reklama
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Gaga zamurowało mnie całkowicie...strasznie mi przykro no tego to się nie spodziewałam....
Dziewczyny co się stało,że tak źle się u nas dzieje od kilku dni....
Ja jutro mam wizytę i USG i chyba jeszcze się tak nie bałam...
Dziewczyny co się stało,że tak źle się u nas dzieje od kilku dni....
Ja jutro mam wizytę i USG i chyba jeszcze się tak nie bałam...
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Takhsis trzymam kciukasy za jutrzejszą wizytę &&&&.
Żurek ugotowany a ja właśnie wypiłam barszcz czerwony instant bo mnie tak nalecialo :-)
Żurek ugotowany a ja właśnie wypiłam barszcz czerwony instant bo mnie tak nalecialo :-)
Landrynka_80
Fanka BB :)
Witam, witam i o zdrowie pytam)
Zimno, wieje i nie chce sie nawet nosa do ogródka wychylać.
Mediana witaj
szczęściara moj P. ogladał tylko zdjęcie z USG kontrolengo ale i to wystarczyło żeby sie poryczał, a potem mnie ukochal. Ciesze się że tak się tym przejmuje.
nnatalie04 trzymamy kciuki za was
dziś znowu czytanie na raty robie obiadek.. zachciało mi sie kurczaka. zobaczymy czy tylko na chceniu sie zostanie.
Popisze potem poźniej
Zimno, wieje i nie chce sie nawet nosa do ogródka wychylać.
Mediana witaj
szczęściara moj P. ogladał tylko zdjęcie z USG kontrolengo ale i to wystarczyło żeby sie poryczał, a potem mnie ukochal. Ciesze się że tak się tym przejmuje.
nnatalie04 trzymamy kciuki za was
dziś znowu czytanie na raty robie obiadek.. zachciało mi sie kurczaka. zobaczymy czy tylko na chceniu sie zostanie.
Popisze potem poźniej
Najbardziej wkurza mnie to,że temat poronień to w naszym społeczeństwie temat TABU. Jak byłam w pierwszej ciąży to słyszałam 'ze poronienia zdarzają sie tylko wtedy jak Twoja mama miala problemy".
Jak mi się to przytrafiło- lekarz pokazał mi statystyki i mnie wcięło!
Jak już wyszłam ze szpitala wszyscy traktowali mnie jak trędowatą i bali się ze mną rozmawiać..
Nie mam pojęcia,czemu o tym się nie mówi..
Jak mi się to przytrafiło- lekarz pokazał mi statystyki i mnie wcięło!
Jak już wyszłam ze szpitala wszyscy traktowali mnie jak trędowatą i bali się ze mną rozmawiać..
Nie mam pojęcia,czemu o tym się nie mówi..
reklama
Ja też myślałam,że 6-8tydzień....myślałam,że 10 to już jest taki bezpieczny...a tutaj jednak okazuje się,że nie....
Wiele osób myśli,że poronienie oznacza,że z kobietą jest coś nie tak...Nie muszę daleko szukać, bo chyba i mój mąż trochę tak uważa. Jak miałam w sobotę plamkę krwi to dowalił mi tekstem...ty znowu coś,ale u Ciebie to normalne. PO rozmowie wywnioskowałam,że gdyby coś zdarzyło się złego to byłaby to moja wina, bo za słaby, chorowity, kiepski organizm.
Wiele osób myśli,że poronienie oznacza,że z kobietą jest coś nie tak...Nie muszę daleko szukać, bo chyba i mój mąż trochę tak uważa. Jak miałam w sobotę plamkę krwi to dowalił mi tekstem...ty znowu coś,ale u Ciebie to normalne. PO rozmowie wywnioskowałam,że gdyby coś zdarzyło się złego to byłaby to moja wina, bo za słaby, chorowity, kiepski organizm.