reklama
Szynszylka
Zaciekawiona BB
moja główna zachcianka jest zupa pomidorowa z ryżem ... przed ciążą nawet jej nie lubiłam a teraz to moje ulubione danie - moge ją jeść non stop
Ooo tak pomidoróweczka jest u mnie na 1 miejscu, tylko że z makaronem
A ja bym zjadła zupę szczawiową z jajem. Straszną mam ochotę już od jakiegoś czasu. Musze zajrzeć do przepisów i jutro chyba kupię potrzebne składniki i spróbuję swoich sił. Nigdy nie robiłam tej zupy. W ogóle mało gotuję...
A ja bym zjadła zupę szczawiową z jajem. Straszną mam ochotę już od jakiegoś czasu. Musze zajrzeć do przepisów i jutro chyba kupię potrzebne składniki i spróbuję swoich sił. Nigdy nie robiłam tej zupy. W ogóle mało gotuję...
Bosmanka - ja wogole nie umiem gotowac a ostatnio sie ucze - umiem juz kilka zup ! bo to dla mnie wyzwanie hihi.
Ostatnio byla zupka z bialej kapusty z ziemniakami - jedlismy dwa dni
Mojemu sie zachcialo ostatnio watrobki wiec chyba zrobie jutro. Chociaz jutro musimy na zakupy jechac swiateczne bo w piatek po pracy chlopy urzadzaja sobie wielkanoic wiec nici z zakupow beda ;p
Chipsy mniam choc bardzo niezdrowe wiem
Mango tez kilka zjadlam w ciazy ale mi sie juz przejadlo, ostatnio winogrono jem, jablka
Ostatnio byla zupka z bialej kapusty z ziemniakami - jedlismy dwa dni
Mojemu sie zachcialo ostatnio watrobki wiec chyba zrobie jutro. Chociaz jutro musimy na zakupy jechac swiateczne bo w piatek po pracy chlopy urzadzaja sobie wielkanoic wiec nici z zakupow beda ;p
Chipsy mniam choc bardzo niezdrowe wiem
Mango tez kilka zjadlam w ciazy ale mi sie juz przejadlo, ostatnio winogrono jem, jablka
MartOocha w weekend byli u nas teściowie z obiadem i z zachwytem opowiadali, że jedli ostatnio u znajomych zupę krem z mango właśnie. Coś mi tam utkwiło w głowie z przepisu, ale ja jak nie mam na kartce to ciężko. Wiem że było jedno zielone (to trochę podłużne) mango i dwa pory. Oczywiście wszystko gotowane, w małej ilości wody no a potem zblendowane. Musze dopytać czy jakieś charakterystyczne przyprawy... I dopytam, bo muszę jej spróbować!
Naleśniki mam dzisiaj obiecane przez mojego Kucharza Zupę pomidorową też mogłabym jeść litrami - z makaronem albo ryżem.
Co do owoców to zdrowe jest też awokado - pyszna jest pasta na kanapki z awokado i cebuli (chyba), ale trzeba jeść na świeżo, jak trochę poleży w lodówce. Namiętnie jem też gruszki...
Co do owoców to zdrowe jest też awokado - pyszna jest pasta na kanapki z awokado i cebuli (chyba), ale trzeba jeść na świeżo, jak trochę poleży w lodówce. Namiętnie jem też gruszki...
reklama
Naleśniki mam dzisiaj obiecane przez mojego Kucharza Zupę pomidorową też mogłabym jeść litrami - z makaronem albo ryżem.
Ja czekam na truskawki, czeresnie i arbuzaaaaaaaaaa