz z młodym do łóżka położe, jak i wczoraj zrobiłam - chyba że bezsenność od długiego leżenia mnie dopadnie, to może wtaszczę lapa do sypialni i poczytam, bo generalnie to jest "mamo nie odchodź" - ja się odsunę o 1cm, to Rafał się przysuwa o 2cm :confused2:

reklama
Takhisis niestety nawet nie szukali przyczyny... Same debile w tym szpitalu:/

zabcia który to juz był miesiąc? Ślicznie wygladalas!! I fakt Macius super mieszanka was;)

Dokładnie Sony ślub w Bytomiu, a reszta w Pałacu Kawalera :-)

Takhisis niestety czasami można się nadziać na kogoś kogo nie chcemy.
Co do facetów to bez komentarza. Mój były to tez katastrofa.

villandra wow to Twojemu Rafałkowi już 5 idą normalnie jestem w szoku szybko. Ile ogólnie ma ząbków ??

nnatalie qrcze pogubiłam się z miesiącami to był 8 bo ślub 29.10 a termin był 08.12 :-) Po weselu wyglądałam jak spuchnięty hipopotam i M mi musiał buty z nóg ściągać.

Maciuś śpi od 15 bo wcześniej mnie zrobił w konia ja zadowolona że się położę niosę go na górę a mała bestia wstała po 5 min snu i nie było mowy o spaniu. Padł na siedząco zaniosłam na górę i śpi do tej pory a ja już się nie kładłam siedzę w ciszy i spokoju.

Jestem juz po wizycie- relacje ze zdjęciami na badaniach :)

Dziewczyny zdjęcia boskie!

Bosmanka- sukienka świetna- zdecydowanie wmoim stylu- ani widu ze to chiska- a te strone tez widzialam bo sie zastanawilam czy u nich nie zamowic! i faktycznie fryz podobny:) ja mam naturalmnie krecone wlsoy i w zasadzie chcialm zeby mi jes tylko upieli w "lekkim nieladzie" podobna fryzure mam na codzien zazwyczaj:p

Pietrucha- zdjecia masz rewelacyjne!! uwielbiam takie zdjecia zabawne i niepozowane!!! widac ze sie strasznie kochacie i mieliscie siwetna zabawe przy sesji!

Antiopku- wszyscy sie mnie pytaja czy mi ziemno nie bylo- a ja bylam taka rozgrzana ze naprawde nie!!! byla switna zabawa!

Martoocha - wow przepiękny welon- a figure masz jak modelka- rewelacja!

Natalie- kuwa ale Ty ładna jestes!

Osska- az sie zarumienilam dziekuje bardzo za mily komplement- a wiecie co najfajniesze jest- za sukienke zaplacilam moze 300 zl- bo szylam tylko dól- tę tiulową spódnice- koszule miałąm zwykła białą - a pól gorset dorobili mi u krawcowej w cenie spodnicy:p, gorset drugi dostałam od kolerzanki(cos starego) a góra złota z sesji to zwykła minisukienka z h&m - nie miałam sily sie wciskac na sesje spowrotem w gorsety wiec sie ubralam taka luzna kiecke:p i kozaki:D a bukiet- bukiet jest wyjątkowy- bo przez 3 miesiace przed slubem zorganizowalm taką akcje- broszki dla mnie- wszytkie ktore sa wbukiecie to prezenty od rodziny dalszej i blizszej oraz przyjaciol i znajomych- maja wartosc sentymentalna- kazda jest wkladem osobistym- bukiet zrobilam sama- i teraz jest na honorowym miejsu w salonie:)

Deli- mysmy sie musilei starac o dzidizusia 7 miesiecy:( niby malo- ale mialam juz momenty zakrawajace na szalenstwo:p

Rajani kochana- miłośc nie mierzy sie papierkami i ceremoniami- ona jest albo jej nie ma- czasem ma slabsze dni i momenty- ale jesli jest wszytko przetrwa- tego wam zycze! z calego serca! ale tfu tfu gdyby co- sama juz nigdy nie bedziesz! i wiem co mowie rozeszlam sie zpierwszym mezem i bylam przerazona ze bede sama z dzieckiem- i wtedy ktos mi powiedzial- kto jak kto ale ty sama juz nigdy nie bedziesz! i to jest swieta racja!

