reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Martocha - zazdroszczę:)
Natalie świetne wieści,że u Was coraz lepiej :)) A może czopki skoro masz problem będą lepsze? Ja nadal piję kefir codziennie i jest nieco lepiej. Bez szału,ale zawsze coś:))
zabcia - czekamy na dobre wieści!!

U mnie jest mega dużo śniegu.. .dobrze,że wczoraj posprzątałam auto i umyłam, bo dzisiaj w tym śniegu - nie było by szans:D Wstałam rano i już wysprzątałam sypialnię i łazienkę,czyli to czego wczoraj nie zdążyłam. Dzisiaj jeszcze umycie podłóg i już mam z głowy. Dobrze,że rozłożyłam sobie to na kilka dni, bo nie musiałam się spieszyć i w ogóle... :) A jutro przylatuje mój mąż........Już się nie mogę doczekać!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))):wink:

reklama
Dzień dobry dziewczynki! Ja już normalnie nie mogę, to już jest przegięcie. Budzę się dziś rano, a tu nie pruszy, tylko sypie śnieg. Cały samochód w śniegu i znowu go muszę odgarniać. No przecież mamy wiosnę do cholery!!!

Dżaga trzymam kciuki za badania. Koniecznie napisz po co i jak.

nnatalie dokładnie dzieci najważniejsze. Super, że się już całkiem uspokoiło.

Mój się tylko głupio uśmiechnął jak mu powiedziałam o tym Dopplerze, bo on to chyba za fanaberię uważa, więc tylko pomarzyć sobie mogę.

Żabcia co u Ciebie. Odezwij się.

Czesc kobietki.

Wczoraj sie nie odzywalam bo dzien pelen wrazen (nie tych pozytywnych ale pomine to) caly dzien na miescie praktycznie i tak nic nie zalatwilam plus moj mnie zdenerwowal i zalamal... Dal sporo do myslenia i nie wiem co dalej.

Jakos wogole nie czuje "atmosfery" swiat Wielkanocnych...

Tez juz wczesnie chcialabym wam zyczyc zdrowych, wesolych swiat z usmiechem na buzce. Badzcie szczesliwe i niech sie spelnia wasze marzenia. Dbajcie o siebie i malenstwa i nie przejadajcie sie za duzo ;)

Wczoraj jedna z was napisala, chyba Mart0ocha, ze widziala jak maluszek skacze w brzusiu a ona tego nie czuje i trudno uwierzyc, ze jest sie w ciazy - mam to samo... Co wieczor, nawet w dzien mysle sobie ze bylabym juz "spokojniejsza" gdyby dzidzia sprzedawala mi kopniaki ^^ dawala znac ze wszystko dobrze.

Trzeba wyjsc zaraz jeszcze do sklepu i posprzatac do konca w mieszkaniu.

Milego dnia.

A pietrucha ! Wykorzystaj czas z mezem najlepiej jak potraficie, cieszcie sie soba i waszym malenstwem w brzusiu :) Domyslam sie jak sie cieszysz, ze przyjezdza :)

ja po usg :) oczywiście info w odpowiednim wątku... a teraz się kłade bo zaliczyłam niezly spacerek ;] pozniej biore sie za sprztanie łazienki :)

Rajani-kopniaczki przyjdą już pewnie za miesiąc..:tak:. Jakieś spięcie z chłopem miałaś?niedobry był:crazy:. Jak coś to zawsze może od 65 cieżarnych kopa dostać na otrzeźwienie:-p.

Żabcia- daj znać co u Ciebie.

Dzień dobry :-)

Wizyta w odpowiednim wątku.

Dzisiaj sobie troszkę pospałam bo młody wstał o 8.25 tzn. była pobudka o 6 potem 7 ale ostatecznie po 8.25 ale wygrzebaliśmy się z łóżka o 9.20 :-)

Dzisiaj jak na razie brzuch nie boli tylko rano mdliło ale dałam radę zwalczyć zjadłam suchą bułkę potem banana a teraz piję herbatkę.

Wczoraj po powrocie ze szpitala już nie miałam siły pisać bo rzygałam jak kot :zawstydzona/y:

Rajani ja tak mówiłam w pierwszej ciąży że była bym spokojniejsza gdyby maluszek kopal no i przyszły kopniaczki ale kiedy mały miał leniwe dni i nie kopał to ja dosłownie świrowałam że coś jest nie tak.

pietrucha ja Cię kobieto podziwiam że dajesz radę być w PL a M w UK, ja bym tak nie potrafiła. A jak plany po porodzie lecisz do M ??

martocha jaki masz ten doopler ??

nnatalie super że wszystko się uspokoiło leż wypoczywaj i korzystaj póki możesz bo za parę miesięcy przy dwójce brzdąców nie poleżysz :-)

reklama
Kurteczka przez ten cholerny śnieg nie chce mi się z domu wychodzić i nie mogę się wyguzdrać na ten posiew.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry