reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Dziewczyny! dziś po II z rana jest czysto!:-)- co prawda jeszcze dzień długi..ale to zazwyczaj wtedy najwięcej plamiłam. Bardzo chciałam Wam to powiedzieć jak najszybciej!:-D
Jednak leżenie chyba pomaga...wczoraj z rana więcej plamiłam więc się położyłam i leżałam cały dzień aż do dzisiaj do 12:00 (oczywiście przerwy na siku..wczoraj sikałam z 1000 razy!- nie wiem czy to ze stresu czy co).
Więc dziewczyny..zachęcam do leżenia..trudno! idą Święta itd..dużo rzeczy do ogarnięcia..ale taki brak plamienia TAK POPRAWIA HUMOR!!! Dzisiaj na chwilę muszę wyjść z domu, więc ciekawe co będzie się działo jak się troszkę poruszam..

Dziś półmaraton Warszawski- więc uwaga dużo dróg poblokowanych! (a we wrześniu planowałam pobiec w tym półmaratonie)..teraz to mogę im tylko machać, albo podawać wodę:-p

reklama
U MNIE JUŻ PO WSZYSTKIM........
Wczoraj miałam 1 plamkę brązową.Leżałam i ustało.Dzis znowu 2 plamki,pojechałam się upewnić do szpitala ze sie rozciaga macica i stad to- ale niestety! od conajmniej 1.5 tyg dziecko nie żyje.Zero bicia serca-nic.Najgorsze, że nic nie wiedziałam!!!!

Paola- ogromnie mi przykro :( . Nie będę nic więcej pisać bo wiem że to w ogóle nie pomaga..przeżyłam to i wiem,że tylko i wyłącznie czas goi rany..jakbyś chciała pogadać to pisz na priv.

reklama
Witajcie. Przez weekend chciałam odpocząć od kompa i go nie tknęłam :-) Jestem z siebie dumna.
Paola bardzo mi przykro.
Ja się dziś martwię, bo do czwartku przegląd auta muszę załatwić. Wczoraj był szok, bo mój mi mówi że żarówka się spaliła od świateł mijania. Potem szok, bo postojowe obie nie świecą. Oj co to był za dzień. Nie będę wam szczegółów pisać, ale mój nie jest chętny do robienia takich rzeczy. Jedną żarówkę mi wymienił, a postojowe sama pojechałam do reala, kupiłam i na parkingu wymieniłam. Taka byłam na niego wkurzona.:wściekła/y:

Co do pomagania w domu to palcem nie kiwnie, bo jak to stwierdził on pracuje itp. Do aniołków nie należy, więc zazdroszczę tym co się tak fajnie z chłopami mają.

Do góry