reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

reklama
Dzien dobry i trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty :)

dopiero wstalam i wrzucilam zdjecia do watku dla zniecierpliwionych ;)

zaraz jakies sniadanko trzeba zjesc a na 15 musze podejsc do mojej doktorowej zawiezc szkielko z moimi wycinkami histo, to pozniej chlebek kupie i wedlinke przy okazji a moj dzis nadgodziny w pracy wiec wroci po 18 :/

A i oczywiscie na USG nie poszedl ze mna, ale najwazniejsze jest to, ze ja moglam tak dlugo patrzec sie jak maluch we mnie skacze ;)

Rajani :) Super:) Pewnie reszta dziewczyn już nie może się doczekać wizyt.

A jak Wasze samopoczucia? Rośniecie coś? Ja jak mnie wywaliło z tydzień temu tak jestem bez zmian:) I dobrze:) na razie:-D A samopoczucie boskie, ja codziennie się uśmiecham, dziękuję Bogu za cud pod serduszkiem:tak:

Dzisiaj byłam zrobić badanie białka i kreatyniny. No i w końcu koniec badań:)) Teraz już tylko Tarczycowe w kwietniu:)
Miłego dnia:))

Ja w piatek rano podskocze oddac siusiu i zrobic morfologie bo we wtorek mam wizyte na nfz. Jutro o 7 pobudka i musze do urzedu pracy pojechac zarejestrowac sie :/

Ja teraz ciagle patrze sie na zdjecie mojej niuni i jestem szczesliwa, zze jednak bedzie to Oliwcia ;) To jest moj maly cud ktory juz kocham ponad zycie :tak:

Rajani ale zazdroszczę takiego długiego snu.
pietrucha u mnie też bez zmian...jak u mnie tak samo...z tydzień temu wyskoczył i ani drgnie. Z drugiej strony, tak często na niego patrze w lustrze,że pewnie niedługo ciężko będzie mi te zmiany zauważyć. Najłatwiej chyba zobaczyć ten pierwszy skok:) A w jakim celu badałaś białko i kreatyninę?

Ja już też badania mam za sobą, ale mocz jakoś dziwnie mi wyszedł. Zobaczę co dzisiaj lekarz powie.

Dlatego ja robię co jakiś czas zdjęcia brzuszka żeby porównać jak mi rośnie. Jak to mój ładnie i skromnie ujmuje, że mi podcipie rośnie. :-D Chociaż to raczej nadcipie jest. Ha ha ha.

Takhisis Wiesz, mój ginekolog mi zalecił zbadanie białka i kreatyniny, powiedział, że lepiej mieć te badania, ale dlaczego - nie dopytywałam... Badanie śmiesznie tanie,bo zapłaciłam za dwa 16zł:) Badanie z krwi.
Oprócz tego robiłam wcześniej mocz, morfologia, glukoza, kiła, toxo, hiv, Wa,Hbs,Hcv, tsh,cholesterol.. chyba tyle:-)

Sony - ja miałam zamiar robić co tydzień, no ale jest bez zmian, więc na razie odpuszczam :D Nadcipie:D cóż za piękna nazwa:D::D:D:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Takhsis dzisiaj było ok dopóki nie wstałam z łóżka jak leżę na boku z podgiętymi nogami krzyż nie boli ale jak chodzę, siedzę napierdziela

pietrucha ja na razie nie zauważyłam żebym coś rosła

Sony hehe podcipie i nadcipie co za nazwy heh :-D

Muszę pochwalić mojego synka pospaliśmy dzisiaj do 8,10

KCIUKASY ZA DZISIEJSZE WIZYTY !!! &&&&

reklama
witam się i ja :) gratuluję wczorajszych wizyt i trzymam &&& za dzisiejsze :) na pewno będą śliczne zdjęcia.
Sony te nazwy są boskie po prostu :-D
u mnie też brzuszek chyba ciut wyszedł ale to jakiś czas temu... chyba trzeba będzie zacząć robić zdjęcia żeby pamiątka była :)
oj bardzo Wam współczuje tych nieprzyjemnych dolegliwości...

Do góry