reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

reklama
Bosmanka dziękuję, dziękuję za komplement :-)

Absolutnie się z Tobą zgadzam. Wygadanie się, kiedy cierpimy z jakiegoś powodu, np. po stracie dziecka może naprawdę pomóc.

Dziewczyny normalnie jakaś masakra jak mnie rypie krzyż :-(
Jutro jak ból nie minie to chyba wezmę kogoś jako tłumacza i pojadę na IP żeby skontrolowali wszystko bo do 22 kwietnia nie mam zamiaru czekać aż łaskawie mi założą kartę ciąży.

Normalnie na wieczór złapały mnie takie mdłości że opróżniłam żołądek ehhh.

Przepraszam że tylko o sobie ale idę prysznic i do łóżka.

Dzień dobry dziewczynki!

Żabcia współczuję samopoczucia.

O 10 idę do gin na NFZ. USG pewnie nie będzie, ale i tak boję się, że dowiem się czegoś złego. Trzymajcie za mnie kciuki.

reklama
Takhisis będzie dobrze, musi tak być.
Landrynka ja mam dziś chęć na pierśz kurczaka z sałatką grecką.
Martocha ja przeżyłam, ale ciążębiochemiczną i gadałam o tym koleżanką z pracy i nawet mi topomogło, że się wygadałam i przeszło, no i forum dużo mi dało.
Paola trzymaj się. Dziękujemy zaradę.
Żabia mnie też dwa dni krzyżebolały, ale poszłam na krótki spacer i jakoś pomogło. To chybaod leżenia u mnie było.
Antiope powiedz, że cię brzuch boli iniech ci zrobi usg, no chyba że sprzętu nie ma.
Dziamdziaki i Antiope to trzymamykciuki za wizytę.

Do góry