reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Sorki że tak szybko i tylko o sobie.

Za niedługo jadę do szpitala na IP bo jakoś dziwnie mnie boli brzuch więc jadę niech sprawdzą co się dzieję, trzymajcie kciukasy żeby z Okruszkiem było wszystko ok.

reklama
Sorki że tak szybko i tylko o sobie.

Za niedługo jadę do szpitala na IP bo jakoś dziwnie mnie boli brzuch więc jadę niech sprawdzą co się dzieję, trzymajcie kciukasy żeby z Okruszkiem było wszystko ok.
Mam nadzieję,że wszystko ok- dobrze że pojechałaś na Ip- zawsze dobrze jest sprawdzić wszystko.

A M. mnie dziś zaskoczył i kupił dopplera za 125 zł- i po 15 min szukania znalazłam tętno maluszka!

Ostatnia edycja:
Kreatywna ja też miałam wcześniej te globulki i wtedy to jakoś nie rozważałam ich działania, bo też nie byłam w ciąży, ale teraz to zupełnie co innego.

Zawsze lubiłam mleko z miodem, czosnkiem i masełkiem i robiłam sobie jak tylko lekki Katarek miałam, bo był pretekst

Pannacota oto przepis:

36 listków bazylii
20 gr orzeszków piniowych
1 ząbek czosnku
½ szklanki oliwy
2 łyżeczki parmezanu
2 łyżeczki sera pecorino
gruboziarnista sól
Włóż do moździerza czosnek i trochę soli, zacznij wszystko tłuc zgodnie z ruchem wskazówek. Dodaj bazylie i nadal ugniataj. Następnie dodaj orzeszki i ugniataj po ściankach moździerza. Na koniec dodaj sery i oliwę. Najlepiej jeść od razu po przyrządzeniu.

Bosmanka, kopytka. Właśnie zrobiłaś smaka również mnie. Podaj ten przepis, bo też nigdy nie robiłam

Żabcia trzymam kciuki. Na pewno to nic poważnego, ale warto sprawdzić.

martOocha ale Ci zazdroszczę tego dopplera!

hihi-znów znalazłam, bo chciałam sprawdzić czy za drugim razem znajdę szybciej.. przemieścił się maluch-ale już nabrałam wprawy.. nie wystarczy ruszać urządzeniem..trzeba go jeszcze pod odpowiednim kątem ułożyć:tak:- super sprawa!

Cześć,

żabcia daj znać jak po IP..!!

ja nie nadrobie sorki... zaraz sie szykuje i na 8,15 mam gina i usg prenatalne... mam lekki stres... ale wczoraj u koleżanki przez stetoskop bardzo słabo ale slyszałam to male serduszko :D

dam znac po wizycie :D

reklama
Dzien dobry;)

zabcia daj koniecznie znać co Ci powiedzieli!!!

martoocha fajnie masz! Mojemu jak to zaproponowalam (powiedziałam mu ze byłabym spokojniejsza moc w domu sprawdzic tętno maluszkow) powiedział "wszystko sie kochanie uspokoiło to teraz bedzie ju dobrze, wiec mysle ze nie bedzie nam to potrzebne. No ale jak bediesz chciał to cos wymyslimy)" Ehhh Ci faceci... Naprawdę nie rozumieją nas kobiet i naszych potrzeb uspokojenia sie...

Mi odpukac sie uspokoiło i od wczoraj juz mam sluz normalny. Leze i sie nie ruszam i zapewne bede leżeć jeszcze jakis czas w domu. Ale maluchy najważniejsze!:) jak bede tu przez swieta to w niedziele bedzie moj lekarz i moze tu w szpitalu mi pomierzy dzidziusie( bo miałam isc do niego 3go ale nie wiem czy mnie do tego czasu wypuszcza).
JesCze jak na złość mam problem zeby sie załatwić, i dostałam wczoraj jakis syrop ale nie pomógł :/

Życzę miłego dnia !!

Do góry