Żabciu- cudna z WAS para:) a raczej trójeczka:) slicznie:)

no i juz nie wiem komu dopisacd:p i co chialam powiedziec:D jestem strasznie nakrecona ta dzisiejsza wizyta i zaraz ide z kolezankami na impreze! oblac Groszkowe powodzenie- bezalkoholowo!

Takhisis ja nie upubliczniam tylko zdjęć z imprez zakrapianych alko, czy innych takich, ogólnie kompromitujących Takie foty to można sobie w towarzystwie tych co byli pokazać. Na fejsie mam profil otwarty i większość zdjęć moich psów ;) Generalnie nie mam nic do ukrycia i uważam na to co piszę wiedząc, że internet i fora są dla wszystkich ;) Pozwoliłam sobie jedynie najechać na swojego pracodawcę, wątpię, żeby przeszukiwała internet w celu dowiedzenia się co tam u mnie, ale fakt, że może to robić ktoś inny ;) Tak czy siak, już teraz Pani Dyrektor może mi nakichać i już niedługo będę mogła jej wszystko w twarz powiedzieć :) haha

Villandra
to życze Twojemyu synkowi aby mu się szybko te zębiska wyrżnęły i żeby biedaczysko przestało cierpieć (no i Ty też)

Deli
śliczne zdjęcia :) Jak jesteś fotografowana lekko od dołu i się uśmiechasz to straszni mi Edytę Górniak przypominasz :) Szczególnie na trzech pierwszych zdjęciach :)
Macie piękny urząd stanu cywilnego :) Nasz jak to ktoś określił (sala ślubów) jest w nocy, a ja tam widzę statki kosmiczne ;)
To trochę fotek również ode mnie ;)

To jeszcze klika fotek ode mnie :)
IMG_9738_400x600.jpgIMG_9765_800x533.jpgIMG_9823_400x600.jpgIMG_9842_400x600.jpgIMG_9857_400x600.jpgIMG_9947kolor_400x600.jpgIMG_9988_800x533.jpgIMG_10722_800x533.jpgIMG_10726_800x533.jpgIMG_10735_800x533.jpg

Załączniki

• IMG_9738_400x600.jpg
    IMG_9738_400x600.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_9765_800x533.jpg
    IMG_9765_800x533.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_9823_400x600.jpg
    IMG_9823_400x600.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_9842_400x600.jpg
    IMG_9842_400x600.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_9857_400x600.jpg
    IMG_9857_400x600.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_9947kolor_400x600.jpg
    IMG_9947kolor_400x600.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_9988_800x533.jpg
    IMG_9988_800x533.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_10722_800x533.jpg
    IMG_10722_800x533.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_10726_800x533.jpg
    IMG_10726_800x533.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_10735_800x533.jpg
    IMG_10735_800x533.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 42
Ja mam na odwrót. Mi się przestało chcieć jeść, nie dlatego że jakieś mdłości czy ze smakiem coś nie tak... Kurcze biorę się za jedzenie tylko dlatego, że wiem że muszę jeść. I mój ból - bardzo mało piję, w ogóle nie odczuwam pragnienia... :/

O właśnie widziałam zajawkę nowego programu na TVN STYLE - "POŁOŻNE" - premiera w sobotę o 20:15 :)

bosmanka już dawno nie słyszałam o moim podobieństwie do Górniak. Ostatni raz jak przyjaciółka w PL mieszkała to z 10 lat temu było :-). Ślicznie wyglądałaś.

Sony ja strasznie godna w nocy jestem. Nie ma siły muszę wstać i zjeść. Za dnia ostatnio średnio.

reklama
Do góry